keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ihot kyllästyy talveen ja pakkaseen

Nyt talvi, pakkanen, tuuli ja sisälämmitys on kestänyt, niin kauan, että kaikkien ihot ovat ihan rutikuivia. Harvoin olen työelämässäni kokenut tällaista kevättä, kuin nyt. Viimeisen kolmen viikon aikana meille on tullut ongelmatapauksia voimakkaan kuivumisen vuoksi.

Yleensä asiakkaiden ihot ovat kuivuuden takia pahimmillaan helmikuussa ja maaliskuun keväiset päivät ja kosteus alkaa helpottaa tilannetta. Nyt pakkanen on, vain kiristynyt viime viikkoina ja patterit paahtaa täysillä. Ulkoilijat saavat vastaansa kylmän pakkasviiman ja voimakkaan auringon. Monen iholle se on ollut viimeinen pisara ja on puhjennut atooppinen ihottuma, tai iho muuten vaan kiristää ja kutisee. Kaikki jotka tunnistavat nämä oireet voivat tarttua heti puhelimeen ja varatkaa aika kasvohoitoon!

Kotikonstit ei oikein enää tunnu tepsivän, kun tilanne vaan pitkittyy. Nythän luvattiin vielä ensi viikollekin pakkasöitä. Jo ihan yksi kerta Kosteuttavaa kasvohoitoa (82€) pelastaa tilanteen ja hoidon jälkeen, taas oma kotihoitokin tehoaa. Kun iholle on kertynyt tarpeeksi paksu kerros kuollutta, kuivaa solukkoa se ei enää läpäise kotihoitoaineita. Kasvohoidossa saadaan kuollut, hilseilevä solukko pois ja iho pystyy taas imemään kosteutta hoitoaineista.

Nanolift hoitosarjasta on myös kevättarjous. Ajattelin julkaista sen vasta huhtikuun alussa, mutta nyt se tulee todella tarpeeseen. Nanolift kasvohoito kolme kertaa ja Power Rich hoitovoide on nyt yhteensä 390€, normaalisti paketti on 480€. Etu on siis huomattava. Jokaisessa hoidossa menee noin tunti aikaa ja ne suositellaan tehtäviksi 2-3 viikon välein. Power Rich voide käytetään hoidon aikana yöksi ja päiväksi ja se riittää noin 5-8 viikkoa käytössä. Älä ohita tätä tarjousta, koska se on parasta mitä vanhenevalle iholle voi tehdä hidastamaan ihon veltostumista. Varaa aikasi mahdollisimman pian, koska ajanvaraustilanteemme on aika täynnä.

Ellet millään ehdi hoitoon ota käyttöön Daily Resurfacer( 35 kpl 113€) kuoriva hoitotiiviste joka toinen aamu ja Overnight Repair Serum ( 15 ml, 98€)joka ilta.

6 kommenttia:

  1. Minulla on rutikuiva selkä ja selkää on vähän hankalampi hoitaa kuin kasvoja. Paras selähoitovinkkini yksineläjille on levittää vartalovoidetta leivontanuolijalla. Siis sellaisella silikonisella läpyskällä.

    Kasvot kiittävät kun hellii kosteusboosterilla ja ulosmennessä muistaa Barrier repairin ja huivilla suojaa poskipäät pahimmalta viimalta.

    VastaaPoista
  2. Siinä olet ihan oikeassa, että selän hoitaminen yksineläjällä on enemmän, kuin hankalaa. Hyvä idea tuo " leivontaläpyskä" kiitos, vaan. Kannattaa kokeilla myös Dermalogican vartalokuorintaa Exfoliant Body Scrubia siitä tulee ihanan pehmeä ja sileä iho. Se on helppo käyttää selkään, kun laittaa sitä Dermalogican pesuliinaan, niin sillä saa muutenkin selän pestyä hyvin.
    Barrier Repair on tällä hetkellä tosi tarpeellinen tuote ja varsinkin sitten, kun katupöly ja siitepöly alkaa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:58

    Pääsen työstä vasta kello 17, onko teillä vielä sen jälkeen vastaanottoa? Pitääkö minun itse tietää puhelimessa mikä hoito varataan, vai voiko sitä vielä paikalle tullessa miettiä?

    Ekaa kertaa kasvohoitoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on aikoja vielä kello 17.00 jälkeenkin otan viimeisen asiakkaan yleensä kello 19.00. Nämä ajat ovat aina kaikista varatuimpia, joten varaa aikasi hyvissä ajoin. Sinun ei tarvitse itse tietää mitä hoitoa haluat, vaan me suunnittelemme sen ihosi tilanteen mukaan. Kyselemme tarpeelliset tiedot, kun soitat niin osaamme varata sopivan ajan. Voit varata aikaa joko laittamalla sähköpostia meille, tai soittamalla.
      Tervetuloa hoitoon.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi20:25

    Olin ensimmäistä kertaa teillä hoidossa äskettäin ja en voi muuta, kuin kiittää. En ole koskaan saanut niin ihanaa hoitoa ja ihoni oli ihan mahtavan hyvän tuntuinen heti hoidon jälkeen. Työkaverit ihmetteli, kun en ollut yhtään kirjava ja punainen, vaan iho näytti todella hyvältä. Tulen suosittelemaan teitä aivan kaikille ja varmasti tulen uudestaan.
    Paljon kiitoksia ja oikein hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos kovasti! Ihanaa kuulla, että olemme onnistuneet työssämme. Kiva myös, jos kerrot hyvää kokemusta muillekin. Se on parasta mainosta ja pienyrittäjänä olen kiitollinen kaikesta mainoksesta mikä mahdollista.
    Olet tervetullut toistenkin. Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja muille lukijoille.

    Inkeri

    VastaaPoista