maanantai 1. huhtikuuta 2013

SkinPerfect Primer käyttöön nyt!

Ne ketkä eivät vielä käytä SkinPerfect Primeriä (22 ml, 77€) voivat ottaa sen käyttöön viimeistään nyt. Tämä uusi Dermalogican supersuosikki ei ole pelkästään kaunistava aine, vaan se myös hoitaa ja suojaa.

Pitkän talven jälkeen alkaa kevät vihdoinkin koittaa ja auringon valoa näkee jo, joka päivä. Nyt UV- säteily on todella voimakasta, koska se heijastuu myös lumesta. Nyt, jos koskaan pigmenttiläiskät nousevat esiin ellei ihoa suojaa. Kaupunkialueella katujen puhdistus ei ole vielä alkanut ja pienikin tuuli saa hiekan narskumaan hampaissa. Iho saa varsinaisen hiekkapuhalluksen, jos on yhtään ulkona.  Tässä kohtaa SkinPerfect Primerin suojaavat ominaisuudet ovat mitä parhaimpia. Siinä on 30 UV-suojakerroin ja se on jo uudistettu laajaspektrinen suoja, joka suojaa sekä UV- A ja UV- B säteiltä. Näin pystytään estämään pigmenttiläiskien syntyminen ja auringon vanhentava vaikutus estyy myös.

SkinPerfect Primer sulaa ihon pintaan ja antaa myös suojan tuulta ja katupölyä vastaan. Katupöly ja siitepöly hiertää iholta pois lopunkin kosteuden ja iho ohentuu. Ohut, kuivettunut iho on punakka ja couperosaa syntyy helposti. SkinPerfect Primer on mitä täydellisin tuote suojamaan kevään ongelmilta ja sitä kannattaa käyttää koko kesä. Se on nopea levittää ja antaa erittäin kauniin pinnan iholle. Moni asiakkaani on kokonaan siirtynyt siihen ja jättänyt meikkivoiteen. SkinPerfect Primer onkin yli nelikymppisen salainen ase. Se tekee ihosta sileän ja kauniin, mutta kukaan ei huomaa sitä, koska se ei ole meikki. Ellet siis ole sitä vielä hankkinut, nyt on riittävän monta syytä ottaa se käyttöön.

12 kommenttia:

  1. Anonyymi11:08

    Hei!

    Tuleeko teille myyntiin 9.4 uusien tuotteiden lanseerauksen myötä myös uudet päivänvalotuotteet (esim booster, jossa 50 suojakerroin)? Jossain lehdissä kun mainittu, että tuotteet tulevat myyntiin vasta toukokuussa. Minkä hintainen tuo boosteri tulee olemaan vai pystytkö sanomaan sitä vielä?

    VastaaPoista
  2. Meille on tulossa myyntii heti 9.4 jälkeen kaikki uudet päivänvalosuojatuotteet. Aiomme esitellä ne Inspiraatio! messuilla 11.4 Hämeenlinnan Wetterin tiloissa. Tuo lupaus toukokuusta voi olla vanhentunutta tietoa, meillekin vielä helmikuulla luvattiin ne toukokuuksi.
    Valitettavasti en vielä tiedä niiden hintoja, mutta kirjoitan niistä heti, kun lanseeraus on ollut.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi14:16

      Kiitos pikaisesta vastauksesta! Jään odottamaan tuotetta myyntiin ja ostan samalla muutakin ostoslistalla olevia tuotteita, jotka lähentelevät loppuaan. Onneksi on tuo SkinPerfect Primer, joka tosiaan on nyt suojakertoimensa vuoksi tärkeä. Kosteusvoiteessa (käytän active moistia) kun ei ole suojakerrointa (ja kun ChromaWhite ja Age Smart sarjojen suojakertoimelliset voiteet kun eivät oikein koostumuksiltaan sovi minulle vaikka ikää onkin 34 ja iho on sekaiho), niin odotan innolla tuota 50 suojakertoimen boosteria (aiemmin ollut se 30 suojakertoimen boosteri), jotta saan sitä kesäksi joko sellaisenaan (kosteuttava boosteri tai extra firming boosteri tarpeen tullen alle) tai sitten active moistiin sekoitettuna. Ja edelleen päälle tulee vielä 30 suojakertoimen SkinPerfect Primer, joten eiköhän ne suojaa jo hyvin pigmenteiltä ja auringon haitoilta muutenkin. Lisäksi olen löytänyt pari kivaa hattua kesäksi ihan arkikäyttöön, joissa on kiva lieri eikä ole yhtään liian "juhlamaisia" joten ne suojaavat osaltaan myös auringolta. Onneksi nykyisin on ihania trendikkäitä hattuja ja hatut ovat nykyisin arkipäivää monille.

