sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Oodi ja ylistys multivitamiininaamiolle!

Multivitamiininaamio eli Multivitamin Power Recovery Masque ( 75ml, 69€) ansaitsee ihan oman ylistyslaulunsa. Sen vaikutukset ovat niin näkyvät ja monipuoliset ihan kaikilla ihotyypeillä. Tässä hiljattain postasin omasta rutikuivasta ihostani. Se korjaantui hyvin multivitamiininaamiolla.

Multivitamiininaamion lempinimi on ambulanssi tuubissa, koska se auttaa niin monenlaiseen iho-ongelmaan. Naamio on ollut markkinoilla viitisentoistavuotta ja kokemuksesta tiedän sen vaikuttavan  hyvin moniin ihon vaivoihin. Oman ihoni kuivuus oli kasvohoidon puuteen takia todella ongelmallinen ja epämiellyttävä. Estrogeenin vähenemisen myötä ihoni reagoi kuivuuteen ryhelmämäisellä näpyllä ja punoituksella. Emme ehtineet kasvohoitoja Marin kanssa tekemään, niin korjasin ihoni tilannetta tehostetulla kotihoidolla. Laitoin kolmena iltana peräkkäin ensin Multivitamin Thermofoliant ( 75 ml, 81€ )kuorinnan ja sitten multivitamiininaamion. Laitoin naamion hyvin paksuna kerroksena, että sen viilentävä ja rauhoittava vaikutus pääsee vaikuttamaan. Paksun kerroksen annoin vaikuttaa vartin verran ja sitten pyyhin päällimmäisen pois. Loppu saakin sitten imeytyä yön yli. Jo yhden yön jälkeen ihoni tilanne parantui täysin.

Sellaisille asiakkaille, jotka haluavat nopeasti näkyviä tuloksia eivätkä ole ennen Dermalogicaa käyttäneet tuo kuorinta ja naamio yhdistelmä vakuuttaa äkkiä. Multivitamin Power Recovery Masqueta voi käyttää kaiken ikäiset, vaikka se kuuluukin  Age Smart vanhenevan ihon hoitolinjaan. Nuorelle ja kuivalle iholle naamion korjaava vaikutus toimii oikein hyvin, varsinkin atooppiset ihot hyötyvät naamiosta oikein paljon. Pintakuivalle ja helposti rasvoittuvalle iholle naamio tuo ihon pinnan pehmityksen mikä myös hillitsee talineritystä. Monella ruusufinniasiakkaalle iho on todella kuiva lääkevoiteiden takia ja heille multivitamiininaamio on pelastus.

Ei siis ihme, että Multivitamin Power Recovery Masque on yksi Dermalogican eniten myydyistä tuotteista.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi21:00

    Kysyisin uudesta Multivitamin Power Serumista. Onko sillä mitään pigmenttiläiskiä vaalentavaa vaikutusta? Voiko sen päälle suoraan laittaa SkinPerfect Primerin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multivitamin Power Serum kirkastaa jonkin verran ihon väriä ja tekee ihosta tasaisemman. Se ei kuitenkaan varsinaisesti vaalenna pigmenttiläiskiä, vaan siihen suosittelen C-12 concentratea. Multivitamin Power Serumin päälle on laitettava ihotyypin mukainen kosteusvoide, koska SkinPerfect Primer ei kosteuta, vaan on suojaava.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi23:18

    Kahta en vaihda muitivitamiininaamiota ja....
    Tuo naamio on jo viitisen vuotta ollut kuivan ihoni pelastus. Käytän sitä yöksi huulille ja myös käsiin. Joka talvinen kaulan kuiva ja kutiseva ihottuma on ollut poissa mielestäni ihan tämän naamion ansiosta. Heti pakkasten alettua marraskuussa lisää käyttöä kolmeenkin kertaan viikossa. Oikein pahassa kuivuudessa laitan sen joka toinen ilta ja annan vaikuttaa yön ylin. Käytän toki muitakin Dermalogican tuotteita, mutta Multivitamin power recovery masque on aina meikkipussissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ohjeita kannattaa muiden asiakkiden noudattaa. Multivitamiininaamio on hyvä olla jokaisessa meikkipussissa.

      Inkeri

      Poista