keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Nopea lomameikki

Itsestäni on tullut niin laiska etten kotona ollessani viitsi paljon meikkiä käyttää. Kuitenkin kauppaan lähtiessä tuntuu alastomalta olla ihan ilman meikkiä. Tiedän monella asiakkaalla olevan saman tilanteen, kesäoloissa haluaa päästä helpolla meikinkin suhteen. Tässä muutama neuvo nopeaan lomameikkiin.

Päivävoiteen päälle levitetään SkinPerfect Primer sk 30, joka samalla on myös aurinkosuoja. Se siloittaa ja tasoittaa ihon, mutta ei näytä meikiltä ja on tosi helppo levittää. Sen päälle sipaistaan Mineral Radiance aurinkopuuteria, väri Sundance, joka tuo kevyttä hehkua ja päivetystä iholle. Aurinkopuuteria voi levittää myös pelkiltään poskipunaksi, ellei halua sitä koko kasvoille. Huulet rajataan Sequin, tai Rose huultenrajauskynällä, jotka kumpikin on hyvin neutraaleja värejä. Sequin on  korallin sävy ja Rose vanharoosa väriltään. Huulille suosittelen Youngbloodin huulikiillettä esimerkiksi sävy Rhapsody, joka on meillä kaikista suosituin väri. Se on kirkas kultapigmentillä taitettu punainen, mutta koska se on ohut ja rasvainen se ei ole liian kirkas kenellekään. Toinen suosikkiväri on Corall Kiss, joka on korallin sävy ja sopii yhteen Sequin rajauksen kanssa. Rose rajaus sopii Rhapsodylle, tai hyvin vaalealle Pink Hopelle.

Silmiin en laittaisi yhtään mitään, korkeintaan hiukan kulmakynää. Mielestäni yleisin virhe kevyessä meikissä on se, että laitetaan ripsiväri eikä sitten muuta. Miksi näin? Silloinhan, vaan silmät korostuu jyrkän mustana ja se taas korostaa kasvojen kalpeutta ja ihon epätasaisuutta. Moni on niin piintynyt ripsiväriin ettei edes tule ajatelleeksi onko se kaunistava meikki. Heidän omaan silmäänsä ripsiväri näyttää hyvältä, mutta kokonaisuutta katsottaessa, juuri sen jättäisin pois. Ihon tasoittaminen ja huulten korostaminen kevyesti on paljon luonnollisempaa ja kauniinpaa.

TARJOUS: Muistathan, että tänään on viimeistä päivää voimassa lukijatarjous. Ostaessasi Extra Firming Boosterin ( NYT 65€, norm 84€) ja sen kanssa kosteusvoiteen, joko Active Moistin ( 50ml, 55€, 100ml, 76€), Skin Smoothing Creamin ( 50ml, 59€, 100ml, 81€) tai Intensive Moisture Balancen ( 50ml, 59€, 100ml, 85€) saat lahjaksi kaksi Brighten up pakkausta arvo 54€ eli yhteensä etusi on 108€.
Brighten up pakkaus sisältää Special Cleansing Gelin 50ml, Daily Microfoliantin matkakoon ja Total Eye Care sk 15 15ml. Pakkaus riittää noin 2-3 viikon käyttöön. Voit käyttää kummatkin Brighten up pakkaukset itse peräjälkeen, tai anna toinen lahjaksi ystävällesi.
Näillä tuotteilla saat nopeasti näkyviä tuloksia ihollesi, kun kaikki kotihoitotuotteet oavt Dermalogican sarjasta ja tukevat toistensa vaikutusta.
Tarjous on voimassa 17.7-13 saakka, sekä kauneushoitolassa, että verkkokaupassa. Toimi siis nopeasti!

6 kommenttia:

  1. Anonyymi23:21

    Olen käyttänyt lomameikkinäni Skin perfect primerin päällä Youngbloodin mineraalipuuteria, ihan kiinteää puuteria mitä olen teiltä ostanut. Se on toiminut hyvin, koska inhoan ihoni kiiltämistä. Aika hyvin tää pelkkä primerikin pitää kiillon poissa, parhaiten mitä näitä BB-voiteita olen kokeillut.
    Suosittelen muillekin rasvanaamoille, että tuo YB puuteri sävy medium on oikein toimiva ratkaisu kiiltämiseen.

    Mirka

    VastaaPoista
  2. Youngbloodilla on erittäin hyvälaatuinen puuteri ja sitä saa sekä kiinteänä, että jauhemaisena. Medium sävy on hyvin luonnollinen ja sopii ihan kaikille.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:10

    Käytössäni on Pure Night sekä ja päiväksi, niin kuin olet neuvonutkin. Sopiiko tämä Skinperfect primer sen päälle, kun kyseessä kuiteskin on yövoide?
    Ostin primerin talvella ja tykkäsin siitä kovasti, mutta se tuubi on nyt loppu ja en ole ehtinyt käydä uutta ostamassa. Ihmeen pitkään se riittikin, vaikka ensin ihmettelin niin pientä tuubia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pure Night voide on sen verran ohut ja hyvin imeytyvä, että voit käyttää sitä päivävoiteena ja sen päälle sopii oikein hyvin SkinPerfect Primer. Tuo SkinPerfect Primer on hämmästyttävän riittoisa, niin kuin muutkin Dermalogican tuotteet. itselläni Primer kestää pari kuukautta, kun käytän meikkiä noin 5-7 päivää viikossa.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi22:57

    Onko Dragon Fruit jo tullut varastoosi? Mikä olisi siihen sopiva poskipuna ja jonkun uuden luomivärinkin voisin hankkia. Työt alkaa ja pitäisi päästä asiakaspalveluun virkistyneen näköisenä. Milloin teillä taas olikaan se jenkkilään meno? Pitäisi vielä ennen syksyä ehtiä kasvohoitoon ja päästä pois mökkiläislookista.

    Pirjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme Los Angelesin maailmankongressissa 7.9-15.9 ja liike on sen viikon kiinni. Jos haluat sitä ennen tulla kasvohoitoon aika kannattaa pikapuoliin varata, koska elokuu alkaa olla aika täynnä.
      Dragon Fruit huulipuna tulee ensi viikon alussa ja laitan siitä kommentin blogiin, kunhan se on meillä. Suosittelen Blosson poskipunaa Dragon Fruit huulipunan kanssa, koska se on täsmälleen saman sävyinen. Syksyksi kiva luomiväri on liila Heather Smoke, joka on yksittäispakattu jauhemainen luomiväri. Sen kanssa sopii oikein hyvin silmänrajausväri Gel Liner sävy Black Orchid.

      Inkeri

      Poista