maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nanolift auttaa myös stressiacneen

Itseänikin hämmästyttää miten hyviä tuloksia Nanolift kasvohoidolla saadaan erilaisiin iho-ongelmiin ja eri ihotyypeille. Nyt talven aikana olen nähnyt hienoja tuloksia aikuisiällä puhkeavaan stressiacneen. Minulla on ollut jo vuosia muutama vakioasiakas mitkä vielä yli nelikymppisenäkin reagoivat stressiin voimakkaalla finnireaktiolla. Talven aikana tuli parikin uutta asiakasta joilla oli pintakuiva lähes normaali iho ja yhtä äkkiä puhjennut tulehtunut näppyreaktio.

Tämä on aika tyypillinen tapa ihon reagoida stressiin. Henkilö kenen iho oireilee stressin takia saa joko kuivia, punoittavia läiskiä, tai paljon tulehtuneita finnejä. Finnireaktio on hankala hoitaa, jos iho on muuten kuiva ja vielä talven kuivattavassa ilmastossa. Tietysti voisi ajatella lääkärin määräämää antibioottikuuria, mutta sen pitää olla useita viikkoja kestävä ja siitä tulee taas helposti muita ongelmia. Nanolift sarjahoidolla tulokset ovat ollet erinomaisia ja samalla on voitu muutenkin vahvistaa ja tasapainottaa ihoa. Aluksi olen tehnyt ihan mekaanisen ihonpuhdistuksen ja siinä yhteydessä imeyttänyt Nanolift mikrovirralla rasvaisuutta tasapainottavia aineita. Näin ihoa on helppo hoitaa kuivattamatta kuivia ihon alueita. Perusteellisen ihonpuhdistuksen jälkeen olemme jatkaneet lyhyillä Nanolift hoidoilla ( 45-70 €/per kerta) noin 2-4 kertaa viikon, kahden välein. Jokaisessa tapauksessa apu on ollut nopeampi, kuin olisin uskonut.

Yleensä jo ensimmäinen hoitokerta on pysäyttänyt finnien syntymisen. Seuraavilla kerroilla on nopeutettu finnien jälkien parantumista. Jo yli 35-vuotiaalla ihon paraneminen on sen verran hidastunut, että saattaa viedä ilman hoitoa parikin kuukautta ennen, kuin jäljet paranee. Nanolift hoitoa pitää tukea myös tehostetulla kotihoidolla. Ellei asiakkaalla ole ollut tehokasta puhdistusta ja kuorintaa käytössä ne on lisätty kotihoitoon. Precleanse ( 150 ml 54€, NYT 44€) ja Special Cleansing Gel ( 500 ml 60€, 250 ml 42€)yhdessä on tehokas puhdistus, mutta ei missään tapauksessa kuivata. Clearing Mattifier ( 50 ml 69€) on hyvä voide estämään mustapäitä ja kiiltämistä ja sen päälle sopii joko Active Moist ( 100 ml 76€, 50 ml NYT 44€)tai oikein rasvaisella iholla Oli Control Lotion ( 60 ml 58€).Kuorinta ja naamio pitää myös lisätä kotihoito-ohjelmaan. Talvella toimii hyvin Daily Microfoliant ( 71€)kuorinta joka ilta ja Skin Refining Masque ( 75 ml 64€)joka kolmas ilta.

Tässä oli nyt esimerkki todella tehokkaasta hoito-ohjelmasta ja vaikeasta finnireaktiosta. Tosi hyvän tuloksen olen saanut jo kahdella hoitokerralla ja, vain kuorinnan ja naamion lisäämisellä kotihoitoon. Ei kannata jäädä kotiin päivittelemään ja harmittelemaan finnejään, vaan pitää hakeutua ammattitaitoiselle kosmetologille ja pyytää neuvoja ja apua. Jo yksikin hoito on avuksi ellei taloustilanne salli enempää. Aina voi myös neuvotella miten kannattaa parhaiten käytettävissä oleva raha käyttää. Kyllä kosmetologille voi sanoa suoraan, että mikä on rahasumma jonka asiakas voi käyttää ja sitten etsitään sillä rahalla paras mahdollinen ratkaisu.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi14:32

    Voiko Nanolift kasvohoitoa tehdä, kun on hammasimplantteja?

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta voi. Ainoa este Nanolift hoidolle on sydänmentahdistin ja jos on isoja metalliosia kasvojen alueella. Esimerkiksi metallilla naulattuja leukaluita yms. ja sellaisiin en ole törmännyt, kuin yhden kerran.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:10

    Olen saanut, niin hyvän avun teiltä tästä nanolift hoidosta, että olen ikuisesti kiitollinen. Luulin, että joudun lopun ikääni kärsimään finneistä ja öljyisestä naamasta. Tuo Skin Reffining masq. on ollut myös hyvänä apuna. Kaikki muiden sarjojen rasvaisen ihon naamiot ovat kuivattaneet ihan liikaa yli nelikymppistä ihoani, muttei tämä.
    Voin myös neuvoa, että Primer sopii tosi hyvin rasvaisellekin iholle. Meikki ei kiillä ja rypyt tasoittuu hetkessä.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22:27

