maanantai 29. heinäkuuta 2013

Mikä on suosikkihoitotuotteesi?

Jossain lehtijutussa kysyttiin julkkiksilta mikä oli heidän suosikkikosmetiikkaansa ja aloin siitä miettimään Dermalogican suosikkituotteitta. Ensin omia suosikkejani ja sitten muiden läheisteni. Silloin, kun Dermalogica tuli meille myyntiin noin kaksitoistavuotta sitten ihastuin ensimmäiseksi Ultra Calming Cleanser (500ml 74€, 250ml 51€) puhdistusmaitoon. En ollut ikinä ennen kokeillut puhdistusainetta, joka puhdisti niin tehokkaasti, mutta kosteutti samalla.

Käytän lähes kaikkia Dermalogican tuotteita ihan laidasta laitaan aina tilanteen mukaan, paitsi en rasvoittuvan ihon Medibac linjaa. Aina joku kuitenkin nousee suosikiksi ja uusia tuotteita on kiva kokeilla. Selkeästi minun suursuosikki on Overnight Repar Serum (98€), joka on öljymäinen elvyttävä tehotippa. Se tuli pari vuotta sitten myyntiin ja en enää selviäisi talvea ilman sitä. Toinen suosikkini on Daily Resurfacer ( 35kpl 113€)hoitotassut, jotka ovat kesäajan välttämättömyys iholleni. Marin suosikin tiedän olevan SkinPerfect Primer ( 22ml 77€), joka tekee nopeasti siistin ihonpinnan ja sen myyntiin tulon jälkeen Mari ei juurikaan ole meikkivoidetta käyttänyt. Toinen Marin suosikki on Multivitamin Thermofoliant ( 75ml 82€), joka on nopea, mutta tehokas kuorinta. Itsekin käytän sitä pari kertaa viikossa.

Äitini, joka on 72v.ja hyvin ohut ja herkkäihoinen vannoo taas Barrier Repairin ( 40ml 62€)nimeen. Hänelle se onkin ihan välttämätön kesät, talvet, koska muuten iho reagoisi kaikelle ulkoiselle ärsytykselle. Barrier Repair sulaa ihon rakenteeseen ja korjaa ja vahvistaa ihon omaa suojabarrikaadia. Sitä voi käyttää minkä tahansa Dermalogican hoitovoiteen päällä päiväksi ja yöksi. Keväällä myyntiin tullut Solar Defence Booster sk50 (50 ml 85€) on äitini uusin suosikki, koska häneltä on jäädytetty moneen otteeseen aurinkokeratoosia. Solar Defence Booster sk50 imeytyy hyvin ja äitini mielestä se on tarpeeksi ohut ettei se pihahommissa hikoillessa valu silmiin, mutta suoja on tehokas.

Paras ystävättäreni joka on ikäiseni ja atooppisen kuiva-ihoinen suosii Super Rich Repair ( 50ml 126€) hoitovoidetta, joka käy yöksi ja päiväksi. Se on tarpeeksi täyteläinen korjaamaan helposti rikkirohtuvaa ihoa. Toinen hänen tähtituotteensa on Youngbloodin mineraalimeikki (65€), se suojaa ohutta helposti kuivuvaa ihoa kaikelta ulkoiselta rasitukselta. Samalla se myös peittää ihottuman jättämiä epätasaisuuksia, mutta on kuitenkin ohut ja luonnollinen.Hänen parikymppinen tyttärensä on taas Precleansen ( 150 ml 54€)suurkuluttaja. Hänen ratsastusharrastuksena tuo iholle likaa todella paljon. Hikinen iho suorastaan imee hiekan pölyn, sekä talissa pyörivän lian. Precleanse sulattaa rasvan ja muun lian kuivattamatta ihoa.

Kerro sinäkin mikä on oma suosikkisi. Olisi todella kiva lukea asiakkaiden omia suosituksia ja saada sitä kautta uutta näkökantaa Dermalogican ja Youngbloodin tuotteisiin. 

20 kommenttia:

  1. Olen kokeillut ehkä 6-7 eri merkin mineraalipohjia ja minun tarpeisiin YB on sopinut ylivoimaisesti parhaiten. Silloin kun leuka on ollut yhtä kraateria ja täynnä isoja kipeitä finnejä on YB peittänyt ne nätisti eikä ole pahentanut tukkeumia entisestään. Minulla on myös nenänpielissä aika isoja huokosia ja YB saa ne näyttämään neutraalimmilta. YB jotenkin sulaa ihoon kun sitä työstää kabukilla, ei tule sellaista raskasta pakkelia muttei myöskään aivastuttavaa, kuivaa ja pölyistä jälkeä.

