lauantai 19. tammikuuta 2013

Meikkivoide myös miehille

Uusi Sheer Tint sk20 ( 40ml , 77€), on viennyt sydänmeni. Se on vielä tuplaten parempi, kuin aikaisempi versio ja sekin oli tosi pidetty. Yksi asiakas sanoi hyvin, kun hän kertoi kokemuksiaan saamastaan Sheer Tint näytteestä. Se oli kuulemma, niin ihana, että olisi tehnyt mieli nuolla pussia. Kannattaa siis poiketa hakemaan näyte ja kokeilla itse.

Ihan loistava asia on myös se, että tuotetta voi käyttää myös miehet. Moni asiakas kertoo, että heidän miehensä on käyttänyt SkinPerfect Primeriä, mutta Sheer Tint sk 20 on peittävämpi ja kosteuttavampi. Kumpikin on tarkoitettu myös miesten käyttöön.  Sheer Tint sk 20 on tehty ihmiselle joka haluaa kaiken yhdessä tuubissa, eikä halua näyttää meikatulta. Sheer Tint on kosteusvoide ja laajaspektrinen UV-suoja, joka tasoittaa myös ihon väriä. Tuote on todella ohut ja kevyt. On aivan uutta kosmetiikan teknologiaa, että näin ohuessa voiteessa on, niin monta vaikutusta.

Sheer Tint sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi levittää suoraan puhtaalle iholle. Suomen talvessa suosittelisin kuitenkin, että ainakin kuivalle iholle laitetaan esimerkiksi Skin Hydrating Booster ( 93€) alle. Sheer Tintin uusi UV-suoja on myös erinomainen estämään pigmenttiläiskien syntyä. Sheer Tintin kolmesta väristä vaalein eli light  sopii vaalealle suomalaiselle parhaiten. Värisävyt ovat selkeästi nyt uudet verrattuna aikaisempaan Sheer Tintiin. Aiemmassa versiossa suurin osa asiakkaistamme käytti medium sävyä, koska light oli poikkeuksellisen vaalea. Nyt tuo medium on hiukan päivettyneelle iholle kivasti lisää väriä antava, mutta monelle ehkä liian tumma näin keskitalvella.

Kokeilkaa ihan reippaasti miestenne iholle Sheer Tintiä, koska moni mieskin haluaisi tasoitusta ihonsa väriin. Yhtälailla miehillä on huoli ulkonäöstään ja vanhenemisesta ja Sheer Tint toimii heillä tosi hyvin. Yksi voide joka kosteuttaa, siloittaa ryppyjä ja ihonväriä ja suojaa vanhentavalta auringolta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:28

    Kiitos vinkistä. Mieheni kärsii kovasti punakasta ja epätasaisesta ihosta. Ostin syksyllä tuon SkinPerfect Primerin ja mieheni on käyttänyt sitä satunnaisesti. Jos tuo uusi Sheer Tint kävisi myös miehille, niin uskon käyttäjiä löytyvän.
    Tuo Primer on ollut siinäkin hyvä, että se suojaa auringolta. Tähän asti en ole etelän lomilla saanut miestäni käyttämään aurinkovoiteita, kun ne kuulemma valuu silmiin ja kirvelee. Primer ei valunnut ja aurinko ei päässyt lisää vahingoittamasn ihoa.

    VastaaPoista
  2. Ihan kiva kuulla, että SkinPerfect Primer on ollut jo miehelläsi käytössä. Olen kuullut monen muunkin asiakkaani antaneen sitä miehensä käyttöön ja he ovat olleet tyytyväisiä.
    Sheer Tint on todella kevyt väriltään ja sitä ei iholta huomaa sitä kannattaa todellakin miesten kokeilla.

    Inkeri

    VastaaPoista