maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tuloksia Multivitamin Power Serumilla

Nyt tuo uusi Multivitamin Power Serum ( 22ml, 110€) on ollut monilla käytössä kolmatta viikkoa ja palaute on ollut hyvää. Itsekin olen käyttänyt sitä aamuin illoin ja se on erittäin miellyttävä ja tehokas tuote. Sen ensisijainen  tarkoitus on estää UV-säteilyn haittoja ihossa ja korjata jo syntyneitä vaurioita. Siis loistava tuote juuri kesää varten.

Multivitamin Power Serum on niin kutsuttu kosmeseuttinen tuote, joka on kosmetiikan ja lääkeaineen välimuoto. Näitä kosmeseuttisia tuotteita on Dermalogicalla muutamia ja Multivitamin Power Serum on niistä uusin. Sen tehon tuntee heti ensikäyttökerrasta lähtien ja niin on tarkoituskin. Multivitamin Power Serumin teho perustuu uuteen mikrokapselointiin, joka on kuljettaja-aine. Nämä teknologiset tiedot voi asiakkaista tuntua ihan henkimaailmanjutuilta, mutta minulle se kertoo paljon, että Dermalogica on patentoinnut uuden kuljettaja-aineen. Silloin tuotteen raaka-aineet saadaan paremmin imeytymään ja juuri siihen kohtaan, kun tarkoitus onkin. Dermalogica on tällä hetkellä selvästi kosmetiikkamaailman edelläkävijä uuden teknologian kehittämisessä. Dermalogica on ollut aina edistyksellinen ja kehittänyt paljon uusia tuotteita, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana tahti on vaan parantunut. Viimeisen kolmen vuoden aikana lanseeratut tuotteet ovat hämmästyttäneet minut ja Marin tehollaan.

Multivitamin Power Serum sopii aivan kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Sitä, vaan käytettään erilailla eri ikäisillä. Parikymppinen, joka tarvitsee vasta UV-säteilyn haittoja hidastavaa vaikutusta voi käyttää Multivitamin Power Serumia, vain yöksi. Silloin riittää, että käyttää yhden tuubin kuurin kerran kesässä ja tuubi riittää noin kolme kuukautta, kun sitä käytettään vain öisin. Yli kolmekymppiset jotka tarvitsevat jo säteilyvaurioita korjaavaa vaikutusta voi käyttää Multivitamin Power Serumia aamulla ja illalla. Heille suosittelen käyttöä koko aurinkoisen ajan eli toukokuusta syyskuuhun. Se kannattaa myös muistaa, että seerumi soveltuu myös silmien ympärille ja on loistava poistamaan silmänympärys juonteita. Todella hyvä yhdistelmä silmien ympärille on Multivitamin Power Serum aamuin illoin alimmaiseksi ja yöksi päälle silmänympärysvoide Age Reversal Eye Complex. Aamulla silmänympärysvoiteeksi laitetaan Total Eye Care jossa on 15 aurinkosuoja.

Suosittelen kaikille kolmekymppisille, että käyttäisivät Multivitamin Power Serumia koska paras tulos saadaan, kun tarpeeksi ajoissa aloitetaan hoitamaan auringon haittoja. UV-säteily on ainoa varma syy ihon vanhenemiseen ja se vaikuttaa aivan kaikille ihoille. Jokainen hyötyy Multivitamin Power Serumin vaikutuksista, koska se oleellisesti vähentää säteily vaurioita iholla. Tuote tekee ihosta ihanan sileän ja pehmeän tuntuisen ja jo kolmen viikon käytön jälkeen iho tuntuu joustavammalta.



2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:50

    Onko ihan pakko laittaa vielä silmänympärysvoide tämän seerumin päälle? Olen 34v.ja tuntuu hiukan liialliselta, jos läträän kahden tuotteen kanssa silmäluomilla.

    Viola

    VastaaPoista
  2. Kyllä seerumien ja tehotiivisteiden päälle pitää aina laittaa voide. Seerumit imeytyvät syvempään kudokseen joten ihonpintaan ei jää mitään suojaa. Se ei ole mitenkään ikään liittyvä asia, että laitetaan kaksi tuotetta päällekäin, vaan johtuu tuotteiden ominaisuuksista. Ellei laita silmänympärysvoidetta, kaikki lika, pöly ja silmämeikki imeytyy ihoon.

    Inkeri

    VastaaPoista