torstai 14. helmikuuta 2013

Meidän suosituin huulikiille!

Näin talvella meidän ostetuin meikkituote on huulikiille eli Youngbloodin Lip Gloss ( 37€). En itsekään ole muutamaan kuukauteen käyttänyt mitään muuta huulipunaa, kuin näitä rasvaisia huulikiilteitä. Youngbloodin huulipunakin on hyvin hoitava, mutta ei ihan niin rasvainen, kuin huulikiille. Huulikiille on enemmän värillinen huulihoide, kuin pelkkä huulikiille.

Youngbloodin huulikiilteessä ehdottomasti suosituin väri on Rhapsody. Sitä sävyä menee yhtä paljon, kuin muita värisävyjä yhteensä. Siksi uskallankin suositella väriä aivan kaikille. Yksikään asiakas ei ole vielä sanonut ettei pidä Rhapsody väristä. Kaikki huulikiilteet sisältävät runsaasti kasvisöljyjä ja väripigmentti on hyvin läpikuultavaa. Siksi huulikiille näyttää jokaisen huulilla hyvin luonnolliselta. Rhapsody on sävyltään kirkas punainen, jossa on kultapigmenttiä mukana. Se ei missään tapauksessa ole liian voimakas punainen, koska läpikuultavuus tekee siitä luonnollisen. Puhdas punainen sopii kuitenkin ihan kaiken väriseen meikkiin ja kaikkien ihon sävyille.

Huulikiille ei missään tapauksessa ole mikään nuorten juttu eikä se ole mikään kimalteleva glitteriväri. Huulikiilteet sopii aivan kaiken ikäisille luonnollisuutensa vuoksi. Moni asiakas joka on ollut yliherkkä huulipunille pystyy hyvin käyttämään Youngbloodin huulikiilteitä, koska niissä ei ole hajusteita eikä synteettisiä aineita.

Uskallan siis suositella kaikille rohtuneista huulista kärsiville Youngbloodin huulikiillettä. Muistakaa myös ettei verkkokaupassamme mene postimaksuja, maksat vaan tuotteen hinnan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:38

    Olet ihan oikeassa, Rhapsody väri on aivan ihana. Minulla on varmaan kolmas jo menossa ja olen monta kertaa saanut kiitosta tutuilta, kuinka kaunis huulipuna minulla on.
    Tykkään myös sävystä Coral Kiss, se on taas vaaleamppi, kun Rhapsody.

    Rapsodia

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:31

    onkohan huulikiilteet milloin tulossa alennukseen?

    VastaaPoista