sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ideoita Inspiraatio! messuille!

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten järjestämät Inspiraatio! messut ovat 11.4-13 Wetterin tiloissa. Messut ovat auki kello 16-21 ja sinne on vapaa pääsy. Messuilla esittelee yli kaksikymmentä yrittäjänaisten firmaa sisustusta, muotia ja kauneutta.

Nyt pitäisi meidänkin hiukan jo pohtia mitä kaikkea meidän firma tarjoaa messuilla. Ensinnäkin teemme Marin kanssa muotinäytöksen malleille meikit. Koska joudumme sen takia ottamaan meikit muutenkin mukaan ajattelin, että tuomme esille Youngbloodin kevät värit. Teemme myös messuväelle Face Mapping tyyppisiä ihon kartoituksia eli ihoanalyysejä. Samalla esittelemme Dermalogican uutuudet eli Multivitamin Power Serumin ja uudet päivänvalonsuojatuotteet. Tarjouksiakin pitää messuilla aina olla ja nyt voitte ehdottaakin mitä haluaisitte tarjoukseen. Kertokaa myös muita ideoitanne mitä messuilla haluaisitte meistä nähdä ja kuulla.

Näistä Inspiraatio!messuista on tarkoitus tehdä traditio ja ainakin alkusuunnitelmat vaikuttaa hyviltä. Oli aika helppoa saada kokoon yli kaksikymmentä näytteille asettajaa ja nyt vaan toivomme paljon asiakkaita. Yrittäjänaiset järjestävät arpajaiset kaikkien kävijöiden kesken ja pääpalkintona on kolme kappaletta sadan euron arvoisia lahjakortteja meidän hoitolaan. Omalla messupaikallamme järjestämme myös arpajaiset, joissa on paljon voittoja. Ne ovat arvoltaan pienempiä, kuin nuo pääpalkinnot, mutta vastaavasti niitä on paljon enemmän.

Odotan mielenkiinnolla ja innostuneena tuota tapahtumaa. En ole osallistunut messuihin vuosikausiin. Tiedän, että iltapäivä on tosi raskas minulle ja Marille, koska jo suuri ihmismäärä rasittaa. Aika homma on myös tavaroiden rahtaamisessa messupaikalle ja tämä etukäteissuunnittelukin vie aikaa. Toisaalta on tosi kivaa tehdä ihan jotain muuta, kuin tavallinen työpäivä on. On kiva tavata tuttuja asiakkaita ja oppia tuntemaan ihan uusikin. Joudumme pitämään messujen ajan hoitolan kiinni, koska olemme kummatkin Wetterillä. Suljemme hoitolan 11.4 noin puolenpäivän tienoilla.

Antakaa siis tarjoustoiveitanne ja tulkaa joukolla messuille viihtymään.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi11:36

    Raikas keväthuulikiilto ja kosteusvoide (joka sopisi rasvoittuvallekkin vanhenevalle iholle, auriknkosuojalla - en tiedä onko jo liikaa vaatimuksia yhdelle voiteelle) ovat omalla ostoslistallani.

    Myös käsivoide voisi olla cool.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen tarvitsemasi kosteusvoide on Dynamic Skin Recovery ( 50ml, 106€). Se onkin ollut meidän suosituin päivävoide yli nelikympisille jo pari kesää. Valitettavasti se ei ole nyt tarjoustuotteena.
      Huulikiiltoja ja huulipunia otan kyllä messuille mukaan.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi12:38

    Pieni toive: Olisiko mahdollista tuoda messujen tarjoukset myös verkkokauppaan, meille jotka olemme verkkokaupan asiakkaita muilla paikkakunnilla? :) Ja ykköstoiveeni kampanjatuotteeksi olisi Skinperfect primer, jota en ole ennen kokeillut!

    Verkkokaupan asiakas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta nuo Inspiraatio!messujen tarjoukset pitää olla myös muille paikkakunnille saatavissa. Ongelmana on se, että en itse osaa tehdä kaikkia päivityksiä verkkokauppaan. Olemme myös Marin kanssa olleet niin ylityöllistettyjä ettemme ole saaneet vielä materiaalia tehtyä henkilölle, joka päivitykset tekee ja kaikki tuotteet eivät ole verkkokaupassa.
      Kaikkia tuotteita voi meiltä kyllä sähköpostilla tilata. Laitan nuo Inspiraatio!messujen tarjoukset tänne blogiin, niin niitä voi sitten täältä katsoa ja tilata sähköpostilla. Tuo SkinPerfect Primer on niin uusi ja suosittu tuote etten usko sen tulevan vielä tämän vuoden aikana tarjoukseen.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi09:33

    Tulossa ollaan, hyvä saada jotain inspiraatiota tämän kylmyyden keskellä! Hienoa, että yrittäjänaiset järjestävät tällaisen tapahtuman. Vinkkinä vielä, että kahvila Hoffissa on esillä Gua Vainion grafiikkaa. Taidokkaita ja mielenkiintoisia töitä, etenkin jos Italia innostaa... Viime viikolla kerrottiin myös, että itse taiteilija olisi käymässä juuri tuolloin torstaina klo 14-17.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä. Täytyy poiketa katsomaan, taide kiinnostaa aina. Kerron myös muille, että sellainen näyttely on kahvilassa.

    Inkeri

    VastaaPoista