    Olen muutamalta työkaveriltani kuullut tuosta tekemästäsi Nanolift hoidosta ja he kehuvat sitä kovasti. Itse olen ollut hyvin herkkä hajusteille ja saan helposti kosmetiikasta ihottumaa. Voimakkaat tuoksut aiheuttavat minulle päänsärkyä ja muutaman kerran kasvohoito onkin päättynyt migreeniin.
    Uskaltaako nanoliftiä tehdä, jos on näin herkkä. En ole teillä koskaan käynnyt hoidossa, mutta nyt pitäisi jotain tehoa iholle saada, kun viisikymppiä lähestyy uhkaavasti. Tähän asti olen selvinnyt Yves Rocherin tuotteilla ja sen tyyppiset hellävaraiset luonnontuotteet ovat minulle sopineet hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yves Rocher ei ole luonnontuotesarja! On tietysti edullisten hintojen ja hyvän saatavuuden puolesta monen mieleen, mutta kuten Anonyymi alla kommentoi, ei Dermalogican selektiivistä hoitolasarjaa voi mitenkään verrata Yves Rocheriin tai muihin vastaaviin markettimerkkeihin. YR sisältää joitain ns. luomusarjoja lukuunottamatta kaikenlaisia synteettisiä raaka-aineita ja hajusteita. Ihmettelen kovasti jos herkkä ihosi tosiaan kestää tuotteita ongelmitta!
      Dermalogica taas on ihotautilääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kehittämä sarja joka on varta vasten luotu ennaltaehkäisemään ja hoitamaan erilaisia iho-ongelmia. Tuotteista on minimoitu yleisimmän ärsyttävät aineet sekä raaka-aineet jotka tutkitusti johtavat erilaisiin ongelmiin. Dermalogican tuotteet eivät ole hajuttomia, mutta kylläkin hajusteettomia. Jos joku onnistuu saamaan aikaiseksi ärsytystä Dermalogican tuotteilla niin silloin on käyttänyt iholleen sopimattomia tuotteita. Sehän nyt on ihan selvää ettei esim. teini-ikäinen voi käyttää tehokkaita anti age-tuotteita tai pigmenttimuutoksiin tarkoitettuja aineita ilman ärsytystä. Ja totta kai voi olla herkkä tai allerginen jollekin ainesosalle.

      En sano etteikö YR:llä voisi olla hyviä tuotteita ja ihan varmasti jokainen voi löytää itselleen hyviä tuotteita muista sarjoista kuin Dermalogicasta, mutta jos on vaikeita ongelmia ihon kanssa niin kyllä sillä on väliä mitä iholleen laittaa. Allergikkokin tietää, että sillä on merkitystä mitä suuhunsa laittaa.

      Kosmetiikkateollisuuteen liittyy niin paljon markkinointikoneistojen luomaa sontaa, että kuluttajan kannattaa pitää silmät auki ja korvat valppaina.

      Poista
    2. Ja tämä ei ollut mikään Dermalogican maksama mainos, vaan omiin kokemuksiin perustuvia havaintoja. Kun on koko ikänsä taistellut aknea vastaan ja viime aikoina myös kärsinyt muista iho-ongelmista on ollut pakko vähän perehtyä asioihin.

      Poista
  5. Anonyymi23:20

    Nyt kyllä hiukan närkästyttää Dermalogican puolesta. Yves Rocheria ja Dermalogicaa ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Jos ei Rocherin epämääräisistä raaka- aineista ja suurista hajuste ja väriaine määristä saa migreeniä ja ihottumaa, niin ei sitä myöskään Dermalogicasta tule.
    Olen itse hajusteallerginen ja taiveihottumainen ja en sen parempaa hoitoa tiedä, kun Marin tekemä Nanolift kasvohoito. Tuntuu, että 10v. ja 10 kg häipyy aina hoidon aikana.
    Siitä kiitos teille kummallekin.

    VastaaPoista
  6. Taas kerran kiitän Flickaa hyvästä vastauksesta.
    Yves Rocher on kovasti aina mainostanut itseään luonnonkosmetiikkana, mutta se on ihan mainoskikka. Valitettavasti sen sarjan raaka- aineet ovat aika heikkotasoisia. Minun näkökulmastani siinä sarjassa menee rahat aivan hukkaan ja itse en uskaltaisi sitä iholleni laittaa.
    Dermalogicassa ei ole ollenkaan hajusteita, vaan tuoksut tulee raaka- aineista ja ovat erittäin mietoja. Kukaan asiakkaani ei ole valittanut saavansa hoidosta migreeniä, vaikka monella on ollut nuo kokemukset muiden sarjojen kasvohoidoissa. Teen myös paljon hoitoja hyvin allergisille ja herkille ihoille eikä ongelmia ole tullut. Tervetuloa kokeilemaan Nanolift hoitoa.
    Inkeri

    VastaaPoista