lauantai 9. maaliskuuta 2013

Matkalaisen meikkipussi

Minä en näköjään ikinä opi pakkaamaan oikeita tavaroita matkalle mukaan. Nytkin minulla ei ole mitään kunnollista kosmetiikkaa mukana. Enkä edes voi täältä Barcelonasta ostaa tarvitsemiani tuotteita, kun en ole nähnyt missään Dermalogica hoitolaa. En ole iholleni laittanut vuosikausiin muuta, kuin Dermalogicaa. Tunnen todella suurta vastenmielisyyttä synteettisiin raaka- aineisiin, mineraalirasvoihin ja hajusteisiin. Kirjoitan nyt ohjeet mitä pitäisi viikon reissuun mukaansa pakata ettei tule ongelmia ja meikkipussi olisi mahdollisimman kevyt.

Tunnen aina matkalla, että ihoni on likaisempi ja hikisempi, kuin kotona. Siksi tehokas puhdistus on tärkeää. Mukana pitää olla Precleanse alkupuhdistusaine ja Special Cleansing Gel. Precleanseakin on ollut matkakokoina joulunajan hoitopakkauksissa. Muista puhdistusaineista on jatkuvasti matkakokoja myynnissä. Sitten Antioxidant Hydramist matkakoko on hyvä pakata jo käsilaukkuun, mutta koska se on neste se pitää laittaa minigrippussiin. Kuorintaa varten otan aina mukaan 3-4 Daily Resurfacer hoitotassua, mitkä ovat parhaita matkalaisen tehoaineita. Daily Resurfacer kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää. Iltaisin, jos haluaa hyvän meikin niin sitä ennen on hyvä käyttää Daily Resurfacer.

Voiteeksi paras on Power Rich, koska se käy yöllä ja päivällä ja myös silmän ympärille. Sehän on pakattu viiteen pieneen 10 ml tuubiin ja tuo yksi tuubi riittää vähintään viikoksi. Päivällä Power Richin päälle pitää laittaa aurinkosuojatuote, koska siinä ei ole aurinkosuojaa. Paras siihen on SkinPerfect Primer 30sk, joka suojaa myös saasteilta ja kaunistaa ihoa. Näillä aineilla pärjää ihan loistavasti koko matkan eikä ne vie paljoakaan tilaa. Minun pitäisi varmaan tulostaa tämä teksti matkalaukkuuni, että seuraavalle matkalle muistan mitä tarvitaan.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi21:12

    Mun ihoni taas on sen verran rasvainen, että matkalle otan aina mukaan Clearing Mattifierin. Kesän helteisissä matkakohteissa käytän sitä yötä päivää. Toinen varma juttu on Daily Microfoliant, joka irroittaa hien ja lian. Neljänkymmenen asteen helteessä Daily on ainoa, joka saa iltaisin ihon tuntumaan puhtaalta.
    Kiva, kun teiltä saa taas Derman shampoota ja hoitoainetta matkakokoisina. Ne pitää rasvoittuvan päänahan kurissa.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:40

    Power Rich on superhyväjuttu. Yksi pikkutuubi ja sillä pärjää yli viikon. Muuta ei tarvita omaan matkavarustukseeni, kuin Power Rich ja Ultra calming Cleanser.

    VastaaPoista
  3. Kertokaa muutkin mitä kosmetiikkaa tarvitsette matkalle? Nyt, taas opin että kynsiharja olisi pitänyt olla matkassa. Kädet tulee tosi likaisiksi kaupungilla eikä pelkkä saippua riitä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23:08

    Minkälaisessa pakkauksessa on mukana matkakoko Precleansea? Ilman sitä en pärjää ja nykyään pakkaan sitä tavalliseen Etolan pikkupulloon. Eihän se oikea pullokaan iso ole, mutta painaa sekin muiden mukana liikaa.

    Jaana T.

    VastaaPoista
  5. Jouluksi tuli myyntiin pakkaus missä oli Special Cleansing Gel 250 ml ja kaupanpäälle Precleanse matkakoko ja Gentle Exfoliant kuorinta. Hinta oli sama, kuin pelkkä Special Cleansing Gel eli 42€. Pakkauksia on vielä pari meillä jäljellä.
    Olettehan huomioineet, että uusina tarjouksina verkkokaupassa on juuri Precleanse.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi23:45

    Heippa Inkeri!
    Kiitos hyvistä kirjoituksista ja ohjeistasi. Viitsisitkö tehdä listaa, tai postauksen mitä meikkituotteita YB: ltä kannattaisi ottaa mukaan, että pussi olisi mahdollisimman kevyt.

    Mira

    VastaaPoista
  7. Anonyymi10:15

    Onko kaikista Dermalogican tuotteista saatavilla matkakokoja?

    VastaaPoista
  8. Vastaan ensiksi Miralle. Hyvä ehdotus, teen loppuviikolla postauksen YB:n tuotteista mitä kannattaa ottaa matkalle mukaan.
    Dermalogican tuotteista on pääsääntöisesti matkakokoja puhdistusaineista ja hoitosuihkeista. Sitten on olemassa eri ihotyypeille pakkauksia, joissa on kuukauden annos hoitotuotteita ihon tilanteen mukaan ja niitä on noin viisi kappaletta hoitolinjaa kohti.

    Inkeri

    VastaaPoista