      Poista
    2. Anteeksi, nyt on pakko perua puheitani. Tapasin tänään Dermalogican kouluttajan ja hän kertoi ettei uudet aurinkotuotteet olekaan vielä Suomessa. Ensi viikon lanseeraus on ennakkolanseeraus aurinkotuotteille ja Multivitamin Power Serum vain on jo Suomessa. Solar Defence Boosteria on tulossa toukokuussa. Se on ollut myynnissä jo Australiassa ja USA:ssa ja sitä ei pystytä tuottamaan riittävästi.
      Kouluttaja kehui Multivitamin Power Serumin moneen kertaan ja hänen ihonsa oli tosi hyvän näköinen. Uskon, että tuosta seerumista tulee myös hittituote ja yritän varata sitä tarpeeksi paljon.

      Inkeri

      Poista
  3. Tuosta uudesta Solar Defence Boosterista on kuulunut pelkkää hyvää ja uskon siitä tulevan kesän supersuosikin. Boosterihan on ollut jo Australian markkinoilla ja siellä se on nyt suosituin Dermalogican aurinkosuojatuote.
    Maaliskuun Eevassa näytti olevan myös maininta SkinPerfect Primeristä ja siitäkin saamme Marin kanssa kehuja päivittäin.
    Aurinkohatut pitää ilman muuta ottaa käyttöön. Meillä oli kirjastolla kiva muotinäytös, jossa oli muutamia asiakkaitamme osallisina. Valitettavasti se oli päivällä joten en itse päässyt. Muotinäytöstä juonsi yksi asiakkaamme ja osa malleista oli mummobalettilaisia, joista moni on asiakkaani. Hatut näytökseen oli tehnyt Tavastian modistilinjalainen. kuulin paljon kehuja, että hatut oli aivan upeita.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Kirsti Koo16:52

    Kerrot, että Inspiraatio messut on Wetterin talossa. Onko se sama paikka missä oli Wetterhoffin koulukin vielä muutama vuosi sitten? Mitä kaikkea noilla messuilla on tarkoitus esitellä?
    Teen muuttoa Hämeenlinnaan ja kaikki kaupungin tapahtumat kiinnostaa.

    Kirsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut on samassa toisen kerroksen salissa missä yleensä järjestetään Korttelijoulutapahtuma. Talo on sama missä on Wetterhoffin myymälä ja oli siellä koulukin pari vuotta sitten. Meitä on yli kaksikymmentä hämeenlinnalaista naisyrittäjää näytteilleasettajina. Voit tutustua kevään trendeihin sisutuksen, muodin ja kauneuden maailmasta. Meillä on ainakin hyviä tarjouksia ja arpajaiset hyvillä palkinnoilla.
      Tervetuloa ja ota kaikki ystäväsikin mukaan.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi18:04

    En yleensä käytä meikkejä enkä haluukkaan käyttää. Minulle on nyt epäselvää onko tämä primer meikkivoide, vai mikä se on? Lähteekö se pois vesipesulla, vai täytyykö se pestä saippualla?

    VastaaPoista
  6. SkinPerfect Primer ei ole meikki, mutta ei pelkästään hoitotuotekaan. Se on aivan omanlaisensa voide jolla on monta ominaisuutta. Sillä on meikin kaltainen ihon väriä tasoittava vaikutus. Se myös siloittaa ryppyjä ja juonteita. Suojaavia ominaisuuksia sillä on useita. Se suojaa tuulelta, pakkaselta, lialta, pölyltä ja auringolta. Sen parempaa tuotetta ei ole tähän vaiheeseen kevättä, kun on katupölyä, tuulta, pakkasta ja voimakas lumesta hejastuva aurinko. SkinPerfect Primerin aurinkosuoja on 30. Siis erinomainen tuote ihmiselle, joka ei halua meikkiä käyttää.
    En koskaan suosittele saippuaa kasvojen pesuun ja pelkkä vesi ei riitä liuottamaan ihon omaakaan talia. Paras pesuaine on ihotyypin mukainen puhdistusmaito.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi19:44

    Tiedätkös jo minkä hintainen Multivitamin Power Serum on?

    VastaaPoista
  8. Meillä ei ole vielä hintatietoja tästä uudesta Multivitamin Power Serumista. Kaikki säilyy salaisuutena lanseerauspäivään saakka eli 9.4-13.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sain lisätietoja Dermalogican kouluttajalta ja tuo Multivitamin Power Serum on hinnaltaan noin 110€.

      Inkeri

      Poista