    Dermalogican tuotteista melkeinpä kaikki käyttämäni ovat suosikkeja. Puhdistuspuolelta Precleanse on todellinen tähtituote, yksi pullo riittää niin pitkään eikä tuote kirvele silmissä. Kuorinnoista on kai mainittava Daily Microfoliant koska se on niin monipuolinen tuote. Käytän sitä myös niskaan ja decolteelle hikinäppyä estämään ja myös huulienkuorintaan. Talvella ihoni ei varmaan selviäisi ilman Ultra Calming Serum Concentratea tai Skin Hydrating Boosteria joita käytän vähän vuorotellen. Ultra Calming Serum on vähän sellainen tuote jota on aina hyvä olla olemassa kun käytän sitä oikeastaan kaikkiin ihoärsytyksiin. Olen viime keväänä ostanut teiltä Overnight clearing gelin ja nyt vasta päässyt kokeilemaan sitä kunnolla kun ihossani oli kaikenmoista muuta ongelmaa viime kesänä. Maltti on ollut valttia, itselläni on mennyt n. kuukausi saadakseni konkreettisia tuloksia, mutta nyt iho on ihanasti raikastunut.

    Dermalogica on siitä kiva sarja myös, että pakkaukset ovat niin neutraaleja ja tuoksut mietoja, että myös poikaystäväni suostuu niitä käyttämään.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:59

    Minulla ei VIELÄ ole suosikkituotetta, mutta tulee varmasti joku olemaan :))
    Kysäisin tällaista; minun nuoruudessani oli ohje että kaikkien ihonhoitotuotteiden piti olla samalta merkiltä (esim. Lancome, Juvena jne) koska ne korostivat toistensa ominaisuuksia. Nyt tämän hetken kolmekymppiset käyttävät yhtä tuotetta yhdestä sarjasta ja toista tuotetta toiselta valmistajalta. Onko minun ajattelutapani kenties "vanhentunut" ? :)
    -Bemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on ihan oikea ajatus. Silloin, kun tuotteet ovat kaikki samasta sarjasta ne tukevat toinen toistensa vaikutusta. Dermalogican tuotteita saa käyttää sekaisinkin muiden sarjojen aineiden kanssa, mutta ehdottomasti paras tulos tulee, kun kaikki on samasta sarjasta.
      Hiukan olen ihmetellyt tuota samaa, kun lukee näitä nuorten pitämiä kosmetiikkablogeja. Heillä jokainen tuote eri merkkinen ja silloin tulee sellainen sillisalaatti ettei varmasti saa iholleen mitään tulosta. Hyvän tuotteen merkitys häipyy, kun siihen sekoitetaan montaa muuta.

      Inkeri

      Poista
  3. Sarianna15:15

    Minä vannon Daily Microfoliantin nimiin. Se auttaa tilanteessa, kuin tilanteessa. Toinen mustjuttu on Multivitamin Power Firm ilman sitä silmänympärysvoidetta luomeni korppuuntuisi täysin ainakin talvella.
    Toisaalta olen samoilla linjoilla, kuin edellinenkin kommentoija, että Dermalogican aineista kaikki toimii.

    Sarkku

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:47

    Olen Inkerin asiakkaista tätä mummuosastoa ja siksi kai Multivitamin Masque onkin tärkein hoitoaineeni. Atooppinen ihoni olisi varmaan kaivannut sitä jo nuorempanakin, mutta silloin ei tullut sellaisia ajatelleeksikaan. Olen niin paljon kärsinyt kutinoita ja kirvelyitä atopian takia, että nyt olen valmis hankkimaan kaiken mikä tilannetta helpottaa.
    Sen jälkeen, kun olen Inkerin neuvojen mukaan aineeni hankkinut, en ole yhtään purkkia joutunut pois heittämään. Nykyään käytän myös meikkiä ilman, että se takertuu hilseläiskiin. YoungBloodin mineraalijauhepuuteri on meikkisuosikkini ja siihen olin tosi ennakkoluuloinen aluksi. En mitenkään voinut käsittää, etä jauhe voi levittyä kunnolla ryppyiseen ihoon. Ja nyt siitä en luopuisi millään.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:42

    Päivä ei ala ilman SkinPerfect Primeriä ja Youngbloodin mineraalimeikkiä.

