tiistai 29. tammikuuta 2013

Punoittava kaula

Itselläni on ollut lähes koko ikäni ärsyttävänä ongelmana kaulan iho, joka on aina punoittavilla läiskillä, jos jännitän, tulee kuuma, tai juon alkoholia. Tämä on ihan yleinen ongelma monella asiakkaallanikin. Jos olen hiukankin väsynyt ja hermostunut kaulan ja decolteen alue hehkuu punoittavilla, kutisevilla läiskillä. Kyseessä on nokkosrokon tyyppinen reaktio, josta myös urticaria nimitystä käytetään.

En yleensä kiinnitä kovinkaan paljoa huomiota omaan olemiseeni, tai ulkonäkööni, mutta tuo hehkuva kaulan alue ei ole kiva, jos on avonainen vaate. Kaikista keljuinta se oli yrittäjänaisten luottamustehtävissä ollessani, kun olisi pitänyt pitää juhlapuhetta avonaisessa iltapuvussa. Tilanne jännitti sen verran, että kaulani meni kirjavaksi. En koskaan uskaltanut ennen puhetta edes siemaista tervetuloshampanjaa, kun sekin lisäsi punoitusta. Nyt olen löytänyt hyvän avun tähän ja suosittelen sitä muillekin.

Reilut vuosi sitten markkinoille tullut Ultra Calming Serum Concentrate ( 40ml 86€, nyt tarjouksessa 65€) on ollut huippuhelppo ja tehokas apu. Tuo Serum on tarkoitettu hoitamaan punoittelevaa herkkää ja ohutta ihoa. Se ennalta ehkäisee myös pintaverisuonten laajentumista.  Olen käyttänyt sitä nyt talven aikana kaulalle sekä aamulla, että illalla. Aamuisin laitan sitä myös koko kasvoille ennen Super Rich Repair ( 50ml, 126€)hoitovoidetta. Talvella tuo kaulan lehahtelu onkin ihmisillä yleensä pahimmillaan, koska kaula on myös niin kuiva. Talvi kuivattaa kaulaa ihan tolkuttomasti, koska toisaalta siihen osuu välillä pakkanen ja tuuli ja toisaalta karhea kaulahuivi tai kaulukset hankaa sitä. Olen aivan selvästi huomannut, että kaulani ei enää punoittele ja olen siihen tosi tyytyväinen.

Huomasin myös sen, että Ultra Calming Serum Concentrate poistaa punoitusta silloinkin, kun läiskä on jo syntynyt. Kasvojen punoitusta vähentävänä tuotteena Serum on saanut paljon kiitosta ja nyt, kun se on tarjouksessa moni haki sitä parikin tuubia. Se on myös todella hyvä kuivuutta vastaan, jopa joskus parempi, kuin Skin Hydrating Booster ( 30ml 93€), koska Serum on täyteläisempi.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi12:01

    Kerroit juuri minun ongelmastani.
    Kamalaa, kun juo lasillisen viiniä kaikki kyselee mikä ihottuma kaulassasi on. sitten jos vielä erehtyy raapimaan, niin tulos on ihan kamala. Kyllähän se yleensä parissa tunnissa laantuu, mutta aluksi on tosi ikävä juttu.
    Täytyykin kokeilla tuota seerumiasi.

    Tintti

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:02

    Kortisonivoide ajaa saman asian ja sitä saa apteekista muutamalla erolla!

    VastaaPoista
  3. Varoittaisin tuosta kortisonivoiteen käytöstä hiukan. Se on totta, että kortisonivoide laannuttaa punoittelun aika piankin. Se kuitenkin ohentaa ja kuivattaa ihoa koko ajan ja se taas lisää ihon lehahtelun vaaraa. Eli pidemmän päälle kortisonivoiteen käyttö pahentaa tilannetta. Jos sitä käyttää, vaan muutamia kertoja se on Ok. Ihon hyvinvoinnin kannalta kortisoniin kannattaa turvautua mahdollisimman harvoin. On aina terveempää taltuttaa ihon tilanne kosmeettisella aineella, kuin lääke voiteella.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi20:05

