torstai 9. toukokuuta 2013

Uudet ylioppilaat juhlakuntoon

Kolmen viikon kuluttua on taas kevään suurin juhla ja uudet ylioppilaat saavat valkolakkinsa. Silloin haluaa itse "juhlakalut" ja heidän äitinsä olla parhaimmillaan. Jos nyt toimii nopeasti on vielä aikaa hoitaa iho kuntoon.

Monella pojalla varsinkin on juuri ylioppilasiässä iho vielä nuoruuden finnivaiheessa. Myös kirjoitusten tuoma stressi saattaa pahentaa tilannetta. Tytöt ovat yleensä jo kahdeksantoistavuotiaina ohittaneet teini-iän iho-ongelmat, mutta kyllä kasvohoito tekee heillekin hyvää. Alle parikymppiselle suosittelen Teinipuhdistusta (60min. 66€) ja siinä paneudutaa nimenomaan ihonpuhdistamiseen. Teinipuhdistuskin kuitenkin aina muokataan ihotyypin mukaan ja sen voi tehdä myös atooppisen kuivalle iholle. Silloin, vaan painotamme ihon kosteuttavaa hoitovaihetta.

Kesä on myös rippijuhlien aikaa ja monella onkin viisitoistavuotiaana iho pahimmillaan. Rippileirillä myös usein ihonhoito hiukan unohtuu ja iho voi kukkia tavallista enemmän. Jos ihossa on paljon finnejä kannattaa varautua pariin kolmeen hoitokertaan. Ihan kerralla ei pysty saamaan ihmeitä aikaan. Yleensä, jos on tarve useampaan hoitoon kannattaa ne tehdä lyhyellä aikavälillä noin 1-3 viikon välein. Aikuisellekin naiselle suosittelen, että jos ei kasvohoitoa ole tehty koko vuonna kannattaa harkita paria hoitoa peräjälkeen, silloin hoidon tulos moninkertaistuu.

Meillä on vielä muutamia vapaita aikoja toukokuussa, mutta nyt kannattaa olla nopea, jos tähtää ylioppilasjuhlapäivään. Voit varata ajan soittamalla meille numeroon 03-6759780, tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti