sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Nanolift sarjahoito tarjoushintaan!

Nanolift-kasvohoito on meidän suosituin hoito tällä hetkellä. Se on monipuolinen ja aineita vaihtamalla se toimii kaikkien ihoilla. Tämä pitkään kestänyt pakkanen ja kuivuus on romahduttanut monien ihot ihan todella hankalaan tilanteeseen. Siksi päätimmekin Marin kanssa tehdä ohittamattoman tarjouksen Nanolift hoitosarjasta.

Tehokkain koskaan tekemäni hoito on kolmen kerran Nanolift hoitosarja. Kolme hoitoa tehdään 1-3 viikon välein ja kotihoitona käytetään Power Rich hoitovoide. Yksi Nanolift hoito sarjahoidossa vie aikaa noin tunnin verran. Nyt nämä kolme hoitoa ja Power Rich voide maksaa yhteensä 390€, kun ne normaalisti olisi 480€. Etu on suuri, koska jo pelkkä Power Rich voide maksaa yksinään 225€. Hoitosarjan voi maksaa sillä tavoin, että joka kerta maksaa 130€, niin ei tule kerralla suurta summaa. Suositeltavaa on, että hoidoilla on mieluummin lyhyemmät hoitovälit, kuin liian pitkät. Parasta olisi, että kuuri olisi ohitse kuudessa viikossa eli hoito, joka toinen viikko.

Silloin, kun pyritään näkyviin tuloksiin on erittäin tärkeää, että kotihoito tukee hoitolahoitoa. Siksi tämä hoitosarja onkin, niin tehokas, koska siinä on myös paras mahdollinen kotihoitotuote mukana. Power Rich voide on parasta mitä vanhenevalle iholle voi laittaa. Kaikki yli kolmikymppiset voivat kuurina käyttää Power Rich voidetta ja yli viisikymppisille suosittelen vähintään 2-4 kuuria vuodessa. Power Rich voide sisältää myös tehotiivisteen eli se on voiteen ja tehoaineen yhdistelmä. Sen kanssa ei tarvitse käyttää mitään muuta hoitoainetta ei edes silmänympärysvoidetta. Power Richin molekyylirakenne on niin pieni, että se imeytyy myös silmien ympärille.

Nanolift hoitosarja normalisoi kaikin tavoin ihon toimintaa. Se siis sopii aivan kaikille ihoille ja ennen kaikkea se hidastaa ihon vanhenemista. Vanhemmalla iällä tulevalle ihon turvotukselle ja velttoudelle se on erinomainen. Mitään negatiivisia vaikutuksia ei hoidolla ole. Ainoastaan sydänmen tahdistin on este hoidolle. Samoin, jos kasvojen alueella on isoja metalliosia, esimerkiksi onnettomuuksien jälkeen luita on tuettu isoilla metalliosilla. Hammasimplantit ei mitenkään haittaa hoitoa.

Varatkaa oma aikanne mahdollisimman pian, koska ajanvarauksemme on jo aika täynnä kevään osalta. Itselläni näyttää nyt olevan kuusi vapaata aikaa ennen vappua, tosin tilannehan elää ja muutoksia voi tulla. Marilta löytyy kuitenkin hiukan useampia vapaita aikoja.

MUISTA MYÖS NAAMIOTARJOUS:
Ostaessasi minkä tahansa Dermalogican naamion saat kaupanpäälle matkakoon Daily Microfoliantia. Sen arvo on 27€ ja siitä saa noin kymmenen kuorintakertaa.

12 kommenttia:

  1. Anonyymi20:18

    Kävin viime vuonna tässä sarjahoidossa ja olin oikein tyytyväinen. Nyt taloustilanne on hiukan epävakaa, niin kysyn käykö teillä Visa maksuvälineenä. Monessa pienessä kampaamossahan ei käy edes pankkikortit, mutta teillä ihme kyllä kävi. Tosin hoitolasi taitaa olla Hämeenlinnan suurin.
    Asun pääkaupunkiseudulla, joten matka ei ole paha teille päin. Hinta/ laatusuhde oli niin erinomainen, että kannatti ajella vähän kauempaakin. Kiitos edellisestä kerrasta, palaan asiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme. Meillä käy kaikki tunnetuimmat luottokortit. Paitsi ei Dinners ja American express, niiden sopimus on aivan liian kallis pienelle yritykselle.
      Emme pystyisi toimimaan ilman pankkikorttimahdollisuutta. Nykyään saattaa mennä useampi päivä ettemme enää näe käteistä rahaa.
      Tervetuloa uuteen hoitoon. Päivätkin taas pitenee, niin on kivempi ajella iltaisinkin pidemmältä matkalta.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi20:28

    Täytyy ihmetellä tarkoititko todella ettei sinulla ole, kuin kuusi vapaata aikaa ennen vappua? Ettei tullut lipsahdus ja tarkoitit pääsiäistä?
    Nykyäänhän kaikki kauneushoitolat ja kampaamot valittaa asiakas pulaa, mutta ei tuo nyt siltä kuulosta.
    Vai pitääkö tehdä sellainen johtopäätös, että hyville riittää aina töitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä ihan todella vappua tarkoitin. Olen sentään tehnyt työtä yli kolmekymmentävuotta, joten ellei nyt ole vakioasiakaspiiriä ei sitä sitten enää hankita. Yleensä aikani on varattu noin kuusi viikkoa eteenpäin, koska 90% asiakkaistani varaa seuraavan ajan edellisellä käynnillä. Kuitenkin aina tulee sairastumisia yms. ja kannattaa kysyä peruutusaikoja. Joskus pääsee jopa seuraavana päivänä.
      Marin työlista on pari viikkoa eteenpäin täynnä, mutta samoin häneltäkin voi löytyä peruutusaikoja.
      Itse olen sitä mieltä, että hyvä ja tunnollinen kosmetologi tai kampaaja löytää asiakaspiirinsä tällaisenakin aikana. Yrittäjän, vaan pitää suhtautua työhönsä intohimolla ja kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi00:24