    Hiukan kauhistuttaa tuo kortisonivoiteen tarjoaminen. Olen ihan samaa mieltä Inkerin kanssa ettei lääkevoiteita ole hyvä käyttää, kuin pakon edessä. Olen sairaanhoitajana ihotautiosastolla ja näen työssäni miten kuivattava vaikutus miedollakin kortisonivoiteella on.
    Käytän itse Dermalogican tuotteita ja niistä saa apua monenlaiseen iho-ongelmaan. Tyttäreni atooppinen iho on pysynyt ihan hyvänä, kun hän käy säännöllisesti kasvohoidossa ja hoitaa Dermalogican tuotteilla, jotka eivät ärsytä. Oma ihoni ei ole niinkään atooppinen, mutta kuiva jo iänkin takia ja olen tosi tyytyväinen. Esimerkiksi Overnight Repair Serum on niin ihana etten siitä enää luovu.

    Hoitaja

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:22

    Minulla on oma kohtainen kokemus Ultra Calming Serum Concentratesta. Tulin teille ensimmäistä kertaa hoitoon marraskuulla ja olin aika epätoivoinen punakan ja kirvelevän ihoni kanssa. Tilanne helpottui jo sillä yhdellä hoidolla ja sain neuvoksi käyttää tätä Serumia aamuin, illoin ja päälle Intensive moisturea. Nyt ihoni on aivan ongelmaton. Syksyllä poskipääni oli kirkuvan punaiset ja tykyttävät pesun ja ulkoilun jälkeen. Mielestäni olin siihenkin asti käyttänyt hyviä voiteita, mutta en sitten ollutkaan. Oma kokemukseni teidän hoidosta ja tuotevalinnoista on niin vakuuttava, että kerron mielelläni tätä hyvää kokemustani eteenpäin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos hyvistä kommenteista. Kiva myös kuulla, että asiakkaat ovat tyytyväisiä.
    Tämä Ultra Calming Serum on sen verran uusi tuote Dermalogicalla ettemme Marin kanssa ole aiemmin vielä keksineet sen kaikkia hyviä puolia. Nyt olen vakuuttunut sen erinomaisuudesta herkälle ja punoittavalle iholle. Tulokset ovat olleet todella näkyviä asiakkailla, joilla on paha couperosa, tai punakkuusongelma.
    Serumhan on vielä tarjouksessa viikonlopun yli eli se on nyt 65€, ja normaalihinta on 86€.

    Inkku

    VastaaPoista
  7. Anonyymi18:23

    Olen tosi tyytyväinen tähän seerumiin, mutta kysyisin sen laadusta. Ostin sitä ekan kerran Hesasta Dermalogican liikkeestä ja silloin se oli tuubissa tosi vesimäistä. Sitä oli ihan vaikea käyttää, kun se lurahteli tuubista miten vaan. Nyt tilasin toisen teidän nettikaupasta ja se on paljon paksumpaa ja voidemaisempaa. Se on myös paljon helpompi käyttää nyt. Oliko siinä ekassa tuubissa jotain vikaa, tai mistä laatuero johtuu?

    Minna

    VastaaPoista
  8. Olet ihan oikeassa, että tuotteen laatu on muuttunut. Ultra Calming Serum Concentrate tuli myyntiin pari vuotta sitten. Ensimmäinen erä oli todella ohutta vesimäistä nestettä ja sitä pursusi tuubista liikaa kerralla. Tuotteen koostumusta muutettiin hiukan ja nyt se on käytössä selvästi helpompaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  9. Anonyymi18:16

    Hämmästelen kovasti miten tuolla kommenttien alussa, joku suosittelee kortisonivoidetta. Itse olen ollut ikäni atoopikko ja en käyttäisi yhtään ylimääräistä kortisonivoidetta ellei olisi pakko. Varsinkin kasvojen alueella ohentuminen on tosi kurjaa ja naama kurtistuu ennen aikojaan. Jos, vaan joku muu rasva auttaa ei kortisonirasvoihin pidä turvautua!

    Kurttunaama

    VastaaPoista
  10. olen bepantenea ja laastari päälle koettanut poistaa tuommoista pyöreä muotoista punoittumaa, eipä hyödytä, turhaa oli. Minulle vähän kalliita tuommoiset erikoisaineet joten pitänee kärsiä ajan kanssa jos katoaisi. Varmaan ed. kuun alussa vähän olutta juonut jos se siitä. Miksihän vaan ei ennen ole? Ei tuo vaaralliselta vaikuta mutta ei hyvä.

    VastaaPoista