tiistai 19. maaliskuuta 2013

Uusi tuote tulossa!

Dermalogica lanseeraa uuden tuotteen 9.4-13 ja taas on odotettavissa jotain ihan mullistavaa. Samalla markkinoille tulee muutama uusi päivänvalonsuojatuote. Ensiksi tästä uudesta tehoaineesta.

MULTIVITAMIN POWER SERUM on pieneen putkiloon pakattu tehoseerumi, joka korvaa markkinoilla nykyään olevat Multivitamiini kapselit. Multivitamiini kapselit ovat olleet kautta vuosien yksi meidän suosikkituote. Lähes jokainen asiakkaani käyttää tuon neljänkymmenenviiden kapselin kuurin ainakin kerran vuodessa. Joillakin ne ovat ihan pysyvästi käytössä aina yövoiteen alla. Nyt lanseerattava Multivitamin Power Serum on uudistettu ja vielä entistä tehokkaampi versio kapseleista. Tuote on tehokas antioxidanttivalmiste, joka hidastaa ihon vanhenemista. Se on tehokkain mahdollinen tuote korjaamaan UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Vielä en tuotteesta sen enempää tiedä, mutta kannattaa valmistautua siihen, että saamme taas jotain todella mullistavaa käyttöömme.

Aurinkosuojapuolella Dermalogica on tekemässä suuria muutoksia. Koko ajatus ihon suojaamisesta pitää muuttaa. He poistavat käytöstä sanan aurinkosuojatuote ja aletaan puhua päivänvalonsuojasta. Siitähän loppujen lopuksi on kyse. Aina, kun on päivän valoa on UV- säteilyä. Ehkä tämä sanan muuttaminen pystyy muuttamaan myös ajatusmaailmaa. Toivon ettei viiden vuoden päästä enää kukaan sano minulle ettei tarvitse aurinkosuojaa, koska ei ota aurinkoa. Kysymys ei ole auringon ottamisesta, me saamme aina UV- säteilyä, kun astumme ovesta ulos päiväaikaan. Nyt huhtikuussa Dermalogica lanseeraa muutaman kosteusvoiteen eri ihotyypeille, joissa on täysin uusi laajaspektrinen UV-suoja. Tämä uusi suojamenetelmähän on jo tammikuussa lanseeratuissa meikkituotteissa Sheer Tintissä ja Cover Tintissä.

Kaikista tärkein uusi päivänvalonsuojatuote on Solar Defence Booster suojakertoimella 50. Solar Defence Boosteria voi sekoittaa mihin tahansa Dermalogican voiteeseen ja tehdä siitä suojaavan päivävoiteen kertoimella 25. Erittäin voimakkaassa auringossa Solar Defence Booster laitetaan suoraan iholle. Australian markkinoilla Booster jo on ja sieltä kuuluu pelkkiä kehuja. Osa meidänkin asiakkaista on tuotetta kokeillut, koska sitä oli kokeilupakkaus kaupanpäällisinä joulunajan kosteusvoidepakkauksissa.

Minä ja Mari odotamme ihan innoissamme uusia tuotteita. Viimeisimmät Dermalogican lanseeraamat  tuotteet ovat olleet parempia, kuin ikinä osasimme kuvitella. Jotain ainutkertaista odotamme nytkin.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi10:22

    Ihanaa! Uusi vieläkin parempi Solar Defence booster 50 suojakertoimella on erittäin tervetullut tällaiselle helposti pigmenttiä saavalle nassulle! Koska siis saan pigmenttinäppylöitä helposti, niin ajattelin käyttää tuota boosteria ihan sellaisenaan eli en sotkea mihinkään voiteeseen. Osaatko sanoa (vaikkei tuotetta ole vielä lanseerattu) sopiiko boosteri siis myös pelkästään käytettäväksi 35 vuotiaalle sekaiholleni? Alle laittaisin tietysti joko kosteuttavan tai elvyttävän boosterin antamaan kiinteytystä tai kosteutta ja lisäksi tietysti laitan aina c-12 concentraten ennen muita tuotteita tummiin kohtiin aamuin (ja illoin) ja sekoittaisin tuohon solar defence boosteriin myös extreme c jauheen (jota sekoitan tällä hetkellä normaaliin kosteusvoiteeseen). Kaiken tämän päälle laitain vielä skinperfect primerin jossa 30 suojakerroin. Onko tuo siis ok päiväksi?

    Eli pesu ChromaWhite tai special cleansing gelillä, sen jälkeen multi-active toner tai ultracalming mist. Sitten extra firming tai skin hydrating booster ja tummempiin kohtiin c-12 concentrate seerumi. Päivävoiteeksi siis tulisi uusi Solar defence booster spf50 ja siihen sekaan ChromaWhite extreme c. Silmänympärysvoide on multivitamin power firm ja sen päälle vielä ohuelti total eye care. Sitten vielä kaiken kruunuksi skinperfect primer spf30.
    Toivottavasti ehdit vastaamaan!

    Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Tosi kiva, kun joku antaa näin hyvät ohjeet mitä voi myös muut asiakkaat soveltaa. Sen verran olen tuota uutta Solar Defence Boosteria kokeillut, että se on erinomaisen hyvä. Sen voi laittaa minkä tahansa kosteuttavan boosterin päälle suoraan ja silloin suoja on varmasti riittävä eli se 50.
    Silloin, kun on taipumus pigmenttiläiskiin, niin parasta on sekoittaa Extreme C sekä aurinkosuojavoiteseen ja yövoiteeseen.

    P.S meinaan aina kirjoittaa pigmenttiläski eikä pigmenttiläiskä. Sovitaanko, että tässä blogissa puhutaan pigmenttiläskistä? Kaksi vihattua asiaa samassa sanassa.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi14:25

      Moikka!
      Juu, minä pigmenttiläiskäinen (eli läskinen) hoidan tottakai ihoani iltaisinkin pigmenttituotteilla. Iltaisin kuorin ihoni pari kertaa viikossa vähintään multivitamin thermafoliant kuorinnalla ja käytän iltaisin myös daily resurfacer tassuja pari kolme kertaa viikossa. Daily microfoliant kuorintaa käytän aina aamuisin putsarin seassa. Naamioita käytän (2-3 kertaa viikossa) tietysti myös sen mukaan tarvitseeko ihoni kosteutusta vai näpyn"kurittajaa" vai rauhoitusta eli kaikkea löytyy. Silmänympärykset saavat yöksi Age Reversal Eye Complex voiteen ja iholle laitan joko Overnight Repair Serumin (pari kertaa vuodessa kuuri) tai multivitamin power concentraten (pari kertaa vuodessa kuuri), josta nyt siis tulossa uusi versio. Näihin sekoitan tuon extreme c jauheen. Lisäksi laitan yöksi pigmenttikohtiin ennen näitä c-12 concentrate seerumin, jotta pigmenttikohdat vaalenevat (ovat itse asiassa jo lähes poissa kurinalaisen ja pitkäjänteisen rutiinin johdosta). Näiden päälle laitan pure night yövoiteen. Kuulostaa kamalalta määrältä tuotteita, mutta nyt talvella yöseerumit ovat tarpeeseen kun iho kuivaa vaikka sekaiho ónkin ja välillä jopa vähän näppyläinen. Kesäisin käytän vain tuota pure night yövoidetta ja c-12 concentrate seerumia sekä extreme c-jauhetta. Jos ihollani on näppylöitä (hormoni tai mistä lie stressistä tai kuivasta sisäilmasta johtuvia), niin laitan niille vielä yöksi overnight clearing gelin. Joskus kun ihollani rasvoittuvampi kausi, niin jätän silloin noita seerumeita yöksi pois ja laitan vain yövoiteen ja tämän näppyvoiteen näpyille. Päivisin otan silloin käyttöön clearing mattifier tuotteen, joka on loistava tuote! Näpyille laitan lisäksi päivisin toisen sarjan näppyvoidetta, koska Dermalocigan ainut näppytuote paikallisesti päiväksi on concealing spot treatment ja sen väri ei vaan sovi minulle mitenkään ja on ainut huono tuote Dermalogicalla.

      Poista
    2. Kuulostaa tosi hyvältä. Olet sisäistänyt hyvin miten monipuolisesti Dermalogican tuotteita voi käyttää. Joku voi kauhistella, että on suuri määrä tuotteita, mutta niitä ei ole liikaa. Pigmenttläiskät vaativat monipuolista hoitoa, jos niistä meinaa kunnolla selvitä.
      siinä olet ihan oikeassa, että tuo näppyvoide Concealing Spot Treatment on monelle liian tumma väriltään. Muuten se on kyllä hyvin tehokas poistamaan yksittäisiä tulehtuneita finnejä.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi19:52

    Hei,
    Tuleeko nyt uusien tuotteiden mukana myytin Ultracalming ultra sensitive tint spf 30?

    Käytin sitä asuessamme Australiassa ja harmikseni sitä ei ole vielä ollut Suomessa saatavilla.

    VastaaPoista
  4. Nämä tuotelanseeraukset pidetään yleensä viimeiseen asti salaisuutena. On harvinaista, että saimme jo etukäteen tietää Multivitamin Power Serumista. Samoin poikkeus on, että Solar Defence Boosteria oli jo pieni matkakoko kokeiltavana joulunajan kosteusvoidepakkauksissa. En siis vielä voi luvata mitkä kaikki uudet tuotteet nyt Suomeen lanseerataan.
    Dermalogican myynti on myös lisääntynyt roimasti ja joistakin tuotteissa on ollut toimitusvaikeuksia. SkinPerfect Primerhän loppui ennen joulua tyystin, mutta nyt sitäkin jo saa. Solar Defense Booster piti tulla Suomeen myyntiin tammikuussa, mutta se oli loppuun myyty. Dermalogican myynti Suomessa ja myös ihan meidän hoitolassa on lisääntynyt valtavasti ja siksi Suomikin tarvitsee huomattavasti suurempia tavaraeriä, kuin ennen.
    Toivon ja odotan, että samat tuotteet tulee meillekin myyntiin mitkä on muualla maailmassa. Kerron niistä heti 9.4.

    Inkeri

    VastaaPoista