keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tätä ihosi tarvitsee juuri nyt!

Jos olet kaksikymmentäviisi täyttänyt ja ihosi tuntuu joskus talven aikana hilseilevältä, tai kiristävältä tarvitset Overnight Repair Serumin ( 98€). Sanoisin, että 85% yli kaksikymmentäviisivuotiaista hyötyisi jos käyttäisivät ainakin yhden pullon Overnight Repair Serumia tähän vuoden aikaan. Kaikille yli nelikymppisille suosittelen Overnight Repair Serumia jatkuvaan käyttöön marraskuusta maaliskuulle.

Overnight Repair Serum lanseerattiin Suomeen viime helmikuussa ja sen jälkeen se on ollut monen asiakkaamme suosikkituote. Itsekään en pärjäisi enää ilman sitä. Se mullisti raaka-aine rakenteensa takia koko kosmetiikan teknologian. Ensimmäistä kertaa pystyttiin saamaan samaan tuotteeseen sekä kiinteyttäviä peptidejä, että elvyttävää ja kosteuttavaa öljyä. Aikaisemmin ei ollut mahdollista saada peptidejä, kuin vesimäiseen rakenteeseen ja ne olivat usein liian ohuita ja kevyitä Suomen talvessa. Dermalogica on patentoinut tämän uuden raaka-ainepohjan ja se on muuttanut täysin kiinteyttävien tuotteiden vaikutusmahdollisuuksia.

Overnight Repair Serum sisältää todella runsaasti peptidejä joka stimuloi ihon kollageenin tuotantoa. Kollageeni taas on tärkein aine ihossa pitämään ihon joustavana ja kimmosäikeet kiinteinä. Pelkkä kiinteyttävä vaikutus ei kuitenkaan meidän talvipakkasessa riitä, vaan Overnight Repair Serum sisältää kahta öljyä, arganöljyä ja villiruusunmarjasiemen öljyä. Arganöljy saadaan Argania Spinosa hedelmästä joka on erinomainen antioksidanttien ja E-vitamiinin lähde. Arganöljy imeytyy todella nopeasti ihoon ja vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Villiruusunmarjasiemenöljy on A-vitamiinia sisältävä ja sillä on ihoa siloittava ja kirkastava vaikutus.

Viime talven kokemukset Overnight Repair Serumista olivat todella hyviä. Seerumi osoittautui todella hyväksi couperosalle ja punoittavalle herkälle iholle. Sen lisäksi, että öljymäinen rakenne esti ihon kuivumista ja ohentumista lämmönvaihtelujen tuomat punoitukset väheni monelta. Overnight Repair Serumia käytetään joka ilta puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle, mutta ei silmien ympärille. Sen päälle laitetaan ihotyypinmukainen hoitovoide ja kaikille yli nelikymppisille suosittelisin yövoiteeksi Super Rich Repairin ( 50ml , 126€).

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12:30

    Harvoin viitsin kokemuksiani hehkuttaa netissä, mutta tämä kokemus voi auttaa jotain muutakin. Ihoni on ollut aina rutikuiva ja punaisen kirjava talvisin. Viime helmikuussa kun otin käyttöön Overnight repair serumin ja tuob Super rich voiteen en koko talvena joutunut peittelenään punaisia läiskiä. Jo syyskuussa lisäsin hoitoon skin hydrating boosterin päiväksi ennen Super rich voidetta ja ihoni ei ole ollut vuosiin näin hyvänä.

    Seesrumifani

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:33

    Keväällä valittelin, että tuosta seerumipullosta ei tahdo millään saada aineitta ulos, mutta Inkeri näytti miten se onnistuu. Pitää olla rauhallinen ja tipauttaa kolme tippaa kaikessa rauhassa kämmenelle, nyt se on ihan helppoa eikä öljyä roisku jokapaikkaan. Olin taas kerran ihan liian hätähousu.
    Ostin tämän pullon syyskuun viimeisellä viikolla ja vieläkin sieltä tulee ihan hyvin, siis ihanan riittoisa aine.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18:00

    Otin ekaa kertaa käyttöön overnight repair serumin pari viikkoa sitte ja se on iiihana! Naamani oli ihan rusinana ja kirveli kuivuuttaan. Parin viikon käyttö on korjannut tilanteen täysin. Pari ekaa kertaa tuntui,että overnight repair serum hiukan kirveli, mutta nassuni oli niin rikki, että kaikki tuntui pahalta. Nyt kutina ja kirvely on poissa ja meikkikin levittyy kunnolla.

    VastaaPoista