perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vaihtoehto ällöpinkille

Olen välillä motkottanut, että naiset liikaa pitäytyy vanhoissa huulipunasävyissä eikä luovu teini-iän väreistä, vaikka ikää on jo yli viisikymppiä. Varsinkin silmääni on pistänyt helmiäispinkki, joka oli seitsemänkymmentäluvun muotiväri eikä näytä hyvältä nykyhetkessä. Nyt meille tuli ihana uusi huulipunaväri Youngbloodin Dragon Fruit. Se on ihanan raikas pinkki, joka on hyvä vaihtoehto niille, jotka rakastavat pinkkiä huulipunaa.

Dragon Fruit ( 31€) on hyvä perusväri niille jotka haluavat viileää roosaa huulipunaa. Dragon Fruit ei sisällä helmiäistä ja on sopivan vahvan pinkkisävy. Minusta aikuisella naisella on hiukan hassua, jos huulilla on kovin hempeän kalvakka roosa. Harva valitsisi sellaisen pikkutytön värin vaatteeseensa, niin miksi sitten huulille. Dragon Fruit on napakka aikuisen naisen väri. Erityisen hyvin se sopii tummahiuksiselle, mutta vaikka itselläni on oranssinpunainen tukka, niin sopi se minullekin.  Uuden värin kanssa huultenrajaukseen sopii rajauskynän väri Rose (23€), tai jos haluaa korostaa värin kirkkautta ja punaisuutta voi rajaukseksi laittaa puhtaan punaisen Truly Redin.

Poskipuna on hyvä sävyttää samaan väriin huulipunan kanssa ja tarjouksessa olevasta aurinkopuuterista löytyy sävy Splendor ( norm.71€, nyt 55€), joka sopii hyvin Dragon Fruit huulipunan kanssa. Tuo Splendor aurinkopuuteri ei ole ihan perinteinen aurinkopuuterin sävy, koska se ei ole tarkoitettu koko kasvoille, vaan ainoastaan poskipunaksi. Paljon muuta meikkiä ei sitten kesällä tarvitsekkaan. Hyvät kestovärit ripsiin ja kulmiin, iholle SkinPerfect Primer, poskille Splendor ja huulille uusi Dragon Fruit. Siinä on mitä helpoin aikuisen naisen tyylikäs kesämeikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti