perjantai 22. maaliskuuta 2013

Multivitamin Power Recovery Masque

Dermalogican suosituin naamio on Multivitamin Power Recovery Masque ( 75 ml, 69€ ).Sen lempinimi on ambulanssi tuubissa, koska se pelastaa kaikki ihon ongelmat. Suomen rasittavassa ilmastossa sen käyttö on ihan välttämätöntä.

Multivitamiini naamio on erittäin ravitseva ja korjaa ihon vanhenemisilmiöitä. Se sisältää A- ja B-vitamiinia  jotka ovat hyviä korjaamaan ja uudistamaan ihoa. Antioksidanttiset raaka-aineet hidastavat ihon vanhenemismekanismia, koska ne ovat vasta-aineita vapaille happiradikaaleille.  Multivitamiininaamio sopii ihan kaikille ihotyypeille ja myös nuoret voivat käyttää sitä silloin tällöin. Naamio on helppo käyttää ja se tekee siitä, niin suositun. Se taitaa olla jokaisella meidän asiakkaalla käytössä. Naamiota ei tarvitse välttämättä pestä pois, vaan sen voi jättää vaikuttamaan yöksikin.

Nyt tähän rasittavaan pakkasaikaan Multivitamin Power Recovery Masque estää ihon kuivumista. Toisaalta taas, jos iholla on poikkeuksellinen näppyläkausi multivitamiini naamio tasoittaa senkin. Naamio on ennen kaikkea ihon toimintaa tasapainoittava ja normalisoiva. Sitä kannattaa käyttää säännöllisesti pari kertaa viikossa. Silloin, kun iholla on joku ongelma, niin naamion voi laittaa kolmen kerran kuurina. Siis joka ilta kolmena päivänä peräkkäin. Varsinkin atooppisen ihottuman alkaessa kuuri saa ihon nopeasti tasoittumaan.

Paras tulos on, jos ihon kuorii ensin. Moni myös käyttää naamion aina saunan jälkeen. Sekä sauna, että kuorinta parantaa naamion imeytymistä.

TARJOUS: ostaessasi minkä tahansa naamion saat Daily Microfoliantin matkakoon kaupan päälle. Sen arvo on 27€ ja siitä saa kymmenkunta kuorintakertaa. Etu on voimassa sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi13:46

    Neuvoit sekoittamaan Refening Masqueen Renewal Boosteri, jotta tulisi kuorivavaikutus samalla. Luuletko, että myös Multivitamiini naamioon saisi kuorivuutta samalla tavalla.

    Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ehkä kannata lisätä Renewal Boosteria Multivitamin Masqueen, koska se ei välttämättä toimi. Parempi on, jos teet kuorinnan esim. Daily Microfoliantilla ennen naamion levitystä.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi18:14

    Omasta kokemuksestani voin neuvoa, että kuiville käsille Multivitamiini naamio on tosi hyvä hoito. Näin talvella käteni on usein ihottumassa milloin mistäkin syystä ja kortisonivoidetta kuluu. Sen jälkeen, kun olen alkanut käyttämään multivitamiini naamiota yöksi käsiin en ole paljoakaan kortisonia tarvinnut. Hieron naamion käsiin aika paksuna kerroksena ja sitten puuvillahanskat päälle.
    Minulle tämä on toiminut kannattaa muidenkin kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä käsienhoitovinkistä. Multivitamiininaamioon en menisi sekoittamaan Renewal Boosteria, parempi tulos tulee, kun ihon kuorii ennen naamion levitystä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi21:06

    Onko tuossa multivitamiininaamiossa jotain väriaineitta, kun se on niin oranssin keltaista. Sanoit, että sen voisi jättää yöksi, mutta en ole ole uskaltanut kokeilla, kun eikö kaikki lakanat ja tyynyliinat likaannu. Lähteekö se edes pesussa pois kankaasta.
    Eikö nämä Dermalogican tuotteet pitäisi olla hajuttomia ja värittömiä?

    VastaaPoista
  5. Dermalogican kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Niissä on raaka-aineista tulevat tuoksut ja värit tallella, mutta ei lisättyvä parfyymeja ja värejä. Multivitamin Power Recovery Masquen väri tulee beettakaroteenista eli on samaa perua, kuin porkkanan väriaine.
    Yleensä aina myydessäni multivitamiininaamion kerron, että se saattaa nukkuessa liata tyynyliinaa ja siksi onkin hyvä laittaa, vaikka pyyhe tyynyliinan päälle. Kankaasta naamio lähtee pois ihan tavallisessa 40 asteisessa pesussa. Voit ihan huoletta jättää naamion yöksi se tekee iholle erittäin hyvää. Vuodevaatteet kyllä puhdistuvat pesukoneessa.

    Inkeri

    VastaaPoista