tiistai 12. helmikuuta 2013

Kissakoti Kattilan myyjäiset 17.2-13

Kissakoti Kattilassa on Ystävänpäivän myyjäiset ensi sunnuntaina 17.2 kello 11-15. Kaikki kissojen ystävät voivat silloin käydä kurkistamassa näitä ihania söpöläisiä. Myyjäisistä voi ostaa leivonnaisia, käsitöitä ja muuta kivaa ja rahat menee kissojen hyväksi. Me olemme urakalla paketoineet arpavoittoja, joten arpoja kannattaa myös ostaa.

Kissakoti Kattilan ystävät tekevät suunnattoman työn, että nämä lähes sata kissaa pysyvät hengissä ja voivat hyvin. Tällä hetkellä karvakorvia on noin seitsemänkymmentä joten voitte kuvitella mikä työmäärä on, että tuo porukka pidetään ruuassa ja siistinä. Rahaakin siinä tarvitaan ja siksi myyjäisiin osallistuminen on hyvin tärkeää. Oman yritykseni pienistä rahavaroista ei suuren suuria sponsoritukia makseta, mutta yritän mahdollisuuksien mukaan avustaa Kattilan toiminnassa. En enää oman työni lisäksi ehdi Kattilaan vapaaehtoistyötä tekemään, mutta avustan näillä arpavoitoilla ja pienillä rahaerillä.

Meidän perheellä on ikuinen kiitollisuus Kissakoti Kattilaa kohtaan, koska Valtsu ja Jösse ovat Kattilan löytökissoja. He olivat noin viisikuukautta vanhat veljekset, kun he muuttivat meille itsenäisyyspäivänä 2007. Pojat olivat varsinaiset söpöläiset ja varmaan moni lapsiperhekin oli niitä ottamassa. Onneksi ne annettiin rauhalliseen aikuisten kotiin, koska Jösse oli todella arka ja traumatisoitunut. Jos Jösse olisi joutunut ihmisille, joilla ei olisi ollut pitkää kokemusta kissoista, niin siitä olisi voinut ihan hankala tapaus. Hienoa oli myös, että veljekset pidettiin yhdessä eikä niitä annettu eri koteihin. Jössen kotiutumista helpotti paljon, kun Valtsu oli niin rohkea ja sosiaalinen. Kesyttelimme Jösseä parisen vuotta ja nykyään se on yhtä reipas, kun veljensä Valtsu.

Kissakoti Kattilan tili on 56800-2254435, jos et ehdi myyjäisiin voit muistaa myös rahalahjoituksella.

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:31

    Kattila tekee tosi hyvää työtä. Itse osallistun kummitoimintaan ja rahoitan omaa kummikissaani parilla kympillä kuussa.

    VastaaPoista