keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jippii, aurinko paistaa!

Varmaan olette huomanneet ettei aurinko ole ihan kokonaan meitä unohtanut. Nyt, kun meidän alueella on hiihtoloma viikko on kiva, kun aurinkokin ilmestyi. Auringon vaikutus ihmiseen on ihmeitä tekevä tuntuu, että asiakkaatkin on paljon hyväntuulisempia.

Tämä alkukevään aurinko on aina vaikuttanut tosi paljon meidän kauneushoitolan elämän menoon. Maalis-huhtikuussa, kun on aurinkoisia päiviä puhelin soi koko ajan ja ovi käy. Sitten, kun on sateisempaa ja harmaata saadaan olla Marin kanssa keskenämme ja hoidoissa kiinni. Tämän viikon maanantai oli tämän kevään ensimmäinen aurinkopäivä ja puhelin soi tauotta. Olemme pahoillamme, että välillä on pakko laittaa puhelinvastaaja päälle, koska hoidossa on kuitenkin aina asiakas. Voitte laittaa viestiä myös sähköpostilla ja kertoa mitkä ajat teille parhaiten sopisivat. Luemme Marin kanssa sähköpostia parin tunnin välein ja vastaamme heti onko toivomanne aika vielä vapaana. Näin voitte olla meihin yhteydessä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aamuisin pääsääntöisesti ehdimme lukemaan sähköpostiviestit jo ennen ensimmäistä asiakasta, joka tulee klo 10.00.

Aurinko paljastaa kaiken ihossakin ja aurinkoisena päivänä peiliin katsoessa voi tulla kosmetologi mieleen. Toisaalta uskon myös, että moni saa vaan enemmän energiaa aurinkoisena päivänä ja jaksaa soittaa ajanvarauksen. Itsekin olen ollut jo kuukauden varaamassa hammaslääkäriä ja vihdoin sain tänään aikaiseksi sen tehdä. Kirkas auringon valo kirkastaa ajatuksetkin ja talven synkkämielisyys alkaa väistymään. Vääjämättä kevät tuo myös uudistumisen mieleen ja yksi ihmistä uudistava juttu on kasvohoito. Aivan jokainen tarvitsee tähän aikaan vuodesta Kosteuttavan kasvohoidon ( 1h, 15min. 82€). Siinä saadaan pois talven kuivattama hilseilevä solukko ja iho kirkastuu ja puhdistuu.

Muista tehdä ajanvaraus hoitoihin hyvissä ajoin. Olen vähän huolissani meidän kevään ajanvaraustilanteesta ,koska omia aikojani on vapaana maaliskuussa enää 4kpl. Marilla löytyy hiukan useampia vapaita aikoja, mutta hänelläkin on jo toistakymmentä päivää ihan täynnä. Tietysti on hyvä yrittäjän kannalta, kun ajanvaraus on täynnä. Harmittaa kuitenkin asiakkaiden kannalta, jos joutuu myymään "eioota". Olkaa siis nopeita, niin löydämme teille parhaiten sopivan ajan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:05

    Miten teillä yleensä otetaan viimeinen asiakas hoitoon? Käyn Tampereella työssä ja olen aikaisintaan 17.30 Hämeenlinnassa, voiko sen jälkeen saada enää aikaa?

    VastaaPoista
  2. Otan viimeisen asiakkaan noin klo 19.00. Ehdit siis ihan hyvin meille hoitoon. Nuo myöhäisemmät ajat ovat yleensä tosi varattuja eli varaudu odottamaan 3-4 viikkoa. Tervetuloa kasvohoitoon!

    Inkeri

    VastaaPoista