keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Nettisivut ja verkkokauppa uudistuu

Meillä on tulossa uudistumisia tähän verkkonäkyvyyteen ja odotan sitä innolla. Kun joku kohta uudistetaan se motivoi muihinkin muutoksiin. Yrityselämässä, kun ei ikinä saa jäädä polkemaan paikallaan. Kaiken kosmetologin työn tohinassa helposti, vaan unohtuu nämä muut yrityksen asiat.

Uutta ilmettä on kesän ajan työstänyt Visua4 mainostoimistosta Hanna Väinölä, joka on kohta vuoden verran vastannut verkkonäkyvyydestämme. Visua4 on hämeenlinnalainen kahden naisen aika uusi mainostoimisto ja Hanna Väinölä on ollut paljon mukana Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten toiminnassa. Esimerkiksi Inspiroidu! messujen ulkoasu oli hänen luomansa. Nettisivuillemme tulee entistä enemmän informaatiota meidän hoidoistamme. Verkkokaupan ulkonäkö uudistuu täysin ja siitä tulee entistä helpompi käyttää.

Nettisivuista on nykypäivänä tullut yrityksen näyteikkuna ja ilman niitä emme enää pärjäisi. Lähes jokainen uusi asiakas kertoo katsoneensa meidän nettisivut. Yleensä, kun asiakas soittaa hän kertoo pitävänsä saman aikaisesti auki meidän nettisivuja. Muutama asiakas on kysynyt laitammeko ajanvarauksen nettiin ja siihen vastaan, että emme laita. Minulla on siihen ihan hyvä perustelu. Meidän asiakastilanteemme on sen verran täynnä, että vapaita aikoja on hyvin vähän. Esimerkiksi kuuden viikon periodissa saattaa löytyä, vaan muutama vapaa aika. Asiakkaan on hyvin vaikea itse valita minkä pituisen ajan hän varaa. Siksi on parempi, että pääsemme keskustelemaan puhelimessa, tai sitten sähköpostin välityksellä. Näin pystymme tiivistämään aikataulumme niin ettei turhia aikoja jää ja mahdollisimman moni saa itselleen ajan. Tiedän, että helposti unohtuu päiväaikaan soittaa ja varata aikaa, mutta silloin voitte illalla laittaa meille sähköpostin ja tiedustella vapaita aikoja. Pääsette siis yhteyteen myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yleensä kannatan tätä nettiajanvarausta, koska itse mielelläni varaan esimerkiksi lääkäriajat netin kautta. Oman firmani tilanne on, vaan sen verran poikkeuksellinen ettei nettiajanvaraus siihen sovi. Nykyään ilmeisesti jotenkin oletetaan ettei kauneushoitoloissa ole töitä, koska niin usein joudun selittelemään tiukkaa ajanvaraustilannettamme. Olen kuitenkin tehnyt töitä yli kolmekymmentävuotta ja olisi aika erikoista ellei sinä aikana keräänny vakioasiakkaita.

Seuratkaa blogikirjoittelua tarkkaan tässä heinä-elokuun vaihteessa, koska heti kun uusi verkkokauppa on auki laitan jotain hyviä avajaistarjouksia. Itse olen tosi innostunut tästä uudistumisesta, työhön tulee aina uutta virtaa uudistusten myötä.

PS. Verkkokauppa on tällä hetkellä suljettu päivitystöiden takia. Se avataan vielä loppuviikosta ennen, kuin uusi kauppa lanseerataan.

1 kommentti:

  1. Nyt sain ilmoituksen, että verkkokauppa on taas auki, joten käykää katsomassa.

    Inkeri

    VastaaPoista