    VastaaPoista
  6. Special gleansing gel on ehdoton puhdistussuosikki, kaikki lähtee. Siihen Extra firming booster ja Skin smoothing cream ja näillä lähtee päivä käyntiin näin kesällä.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi23:04

    Minäkin edustan tuota edellä mainittua mummuosastoa ja rypyt ovat huolenani. Olen koko kesän käyttänyt Inkerin neuvomaa yhdistelmää yöksi Overnight Repair Serum ja päiväksi Extra Firming Booster ja voiteeksi Intensive Moisture Balance. Ihoni näyttää selvästi paremmalta eikä se ole pelkkää toiveajattelua, koska työkaveritkin sen huomaavat. Dermalogican aineita olen käyttänyt vuoden verran, mutta nämä tulokset kyllä osoittaa, että Dermalogica tulee olemaan tästä lähin käytössä jatkuvasti. Intensive Balance voidetta on menossa kolmas ja uutta tilaan heti, kun se loppuu. Sekin oli mukava yllätys, että nuo pakkaukset ovat todella riittoisia. Yleensä on kosteusvoidetta joutunut ostamaan vähintään kerran kuussa ja nyt tämä tuubi riittää ainakin kolmekuukautta.

    Airi

    VastaaPoista
  8. Anonyymi23:57

    Intensive Moisture Balance on ollut " perusvoiteeni" monta vuotta. Uusista tuotteista SkinPerfect Primer on suosikkini ja sitä onkin menossa jo kolmas tuubi.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi00:16

    Jos saa sanoa, vaan yhden tuotteen se on Daily Microfoliant. Hyvänä kakkosena olisi Skinperfect primer.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi11:11

    Olen vasta keväästä saakka käyttänyt Dermalogicaa ja etenkin Solar Defence Boosteria sk 50, jota ihotautilääkärini suositteli. Kaikki kokeilemani tuotteet ovat hyviä ja kiitos runsaista näytteistä mitä olen teiltä saanut. Aurinkorasva on ainakin paras mitä koskaan olen kokeillutkaan.

    Mirja

    VastaaPoista
  11. Anonyymi11:55

    Olen tutustunut Dermalogican tuotteisiin vasta noin kuukauden ajan, joten oma suosikki on vielä hakusessa, mutta nykyään minunkaan päiväni ei ala ilman SkinPerfect Primeriä. MS

    VastaaPoista
  12. Anonyymi13:31

    Overnigh repair serum ihoöljy on mielestäni parasta mitä olen iholleni kokeillut. Tuntuu, että sain sillä punoittelevat couperosaposkenikin kuntoon ja niistä olin kärsinyt monet vuodet. Talvella ja saunomisen yhteydessä Multivitamiini naamiokin on tute mistä en haluaisi luopua.
    Onko näistä kumpikaan tulossa tarjoukseen syksyn aikana?

    VastaaPoista
  13. Ninni16:28

    Mun lempparituote on Daily microfoliant. Ilman sitä en lähde edes viikonloppureissuun. Matkakoko mahtuu aina johonkin repunnurkkaan. Varsinkin hikisenä kesänä näppylät pysyy kurissa, kun käyttää dailyä tasaiseen tahtiin.

    Ninni

    VastaaPoista
  14. Anonyymi00:22

    Tämä olikin kiva juttu, on hauskaa lukea mitä tuotetta kukakin pitää suosikkinaan. Taitaa Daily Microfoliant viedä voiton ja YB: n mineraalimeikkikin mainitaan monesti, kumpikin kuuluu oman suosikkilistani kärkipäähän. Itse en todellakaan osaa nostaa, vaan yhtä ylitse muiden. Olen käyttänyt Dermaa kymmenisenvuotta ja aina ostokset ovat onnistuneet. Yhden kerran tilasin brittiläisestä verkkokaupasta Precleansen ja se osoittautui kopiotuotteeksi. Se oli sellainen opetus, että pysyttäydyn kotimaisissa kauneushoitoloissa ja Inkerin verkkokaupassa.
    Silmänympärysvoiteet ovat olleet eniten näkyvää tulosta tuovia tuotteita. Uusin Age reversal eye complex on silminnähtävästi muuttanut luomien tilannetta. Minulle tehtiin luomienkohotusleikkaus vuosi sitten ihan silmälääkärin suosituksesta. Jostain syystä leikkauksessa tihkui verta tavallista enemmän kudokseen ja olin silmät mustana kolmisen viikkoa. Silloin näin selvästi miten Age reversal voide nopeutti parantumista, kun aloin sitä käyttämään parin viikon päästä operaatiosta. Leikannut lääkärikin ihmetteli parantumisen nopeutta. Se taas vakuutti minua lisää, että Dermalogica on hyvä kosmetiikkasarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi03:19

      Haluaisin kysyä edelliseltä kommentoijalta miten hän tiesi, että tilaamansa Precleanse oli kopiotuote? Voitko kertoa mikä verkkokauppa se oli mistä kyseinen tuote tilattiin?

      Olisi kiva tietää, kuinka monella näitä kokemuksia on. Pystytkö Inkeri selvittämään miten yleistä kosmetiikan kopioiminen on?tapahtuuko Dermalogican kohdalla usein tällaista, saako niistä ostetuista virhetuotteista Dermalogican maahantuojalta rahat takaisin?

      Jenna

      Poista
    2. En ymmärrä miksi suomalaisen maahantuojan pitäisi maksaa korvausta kuluttajalle joka on ostanut tuotteen muualta kuin maahantuojan valtuuttamalta jälleenmyyjältä? Jos tuote olisi ostettu PR-Cosmeticilta tai heidän jälleenmyyjältä ja tuote osoittautuisi jollain kumman tavalla kopioksi olisivat he tietysti korvausvelvollisia. Tosin Inkeri on itse osoittanut mielenkiintoa kopioita kohtaan ja kertonut myös PR-Cosmeticin mielellään selvittävän mistä kopioita tulee.

      Kopiokosmetiikkaan pätee ihan samat kriteerit kuin mihin tahansa piraattituotteeseen. Jos hinta on merkittävästi alhaisempi kuin muualla, palautusoikeudet huonot eikä sivulta ilmene selkeästi yrityksen tietoja pitäisi hälytyskellojen soida. Mikäli tuotteita tilaa on syytä tarkistaa, että pakkaukset ovat oikean näköiset ja avaamattomat, hologrammisinetit paikoillaan ja tuotteet tuoksuvat ja näyttävät siltä kuin kuuluukin. Dermalogicaa ei juuri koskaan myydä alennuksessa, sen sijaan tilauksen mukana voi saada kylkiäisiä. Inkku on ainoaa laatua suomessa, koska hän on suurien myyntivolyymien ansiosta saanut erikoisluvan laittaa verkkokauppaan tarjouksia.

      Poista
    3. Anonyymi23:59

      Vastaan tuohon kysymykseen joka esitettiin minulle, kun kommentissani kerroin ostaneeni kopiotuotteen.
      Siitä on jo vuosia aikaa ja en edes muista enää mikä firma se oli. Aloin epäilemään Precleansen koostumusta, koska olin sitä aikaisemminkin käyttänyt. Tuote kirveli, eikä liuennut kunnolla veteen ja parissa viikossa ihooni alkoi tulla finnejä. Asun pääkaupunkiseudulla ja vein tuotteen PR-cosmeticiin ihan vaan kysyäkseni oliko tuote heidän mielestään kopio. Ei tullut mieleenikään, että he jotenkin korvaisivat minun tekemää töppäystä. PR-Cosmeticin kosmetologi vertasi Precleansea aitoon ja sen huomasi heti, että se oli aivan erilaista. He kertoivat myös, että olikin tullut ilmi nimenomaan Precleansen kohdalla, että kopioita liikkuu Euroopassakin.
      Yritin muistaakseni soittaa ja laittaa sähköpostia verkkokauppaan, josta tuotteen ostin, mutta kuten arvata saattaa ei vastausta tullut.
      Englantilaisia keskustelupalstoja, kun seuraa siellä aika usein kerrotaan näistä kopiotuotteista. Ilmeisesti ne leviää juuri verkkokauppojen kautta.
      Ne jää ostajan tappioksi, koska itsehän asiakas ottaa riskin, kun tuntemattomasta verkkokaupasta tilaa. Niinhän on muussakin kopiotavarassa. Jos ostat Diorin kopiokäsilaukun, niin ei oikea Dior sitä kenellekään korvaa.
      Siis kannattaa olla varovainen. Toisaalta esimerkiksi Inkerin firman verkkokaupassa on niin hyviä tarjouksia, että ne päihittää monet ulkolaiset verkkokaupat. Muutenkin, kun ostaa pienestä, yksityisestä firmasta he takuulla pitävät huolen, että tuotteet ovat kunnossa. Ne firmat myös tavoittaa ja voi kävellä ovesta sisään valittamaan.

