maanantai 25. maaliskuuta 2013

Käytä nyt Overnight Repair Serumia!

Nyt kaikkien iho alkaa olla täysin kyllästynyt tähän talveen ja sisälämmitykseen. Eikä pelkästään iho ole kyllästynyt, vaan ainakin minä en enää halua nähdä lumikinoksia. Näin talven lopuksi iho vielä joutuu yhden haasteen eteen ja se on katupöly ja siitepöly. Viime keväänä oli pahin siitepölykausi kahteenkymmeneenvuoteen, mutta ilmeisesti tämä kevät menee helpommin. Kaikkien iho alkaa reagoida, kun talven kuivattamalle iholle tulee tuulta, hiekkaa ja siitepölyä. Varsinainen hiekkapuhallus vielä kaiken päätteeksi.

Paras tuote pelastamaan ihon tilannetta on Overnight Repair Serum ( 98€).Suurimmalla osalla asiakkaistamme se on ollut käytössä jo koko talven, mutta kenellä sitä ei vielä ole se kannattaa ottaa käyttöön nyt. Overnight Repair Serum tuli myyntiin noin vuosi sitten ja siitä tuli heti suursuosikki. Se on ensimmäinen öljymäinen kiinteyttävä tehotippa Suomen markkinoilla. Yleensä kiinteyttävät tehoaineet jättävät tiiviin napakan ihon pinnan, mutta meidän kuivassa ilmastossa se ei aina tunnu hyvältä. Dermalogica yhdisti ravitsevan arganöljyn kiinteyttäviin aineisiin ja se oli erinomainen idea. Tällä hetkellä pidän Overnight Repair Serumia meidän parhaana tuotteena kiinteyttämään ja siloittamaan yli kolmekymppistä ihoa.

Talven jälkeen monella näkyy enemmän couperoottisuutta ja muuta herkkyyttä. Overnight Repair Serum on käytännössä osoittautunut todella hyväksi tuotteeksi rauhoittamaan ihon punoitusta ja ärtymistä. Siksi se sopii myös katupölyn ja siitepölyn ärsyttämälle iholle. Itse en enää pärjäisi ilman kyseistä seerumia. Aloittaessani sen käytön en voinut, kun hämmästellä miten paljon se siloitti ja tasoitti ihoa. Noin kolmen viikon käytön jälkeen tulos näkyy parhaiten. Suosittelen lämpimästi, että tämä tehoaine kannattaa käyttää edes kerran vuodessa. Se levitetään puhtaalle iholle joka yöksi ja sen päälle ihotyypin mukainen voide.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi11:21

    Sopiiko tuo Overnight repair serum silmäluomille? Olen ihan pulassa, kun luomet kutisee, kirvelee ja punoittaa enkä oikein tiedä mikä auttaisi.

    Punaluomi

    VastaaPoista
  2. Overnight Repair Serumia ei suositella silmäluomille sen öljypitoisuus saattaa turvottaa luomia. Suosittelisin Skin Hydrating Boosteria sinulle, koska se käy myös silmien ympärille ja sitten sen päälle Intensive Eye Repair voidetta. Ainakin pari viikkoa pitää säännöllisesti hoitaa ennen, kuin tuloksia näkyy. Silmäluomet ovat hitaat paranemaan, kun ne ovat pahasti kuivuneet.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Meikkiminni14:12

    Kiitos hyvästä blogista!
    Olen käyttänyt Dermalogican tuotteita viitisen vuotta ja en enää halua iholleni muuta laittaa. Tämä Overnight Repair Serum on parasta mitä hoitotuotteista ikinä olen käyttänyt. Jo ensimmäin pullo vei punoituksen ja couperosan alun kokonaan pois. Tänä talvena olen käyttänyt sitä jo pari pulloa ja kolmatta vielä aloittelen. Ei nelikymppiselle iholle voi olla enää mitään parempaa. Siihen vielä Super Rich Repair voide päälle, niin ei helpompaa tehohoitoa kotiin olekaan.

    Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada kiitoksia blogista ja hienoa, että olet tyytyväinen Dermalogican tuotteisiin. Nuo ohjeesi on helppoja ja hyvin toimivia. Pahaankin kuivuuteen auttaa yhdistelmä Overnight Repar Serum + Super Rich Repair yöksi ja päiväksi Super Rich Repair + SkinPerfect Primer. Näin tulee iholle sekä suojaa, että hoitoa.

      Inkeri

      Poista
  4. Kirsti Koo15:43

    Olen käyttänyt yhden pullon tätä Overnight Repair Serumia ja pidin siitä kovasti. Se oli myös yllättävän riittoisa, vaikka pieneltä pullolta ensin näytti. Käytin sitä lähes kaksi kuukautta. Syksyllä minulla oli käytössä Multivitamin Power Serum, jota ostin jenkeistä. Sitä ei näköjään kai saa vielä Suomesta. Se vasta huipputuote oli ja sitä haluaisin lisää. Onko tietoa milloin se tulee teille myyntiin?
    Olen muuttamassa kesällä Hämeenlinnaan ja varmaan tulen asiakkaaksenne. Voisitko suositella kampaajaa, jolla alkaisin käymään? Uudella paikkakunnalla, kun kaikki pitää hakea uudestaan.

    Kirsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajaksi suosittelen omaa kampaajaani Kuikan Tiinaa Hiushuumasta. Hiushuuma on tässä meidän liikkeen lähessä Raatihuoneenk. 30.
      Multivitamin Power Serum lanseerataan 9.4 ja kiva kuulla, että olet sitä jo kokeillut ja tykännyt siitä. Uskon sen olevan kevään suursuosikki.
      Tervetuloa asiakkaaksi!

      Inkeri

      Poista
  5. Rentukka19:22

    Jos käyttää tätä Overnight serumia, niin onko pakko sen päälle laitettavan voiteen olla Dermalogicaa. Entäs miten meikki pysyy, jos on Dermalogican kosteusvoide, mutta meikki onkin vaikka Lumene?

    Rentukka

    VastaaPoista
  6. Parhaimman tuloksen saa, jos kaikki tuotteet ovat samasta sarjasta. Mikään pakko se ei kuitenkaan ole ja voit laittaa Overnight Serumin päälle muunkin sarjan voidetta. Dermalogican kosteuvoiteiden päälle käy ihan mikä tahansa meikkivoide.

    Inkeri

    VastaaPoista