    Onko siitä hyötyä, jos ottaa vaan yhden Nanolift hoidon ja käyttää tuon Power Rich voiteen? Asun Brysselissä ja käyn vanhempieni luona pari kertaa vuodessa ja silloin yleensä käyn teillä hoidossa. Viivyn yleensä noin reilun viikon ja en ehkä ehdi, kuin yhteen hoitoon. Tosin olen käynnyt teillä jo vuosikausia ja tuo yksikin hoito on aina auttanut todella hyvin. Tuota Nanoliftiä en ole vielä kokeillut, mutta seuraavaksi varaan sen.
    Koska teille tulee myyntiin Solar Defence Booster? Ostin sitä syksyllä Australiasta ja nyt se on loppu. Pidin siitä kovasti ja nyt seuraavalla Suomen käynnillä tarvitsen sitä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä on yhdistää yhteenkin Nanolift kasvohoitoon Power Rich voide kotikäyttöön. Yksittäinen hoito vie pidemmän ajan eli puolitoistatuntia ja sen hinta on 112€. Power Rich sen jälkeen kotikäyttöön ja saat tuplaten lisää tulosta.
      Solar Defence Booster tulee Suomeen myyntiin 9.4, koska se lanseerataan vasta silloin. Paljon olen kuullut siitä hyvää jo etukäteen joten olen jo varannut sitä ison erään myyntiin.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi08:26

    Olen 26-vuotias eikä minulla taida olla vielä tarvetta tehokkaille anti age-tuotteille, mutta sitkeä stressiakne vaivaa kylläkin. Iho on muuten melko hyvässä kunnossa pitkästä aikaa. Kannattaisiko minun kaltaiselle tapaukselle myös kokeilla juuri tätä hoitoa vai voisiko minulle tehdä jonkun toisen sarjahoidon?

    VastaaPoista
  5. En vielä suosittelisi Nanolift kasvohoitoa, mutta voimme käyttää kasvohoidoissa hyödyksi mikrovirtaa,tai ultraääntä. Nuorelle iholle olemme saaneet ihan hyviä tuloksia, kun aloitetaan puhdistavalla kasvohoidolla ( 82€) ja sen jälkeen tehdään parin viikon välein puhdistava microzone hoito. Tuollainen microzone-hoito vie aikaa noin kolmevarttia ja sen hinta on noin 45-50€.
    Mitään standardihoitoa ei meillä ole, vaan kaikki sovelletaan ihotyypin ja tilanteen mukaan. Stressiacnellekin saadaan paljon tuloksia oikealla hoidolla.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Meikkiminni14:15

    Mihin aikaan illasta otatte viimeisen asiakkaan? Hämeenlinnassa asuva ystäväni on teidän asiakas ja ottanut tätä Nanolift hoitoa. Hänen ihossaan on käynnyt totaalimuutos sinä aikana, kun on ollut teidän asiakas. Tekisi mieli kokeilla, mutta matka on hiukan hankala ja ilmeisesti ette pidä vastaanottoa lauantaisin?

    Minni

    VastaaPoista
  7. Lauanataisin liike on suljettu, mutta iltaisin otan viimeisen asiakkaan kello 19. Nämä ilta-ajat ovat yleensä suosittuja aikoja joten kannattaa varata aika ajoissa. Suosittelen kokeilemaan Nanolift kasvohoitoa. Jo yksikin hoito auttaa paljon ja saat ihollesi sopivat hoito-ohjeet.

    Inkeri

    VastaaPoista
  8. Kirsti Koo19:29

    kiinnostuin tuosta Power Rich voiteesta. Ilmeisesti sen täytyy olla tosi hyvä, kun hintaa ainakin on:)
    Kuulin kyllä työkaveriltani, että hän on sitä käyttänyt useaan otteeseen ja tykännyt tuloksesta tosi paljon. Kannattaako sitä käyttää, vaikka en nyt ehdikään hoitoihin? Sopiiko se meikin alle ja onko siinä mitään aurinkosuojaa?

    Kirsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Power Rich on tehokkain markkinoilla oleva vanhenemista ja rypistymistä hidastava hoitovoide. Siinä on tehotiiviste ja voide yhdessä, joten muuta ei iholle enää tarvita. Se sopii oikein hyvin meikin alle ja meikki pysyy siistinä koko päivän. Siinä ei ole aurinkosuojaa ja suosittelen sen päälle SkinPerfect Primerin sk30.
      Power Rich kannattaa käyttää 3-4 kertaa vuodessa. Yksi pakkaus riittää noin5-8 viikkoa. Se on todella suosittu myös siksi ettei sen kanssa tarvita mitään muuta, kuin pesuaine. Helpoin mahdollinen tehovoide.

      Inkeri

      Poista