sunnuntai 7. lokakuuta 2012

UltraCalming Serum Concentrate

Koko Ultra Calming hoitolinja on tarkoitettu herkistyneelle ja helposti ärtyvälle iholle. Tehokkain ärtyneen ihon rauhoittaja on UltraCalming Serum Concentrate ( 50ml 86€). Se toimii tehotipan tavoin ja levitetään aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sitten kosteusvoide, tai Barrier Repair (40ml, 62€) päälle.

Ultra Calming Serun Concentratesta hyötyy kaikki ihotyypit Suomen talvessa, koska se myös ennalta ehkäisee couperosan syntyä. Ultra Calming Serum Concentrate sisältää kaurauutetta ja bisabolia jotka vahvistavat ihoa ja korjaavat kudosvaurioita. Tuote on hyvin ohuen ja kevyen tuntuinen, mutta sisältää valtavan määrän ihoa vahvistavia raaka-aineita. Asiakkaat ketkä harrastavat paljon talviurheilua ja saunovat paljon saavat Ultra Calming Serum Concentratesta vahvistusta, mutta myös pintaverisuonten seinämät pysyvät terveenä.

Joskus asiakkaat sanovat, että pakkaus on hiukan hankala käyttää, kun tuote on tuubissa ja se on niin ohutta ainetta. Tuubia käytetään samalla tavoin, kuin pulloa. Tuubista kannattaa ottaa sillä tavoin ainetta, että korkki on ylöspäin ja siitä tipauttaa pieni määrä kämmenelle. Samoin tuubi suljetaan, niin että korkki pysyy ylöspäin.

Jos iholla on hiukankin taipumusta atooppisuuteen, niin Ultra Calming Serum estää sen pahentumista kaikista parhaiten. Oikein rutikuivalle ja atooppiselle iholle suosittelen ensin Ultra Calming Serumin sitten Super Rich Repairin ja vielä päälle joko Barrier Repair, tai SkinPerfect Primer. Sekaiholla voi käyttää Serumin päällä pelkkää Barrier Repairia, koska sekin sisältää lievästi kosteutta. Asiakkaat ketkä kärsivät ihon punakkuudesta ja siitä, että iho hehkuu punaisena ulkoa sisälle tullessa saavat hyvän avun Ultra Calming Serum Concentratesta. Noin kolmen viikon käytön jälkeen ihon punoittelu vähenee ja ihosta tulee vahvempi ja vähemmän tulehdusherkkä.

Jokainen voisi käyttää talviaikaan yhden tuubin Ultra Calming Serum Concentratea saadakseen lisävahvuutta ihoon ja ehkäisemään pintaverisuonten haurastumista. Stressaantuneen ihon monenlaisiin oireisiin saa myös apua tästä seerumista. Tuotetta kannattaa pitää varalla ja, kun tietää stressaavan elämänvaiheen olevan tulossa aloittaa Ultra Calming Serum Concentraten. Monihan tietää oman työnsä stressivaiheet jo etukäteen ja kannattaa hoitaa ihoa jo valmiiksi eikä vasta silloin, kun oireet ovat pahimmillaan.

1 kommentti:

  1. Anonyymi18:40

    Minun ihonhoito-ongelmani katosivat täysin, kun löysin Ultra Calming Serum Concetraten. Sain aina ennen koeviikkoa näppyjä,punoitusta ja kutisevaa kuivuutta. Tiesin sen johtuvan stressistä, mutta eihän se mitään auta vaikka kuinka tolkutan ettei kannata stressata. Kun työt syksyllä alkaa otan Ultra Calming Serumin jokapäiväiseen käyttöön. Yleensä laitan sitä aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja jos iho tuntuu kuivalta sipaisen vähän Skin Smoothing Creamia. Kaiken päälle laitan Barrier Repairia ja nyt ostin SkinPerfect Primerin. oLen laittanut sitä parina aamuna ja sekin tuntui hyvältä. Itse kuitenkin pidän Ultra Calming Serumia kaikista tärkeimpänä aineena itselleni.

    Sindy

    VastaaPoista