lauantai 17. elokuuta 2013

Dermalogican tehotippasuosikit

Nyt, kun nostin esiin nämä tehotiivisteasiat, niin kerron lisää Dermalogican tehotiivisteistä. Ne eivät ole tässä missään suositummuusjärjestyksessä, eikä kaikki ole tässä.

SKIN HYDRATING BOOSTER ( 30ml, 94€) on kosteuttava tehotiiviste mikä sopii aivan kaikille yli kaksikymppisille. Se käy myös silmien ympärille, kasvoille ja kaulalle. Skin Hydrating Booster sisältää puhdasta hyaluronihappoa, joka on kaikista kosteuttavin kosmetiikan raaka-aine. Tätä hyaluronihappoa käytetään esimerkiksi ihon alle piikitettävässä täyteaineessa eli se on erittäin hyvin siedettyä. Aivan jokaisen pitäisi käyttää pullo, tai pari Skin Hydrating Boosteria ainakin talviaikana.

EXTRA FIRMING BOOSTER ( 30ml, 84€, nyt tarjouksessa 65€) tämä tehotiiviste on Dermalogican kiinteyttävin hoitoaine. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihon kimmosäikeitä. Ihon kimmoisuutta ja vahvuutta ylläpitää kollageeni-,elastiini-ja retikuliinisäikeet. Nämä säikeet katkeilevat, haurastuvat ja kuivuvat iän myötä ja UV-säteily rasittaa näitä säikeitä erittäin paljon. Extra Firming Boosterin raaka-aineet parantavat näiden säikeiden joustavuutta ja ihon veltostuminen hidastuu. Tämäkin tehotippa sopii silmien ympärille, kasvoille ja kaulalle. Skin Hydrating Boosteria ja Extra Firming Boosteria voi käyttää aamuin, illoin.

MULTIVITAMIN POWER SERUM ( 22ml, 110€) on kaikista uusin Dermalogican tehotiiviste. Se tuli huhtikuussa myyntiin ja se on uudistunut versio Multivitamin kapseleista. Tässä tehotiivisteessä pääaineena on antioksidantit jotka korjaavat UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. UV-säteily nopeuttaa ja ruokkii vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa, jotka aiheuttavat ihosolukon vanhenemista. Antioksidantit ovat vasta-aineita näille happiradikaaleille eli ne vähentää säteilyn haittoja ihossa. Antioksidantisilla kosmettisilla aineilla pystyy vielä kolme kuukautta säteilyn jälkeen korjaamaan ihoa. Näin loppukesästä on siis viimeinen hetki tehdä jotain, jos aurinko on ihoon käynyt. Jokainenhan joutuu jonkin verran UV-säteilylle alttiiksi, niin Multivitamin Power Serumista hyötyy jokainen. Ja nythän siitä on hyvä tarjous 19.8 saakka.

ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE ( 50ml, 87€) on tarkoitettu herkälle, ohuelle ja couperoottiselle iholle. Moni atoopikko on saannut tästä tehotiivisteestä todella hyvän avun kuivalle, ohuelle iholle. Ultra Calming Serum Concetrate on ohut maitomainen emulsio, jota käytetään aamuin illoin. Se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja rauhoittaa punoituksia. Ultra Calming Serum Concentrate on täyteläinen ja vahvistava tuote ja se sopii kaikille hiukankin kuivuuteen taipuvaiselle iholle sydäntalvella.

OVERNIGHT REPAIR SERUM  (15ml, 98€) Tämä tehotiiviste on oma suursuosikkini talvella. Sen raaka-aineyhdistelmä on ainutlaatuinen, koska aiemmin ei ole voitu yhdistää öljymäisiä ja kiinteyttäviä raaka-aineita samaan tuotteeseen. Suomen talveen tämä on paras mahdollinen tuote kaikille yli kolmekymppisille ja yökäyttöön. Arganöljy ja villiruusun siemenöljy rauhoittaa myös punoittelevaa ja ohentunutta ihoa. Käytössä on käynyt ilmi, että herkistynyt ja couperoottinen iho rauhoittuu tällä tehotiivisteellä. Overnight Repair Serum pitäisi olla jokaisen viisikymppisen meikkipussissa lokakuusta maaliskuulle. Tämä tuote siloittaa ja tasoittaa pikkuryppyjä aivan silminnähden ja ihon pinta saa takaisin vahvuutta ja joustavuutta.

TARJOUS: Ostaessasi Multivitamin Power Serumin saat lahjaksi Brighten up pakkauksen vahvistettuna Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen matkakoolla. Edun arvo on 45€. Brighten Up pakkaus sisältää Special Clensing Gel, Daily Microfoliant ja Total Eye Care sk15 matkakoot, jotka riittää parin viikon käyttöön. Lisäksi lahjoitan jokaista ostettua Multivitamin Power Serumia kohden viisi euroa Kissakoti Kattilan kissojen hampaiden hoitoon.


2 kommenttia:

  1. Anonyymi18:49

    Olen käyttänyt Skin Renewal Boosteria monta pulloa, eikö se olekaan tehotippa, kun se ei ole tuossa luettelossa?
    Se on ainakin minulle ollut oikea tehoaine, aina leuan kukkiessa se varmasti auttaa. Ja pullo riittää tosi kauan.

    Milla

    VastaaPoista
  2. Tuossa luettelossa ei ollut kaikki Dermalogican tehotipat. Kyllä Skin Renewal Booster on tehotippa ja todella hyvä tehotippa onkin. Asiakkaat joilla helposti syntyy tukkeumia, tai iho on paksu ja rasvainen, saavat hyviä tuloksia tällä tiivisteellä.

    Inkeri

    VastaaPoista