perjantai 17. toukokuuta 2013

Active Moist on kosteusvoide kaikille ihoille

Muistuttaisin vielä, että on menossa viime hetket tämän hetkisten tarjoustuotteiden kanssa. Ensi viikolla tulee uudet tarjoustuotteet ja niihin ei kuulu kosteusvoiteita. Active Moist 50ml maksaa nyt 44€, kun normaalihinta on 55€.

Active Moist on Dermalogican kesäajan "perusvoide", koska se toimii aivan kaikilla ihoilla. Active Moist sisältää runsaasti kosteutta, mutta ei lainkaan rasvaa. Voide on erittäin hyvin imeytyvä ja siksi se on miesten ja teini-ikäistenkin suosiossa. Yli kolmekymppinen asiakas saa Active Moistista hyvän ryppyvoiteen lisäämällä sen joukkoon Map-15 Regenerator (137€)jauheen. Map-15 puuterimainen jauhe on loistokeksintö, koska lisäämällä sitä voiteen joukkoon mistä tahansa Dermalogican voiteesta  saa ihon vanhenemista hidastavan vaikutukseltaan. Näin kesäaikaa ajatellen erinomainen tehoaine Active Moistin alle on uusi Multivitamin Power Serum, joka korjaa nimenomaan auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista.

Active Moist on myös hyvä kosteusvoide meikin alle. Se toimii oikein hyvin yhteen SkinPerfect Primerin sk 30 (22ml, 77€) kanssa. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää hyvän aurinkosuojan ja muutenkin lisää suojaavaa vaikutusta ohuen Active Moistin päällä. Muutamalta asiakkaalta olen taas saannut sellaisen vinkin, että he sekoittavat Active Moistia Sheer Tint värilliseen päivävoiteeseen. Jotkut haluavat oikein kevyen sävyn iholleen ja silloin Sheer Tintin voi tavallaan ohentaa Active Moistilla. Tosin Sheer Tint on minun mielestäni jo itsestään todella ohut enkä itse enää sen ohentamista kaipaa. Makuja on kuitenkin monia ja kerron tämän vinkiksi, jos joku haluaa kokeilla.

Nyt siis kannattaa hankkia tämä monikäyttöinen Active Moist, vaikka varavoiteeksi matkameikkipussiin.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi16:19

    Täytin juuri neljäkymmentä ,mutta ihoni on edelleen rasvoittuva ja näppyinen. Varsinkin leuka kukkii hormoonimyrskyssä kerran kuussa. Talvisin ole käyttänyt active moist rasvaa meikin alla ja se on toiminut hyvin. Olen vesillä lähes koko kesän ja ihoni joutuu tosi voimakkaalle auringolle alttiiksi. Nyt ajattelin ostaa solar defence boosterin viidenkympin kertoimella suojavoiteeksi, mutta onko active moist ja boosteri päällekäin liian paksu kerros ?
    Toisaalta merisää myös kuivattaa ihoa ja syksyisin ihoni on aika hilseilevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Active Moist ei sisällä ollenkaan rasvaa, vaan se on pelkästään kosteuttava voide. Se imeytyy tosi hyvin ja Solar Defence Booster toimii sen päällä oikein hyvin. Kerrokset ei ole ollenkaan liikaa päinvastoin, tuuli ja meri-ilma muutenkin kuivattaa ihoa todella paljon. Active Moist estää kuivumisen rasvoittamatta ihoa ja Solar Defence Booster antaa suojan.
      Rasvoittumiseen voisit kokeilla yöksi muutaman kerran viikossa Overnight Clearing Geliä. Myös naamio Skin Refinning Masque tasoittaa öljyisyyttä ja näppyjä hyvin. Se on nyt tarjouksessa 49€, kun normaalihinta on 64€.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi18:27

    Sain siskoltani joululahjaksi Oil Free Maten sk 30, joka oli ostettu Australiasta. Nyt pullo purputtaa tyhjyyttään, joten mistä saan lisää? Tuleeko nämä kaikki uudet aurinkotuotteet teille myyntiin jo toukokuussa?
    Ihoni on oikein öljyisen rasvainen ja saan myös helposti pigmenttiläiskiä. Yleensä keväisin olen ihan kirjava, kun harrastan hiihtoa yms. Nyt ihoni on ihan tasainen ja öljyisyyskin on vähentynyt. Suorastaan ihme on tapahtunut ja en enää tuosta voiteesta luovu. Katsoin, että Oil Free Matte sisältää hiivaa. Oliskohan sen ansiota, että ihoni on puhdistunut ja meikkikin pysyy koko päivän. Toisaalta ei ole myöskään joka keväistä kuivuutta ja hilseilyä, joten ei se ainakaan kuivattanut ole.
    Voinko noutaa tuotteita teiltä, vaikka ei ole ajanvaraustakaan ja milloin uudet tuotteet tulee verkkokauppaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kerrot kokemuksistasi uudesta Oil Free Matte voiteesta, sehän ei ole ollut vielä Suomessa myynnissä. Oil Free Matte voiteen sisältämä hiiva on puhdistava raaka-aine ja se tasapainottaa ihon rasvaisuutta. Mikään Dermalogican rasvoittuvan ihonkaan tuote ei kuivata, koska se ei ole hyväksi rasvaiselle iholle.
      Lähden nyt juuri hakemaan matkahuollosta uusinta Dermalogican tilausta ja siellä on nuo uudet aurinkotuotteet eli ne on myynnissä tiistai aamusta lähtien. Meille voi poiketa ostoksille aina ohi kulkiessaan ilman ajanvarausta. Yritän saada uudet tuotteet myynniin verkkokauppaan loppuviikosta.

      Inkeri

      Poista