lauantai 16. helmikuuta 2013

Yli kolmekymppisen naiset paras ystävä on hyvä kosmetologi!

Kevään kasvohoitoajanvaraus kannattaa tehdä nyt!

Kun päivät pitenee ja aurinko alkaa ilmestymään moni herää elämään ja haluaa viimeistään nyt hoitaa ihoaan. Yleensähän meillä on hyvin vakituiset asiakkaat, jotka varaavat aina seuraavan ajan edellisellä käynnillään. Kevät on kuitenkin ajankohta jolloin käy paljon niitä asiakkaita, jotka havahtuvat hoitamaan ihoon, vain silloin tällöin. Tottakai he ovat meille hyvin tervetulleita. Moni ei ehdi säännöllisiin kasvohoitoihin, mutta haluaa hoitaa ihonsa hyvin kotona. Silloin päivitämme kerran vuodessa ihon tilanteen ja valitsemme oikeat hoitotuotteet. Eikä meillä tarvitse edes käydä hoidossa, mielellämme neuvomme ihan pelkät kotihoitotuotteet asiakkaille.

Uutta asiakasta helposti hämmentää ettei osaa oikein varata oikeaa hoitoa itselleen. Ei tarvitse osatakkaan, me suunnittelemme hoidon asiakkaan ihon tilanteen mukaan. Nanolift kasvohoito ( 112€) on täydellisin mahdollinen hoito ja suosittelen sitä kaikille yli 35-vuotiaille. Se on myös jokaiselle asiakkaalle erilainen, koska siinäkin hoitotuotteet valitaa ihotyypin mukaan. Elvyttävä mikrovirta on siinä täysin tuntumatonta eikä kenenkään tarvitse sitä pelätä. Asiakas ei jää yksinään minkään koneen kanssa, vaan kosmetologi hieroo ihoa elektrodeilla joista johtuu mietoa mikrovirtaa.

Toinen yleinen hoito mikä on helppo kaikille soveltaa on Kosteuttava kasvohoito ( 82€). Ei ole sellaista ihoa, joka ei kosteutta tarvitse. Kaikki tekemämme hoidot ovat myös ihoa puhdistavia. Hoidon aluksi iho aina hoidetaan kuorinta-aineella, joka irroittaa talitukkeumia ja sulattaa mustapäitä. Mekaanisen puhdistuksen tarvetta harvoin on hyvän kuorinnan jälkeen, jos on tarve teemme sitäkin. Asiakkaan ei todellakaan tarvitse itse tietää ja pyytää mitä kasvohoitoonsa tarvitsee. Ammattitaitoisen kosmetologin tunnistaa siitä, että hän osaa valita oikean hoidon asiakasta haastattelemalla ja ihoa tutkimalla.

Siksi otin esiin tämän kasvohoitoasian, että muistuttaisin tekemään ajanvarauksen ajoissa. Mari on lomalla koululaisten hiihtolomaviikon eli viikon 10 ja minä olen seuraavan viikon talvilomalla. Kevät tulee vauhdilla ja varsinkin kello 15.00 jälkeen olevat ajat ovat jo aika varattu maalis-huhtikuulla. Varaa siis oma aikasi pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti