sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Näin saat tuloksia kotihoidolla

Muistutan tuosta lukijatarjouksesta mikä on voimassa 17.7-13 saakka. Ostaessasi Extra Firming Boosterin ( NYT 65€, norm. 84€) ja sen kanssa kosteusvoiteen joko Active Moistin ( 100ml, 76€, 50ml, 55€), Skin Smoothing Creamin ( 100ml, 81€, 50 ml, 59€) tai Intensive Moisture Balancen (100ml, 85€, 50ml, 59€) saat kaupantekijäisiksi kaksi kappaletta Brighten up pakkauksia arvo 54€, siis yhteensä 108€. Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gelin 50ml, Daily Microfoliant matkakoon ja Total Eye Care sk15 matkakoon, pakkaus riittää 2-3 viikon käyttöön.

Saat siis todella näkyvän vaikutuksen ihosi tilanteeseen näillä hoitotuotteilla ja yli kuukauden kestävällä säännöllisellä hoidolla. Tietysti Extra Firming Booster riittää pidemmälle, kuin kuukauden. Yleensä se riittää 6-8 viikkoa, kun sitä käytetään aamuin, illoin niin kuin suositus on. Kosteusvoiteiden viidenkymmenen millilitran tuubi kestää yli kaksi kuukautta ja sadan millin tuubi neljä tai viisi kuukautta. Kosteusvoiteethan sopii sekä yöksi, että päiväksi.

Extra Firming Booster sopii kaikille yli 25-vuotiaille sekä silmien ympärille, että kasvoille ja kaulalle. Nuorelle iholle, alle 35-vuotiaalle suositellaan yksi Extra Firming Booster pakkaus vuodessa eli noin parin kuukauden kuuri kerran vuodessa. Siitä vanhemmille Extra Firming Booster kannattaa käyttää ainakin 3-4 kertaa vuoden aikana. Extra Firming  Booster on Dermalogican kaikista kiinteyttävin tuote ja se sopii aivan kaikille ihotyypeille. Siinä on myös hiukan kosteuttavia aineosia, joten se tasapainottaa auringon aiheuttamaa kuivumistakin. Missään tapauksessa se ei rasvoita voimakkaastikkaan öljyistä ihoa, tuote supistaa huokosia kiinteyttävän vaikutuksensa ansiosta ja on siksikin hyvä rasvaiselle iholle.

Iholle saadaan näkyviä tuloksia noin 2-3 viikon kuluessa, kun kotihoito on näin tehokasta, että kaikki tuotteet ovat Dermalogican sarjasta. Pese iho aamuin illoin Special Cleansing Gelillä, levitä sitten Extra Firming Booster koko kasvoille, kaulalle ja silmien ympärille. Jo tässä vaiheessa tuntee miten napakan ja kiinteän ihon pinnan boosteri tekee. Sitten laitetaan Total Eye Care silmien ympärille ja sitäkin voi käyttää aamuin, illoin. Sen jälkeen laitetaan kosteusvoide ja kosteusvoiteet käy yöksi ja päiväksi ja myös meikin alle. Daily Microfoliant kuorintaa voi käyttää, vaikka joka ilta, mutta jos iho on kovin ohut ja kuiva sitten, vaan joka toinen ilta.

Näin loistavaa tilaisuutta harvoin on saada edulliseen hintaan koko kotihoitomenetelmä, joten hyödynnä se nyt. Verkkokaupasta ostaessasi mitään erityismainintaa ei tarvitse tehdä, vaan automaattisesti laitan mukaan nuo kaksi Brighten up pakkausta. Samalla voit tietysti tilata muutakin ja muistathan ettei meillä mene postikuluja. Jos aiot hakea tuotteet hoitolasta, mutta et ehdi 17.7 menessä, niin laita sähköpostiviestiä, tai soita laitan ne sinua odottamaan. Tervetuloa ostoksille!

9 kommenttia:

  1. Olen pahoillani, mutta jostain syystä lauantain postauksessa julkaistu lukijatarjous ei tullutkaan näkyviin ennen, kuin sunnuntai-iltana. Tein postauksen junassa ja joku meni hiukan pieleen.
    Näette nyt lauantain postauksessa mikä lukijatarjous kokonaisuutena on. Onneksi teillä on aikaa keskiviikkoon saakka käyttää se.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22:25

    Ihmettelinkin hiukan tätä tekstiä, kun en oikein ymmärtänyt mistä tarjouksesta oli kysymys.
    Kysyisin tästä Extra firming boosterista voisinko käyttää sitä toisen pullon peräkkäin. Ostin toukokuun lopulla sitä ja nyt pullo alkaa olla loppumaan päin. Olen juuri neljäkymppiä täyttänyt ja sekaihoinen, vuoden päivät on kaulan ryppyisyys harmittanut ja ihan kuin tuo yksi puteli buusteria olisi siihenkin auttanut. Skin smoothing cream on ollut käytössäni jo pari vuotta ja se on toiminut oikein hyvin myös näin hikisenä kesänä. Jatkaisinko vielä sillä, vai pitäisikö syksyä kohti siirtyä jo Intensive Moisture Balanceen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun ikäisesi voi oikein hyvin käyttää useamman pullon Extra Firming Boosteria peräkkäin ja se on ihan suositeltavaakin. Voisit jatkaa myös Skin Smoothing Creamilla, koska ehdit käyttää isommankin tuubin ennen talven pakkasia. Sitten seuraavaksi, tuosta marraskuusta lähtien voisit siirtyä Intensive Moisture Balanceen.
      Extra Firming Booster on paras Dermalogican tuote hidastamaan kaulan ihon veltostumista. Vaikka vuoden mittaan käyttääkin kasvoille muita tehotippoja kannattaa kaulalle käyttää Extra Firming Boosteria ja levittää se ihan decolteelle saakka.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi23:24

    Sopii tämä tarjouspaketti kouperosaiholle? Olen jo kuusikymppinen ja asun Itä-Suomessa etten pääse vastaanotollesi. Paikallinen kosmetologi sanoi naamani olevan ohut ja kouperoottinen, itsekin koen sen kuivaksi. Talvisin punakkuus häiritsee, mutta näin kesällä tilanne on parempi.
    Onko tuosta Extra Firming Boosterista hyötyä tässä tapauksessa ja minkä voiteen valitsisin? Olen teiltä tilannut sen vitamiininaamion ja siitä pidän kovasti, mutta kuorintaa en ole koskaan käyttänyt. Uskallanko kokeilla tätä Daily Microfoliantia?

    Savon Hilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet ovat ihan suositeltavia myös couperosaihon hoitoon. Suosittelisin boosterin kanssa Intensive Moisture Balancen, joka vahvistaa ohentunutta ihoasi. Tämä Extra Firming Booster ja voide yhdistelmä hidastaa ihosi ohentumista ja sitä kautta vähentää ja ennalta ehkäisee couperosaa ja punoitusta.
      Voit oikein hyvin käyttää Daily Microfoliantia, koskase ei vie iholta mitään tarpeellisia aineita pois. Käytä sitä pari kertaa viikossa ja levitä niinä iltoina multivitamiininaamio kuorinnan jälkeen. Näin se imeytyy parhaiten ja saat siitä suurimman tehon.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi03:01

    Jaksatko vielä vastata yhteen kysymykseen?
    Sain keväällä aika pahat pigmenttiläiskät leukaperiin ja otsaan ja olen nyt hoitanut niitä Extreme- C: llä ja Pure nightilla. Olen käyttänyt sitä yhdistelmää myös aamuisin, koska olen aika kuivaihoinen kohta nelikymppinen golffari. Niiden päälle olen laittanut Solar Boosteria sk 50.
    Nyt läiskät alkaa olla lähes poissa ja haluaisin kokeilla jotain kiinteyttävääkin hoitoa. Pure Night on jo loppumassa, mutta tuo Extreme-C riittää varmaan koko kesäksi ja samoin Solar Booster. Jos tilaan tuon Extra Firming Boosterin ja Intensive Moisture Balancen voinko vielä käyttää Extreme - C: tä ja mihin väliin sen laitan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee sillä tavoin, että levitä ensin puhtaalle iholle Extra Firming Booster ja sekoita Extreme-C Intensive Moisture Balance voiteen joukoon ja se sitten boosterin päälle. Näin saat hyvin levitettyä kirkastavan ja pigmenttiä hajoittavan Extreme-C:n koko kasvoille. Tee sama systeemi aamulla ja illalla, mutta laita vielä aamulla näiden päälle Solar Defence Booster sk 50. Kuori joka ilta Daily Microfolaintilla, koska sekin hajoittaa pigmenttiä ja kuorinnan jälkeen Extreme -C:kin imeytyy paremmin.

      Inkeri

      Poista
    2. Ulrika17:49

      Voin kokemuksesta kertoa, että tuo Extreme-C on riittoisin tuote mitä ikinä olen käyttänyt. Itselläni pullo riittää noin 8-9 kuukautta. Yleensä ostan sen maaliskuussa ja sekoitan sitä aamuin illoin Pure Nightin tai Skin Smoothing Creamin joukkoon ja melkein jouluun saakka pystyn yhdestä pullosta käyttämään. Omat pigmenttiläiskäni ilmaantuu usein hiihtoloman jälkeen, vaikka kuinka laskettelureissulla kasvojani suojaisin. Kevään ajan käytän C-12 tehotippaa ja Extreme-C:tä, niin yleensä toukokuulla iho alkaa olla sen verran tasoittunut, että kehtaa liikkua ilman meikkivoidetta.
      Olen todella tyytyväinen Dermalogican tuotteiden riittoisuuteen muutenkin. Ostaessa hinta aina kirpaisee, mutta ei niitä sitten yhtenään tarvitse ostaa lisää.

      Ulla

      Poista
  5. Kiitos hyvistä kysymyksistä. Yritän maanantain aikana vastata niihin kaikkiin, niin ehditte tehdä tilauksen tarjoustuotteista. Aamun asiakas kyseli olenko varannut riittävästi Brighten up pakkauksia ja ei huolta ne kyllä riittää.
    Saan myös verkkokauppaan viikonlopun aikana tulleet tilaukset lähtemään tänään.

    Inkeri

    VastaaPoista