      Poista
  15. Anonyymi15:27

    Mielenkiintoista, miten minulla sattuu olemaan ihan hyviä kokemuksia brittiläisistä nettikaupoista ja aina olen saanut aitoa tavaraa. Olen kohta kaksi vuotta ostanut melkein kaiken Dermalogican tuotteista kahdesta eri firmasta. Tässä taannoin ollessani kasvohoidossa kosmetologi kehuskeli ihoni hyvää kuntoa. Mutta toki nämä firmat ovat isoja firmoja ja tunnettuja. Tosin joskus Inkerin alennukset saattavat olla parempia ja tuotteet tulevat nopeammin kotosuomessa.

    VastaaPoista
  16. Olen pahoillani etten ole ehtinyt kaikkiin kysymyksiin vielä vastaamaan, mitä muissakin jutuissa on. Yritän perjantain aikana vastata kaikkiin ja antaa parhaani mukaan ohjeita ja suosituksia.
    Tämä kopiokosmetiikka on nyt todella pinnalla oleva asia, koska Dermalogicaa kopioidaan hyvin paljon. Ammattilaissarjoista Dermalogica on eniten kopioitu ja sitä on yritetty kitkeä pois jo vuosikaudet, siinä kuitenkaan onnistumatta. Eiammattikosmetiikasta suuret merkkituotteet kärsivät ihan samasta asiasta, esimerkiksi Dior, Lancome ja Estee Lauder menettävät miljoonia tämän rikostyypin takia. Kopiokosmetiikka tulee Kiinasta yleensä, niin kuin t-paidat, käsilaukut ja lääkkeetkin. Se on todella suurta bisnestä, esimerkiksi Suomen tulli takavarikoi useamman sadantuhanneneuron edestä vuosittain kopiokosmetiikkaa.
    Dermalogican kopiot tulee lähes aina Suomeen ulkomaisista verkkokaupoista, onneksi mitään muuta tietä ei ainakaan vielä ole tietoon tullut.
    Dermalogicalla ei ole olemassa mitään omaa, tai virallista verkkokauppaa esimerkiksi briteissä, vaikka moni verkkokauppa sitä väittää. Nämä kaikki verkkokaupat Britaniassakin on meidän hoitolamme kaltaisia kauneushoitoloita ja heillä ei ole mitään tekemistä Dermalogican pääyrityksen kanssa. Suurin osa noista verkkokaupoista on ihan kunnollisia ja he yrittävät parhaansa. Kuitenkin joukossa on paljon myös kauppoja, jotka ovat ostaneet varastettuja kosmetiikkaeriä, tai myyvät kopiotuotteita. Hyvin tyypillinen rikosmuoto on ryöstää kauneushoitola, vaikka Italiassa, kuljettaa tavara, vaikka Ruotsiin, tai Englantiin ja myydä se verkkokauppojen kautta siellä. Pienet kauneushoitolat on helppoja kohteita, koska harvassa on murtovaroittimia.
    Me saamme monta kertaa vuodessa Suomen maahantuojalta varoituksia, kun liikkeellä on poikkeuksellisen suuria eriä kopiotuotteita. Kopiotuotteella ei ole mitään tekemistä varsinaisen tuotteen kanssa. Ei ole edes pyritty itse ainetta kopioimaan, vaan tuoteen ulkonäkö on prikulleen sama. Yleensä itse aine on pelkkää nestemäistä vaseliinia, mutta välillä vaarallisimpiakin aineita löytyy. Eron huomaa kuitenkin aivan heti, kun kopiovoidetta vertaa oikeaan voiteeseen. Erot ovat niin suuria, että harva käyttää kopiota paria viikkoa kauemmin, kun eron vaikutuksissa huomaa. Minulle ovat asiakkaani näyttäneet saamiaan kopioita juuri Precleansesta sekä Dynamic Skin Recoverystä ja Intensive Moisture Balancesta. Tämä kaikki jää tuotteet tilanneen asiakkaan tappioksi.
    Tässä ongelmassa ei ole kyse mistään pikkujutusta, vaan asiasta joka pahenee koko ajan. Dermalogica teki tätä varten hologrammisinetit tuotepakkauksiin pari vuotta sitten, mutta ilmeisesti nekin on jo kopioitu. Kopiokosmetiikka on siis ihan yhtä iso ja vakava juttu, kuin muutkin kopiot. Kopiofarkkuja tosin voit käyttää monesti yhtälailla, kuin aitojakin. Kopiokosmetiikkaa ei voi käyttää, vaan se aiheuttaa pelkkiä ongelmia.

    Yritän tehdä tästä asiasta säännöllisemmin postauksia, koska tiedän, että suurin osa kuluttajia ei ole ikinä tullut asiaa edes ajatelleeksi.

    Inkeri

    VastaaPoista