torstai 10. tammikuuta 2013

Power Rich on voiteiden helmi

Paras voide mitä iholleen voi laittaa on Power Rich. Power Rich voide tuli Suomen markkinoille noin kymmenkuntavuotta sitten eikä sen voittanutta voidetta ole vielä kehitetty. Voiteen hinta saattaa ensi pelästyttää, mutta sen riittoisuus ja monipuolisuus tekee siitä edullisemman. Nyt Power Rich voide on vielä tarjouksessa 175€, normaalihinta on 225€.

Power Rich voide on kehitetty hidastamaan ihon vanhenemista ja vähentämään rypistymistä. Pakkauksessa on viisi kymmenen millilitran voidetuubia eli yhteensä viisikymmentämilliä. Voide on pakattu pieniin annostuubeihin, joka kestää aina yhden viikon, koska siinä on äärimmäisen vähän säilöntäaineita. Power Rich on seerumi tyyppinen tuote ja siinä on sekä voiteen, että tehotipan vaikutus yhdessä. Se on myös ainoa Dermalogican hoitovoide mikä sopii sekä kasvoille, että silmienympärille.

Power rich on tarkoitettu kaikille ihotyypelle ja yli kolmekymmentävuotiaille. Tämä voide on yksi Dermalogican eniten myydyistä tuotteista ja aikanaan, kun se tuli Eurooppaan se myytiin heti loppuun. Huhutaan, että Silvia ja Ruotsin kuningashuone ovat Power Richin suurkuluttajia. Kruunuprinsessa Viktoria haihdutti raskauden rasitukset Power rich voidekuurilla. Moni muukin julkisuuden henkilö käyttää säännöllisesti Power Rich. Eikä se ole mikään ihme, koska itse en tiedä mitään saman veroista hoitovoidetta.

Parhaimmillaan Power Richin vaikutus on, kun sen käyttö aloitetaan kasvohoidon jälkeen. Yksi pakkaus riittää noin 5-8 viikon kuuriin, kun voidetta käytetään aamuin illoin. Meidän kuivassa talvi ilmassa suositellaan, että oikein kuiva ihoiset voivat käyttää Overnight Repair Serumia yöksi Power Richin alla. Itse teen niin ja mitä vanhemmaksi tulen huomaan etten selviäisi talvesta ilman tätä kuuria. Power Rich voidetta voi käyttää kuurina 3-4 pakkausta vuodessa, tai yövoiteena ihan jatkuvasti. Nanolift sarjahoitoon Power Rich voide kotikäytössä kuuluu aina. Sillä, että kotihoito on todella tehokasta saadaan kasvohoitosarjasta paljon enemmän tehoa irti.

Tilanteessa jolloin ei ehdi käymään kasvohoidossa, voi käyttää Power Rich pakkausen tehostamaan kotihoitoa. Pitkään ei kuitenkaan kasvohoitoja voi näin korvata, mutta hätätilanteessa Power Rich on paras apu. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:07

    Voiko atooppisen kuiva iho käyttää Power Richiä. Itselläni on myös atooppisuuden lisäksi jotain yliherkkyyttä hajusteille, uskallanko kokeilla kyseistä voidetta.
    Sain sisareltani kyläilyreissulla laittaa sitä pari vuorokautta ja ihanalta se ainakin tuntui, eikä sinä aikana tullut mitään reaktiota.

    VastaaPoista
  2. Voit aivan hyvin käyttää Power Richiä ja suosittelisinkin käyttämään. Siinä vaiheessa, kun iho ei vielä ole rikki, eikä pahasti hilseilevä, niin Power Rich estää ettei rikkoutumista tapahdukaan. Yli 35-vuotiaan atoopikon kannattaa ehdottomasti käyttää pari kertaa talven aikana Power Rich kuuri. Mikään ei tasapainoita ja kaunista ihoa niin, kuin tämä Dermalogican supervoide. Suosittelen!

    Inkeri

    VastaaPoista