keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kaupanpäälisiä Multivitamin Power Serumin ostajille

Päätimme Marin kanssa tehdä pikatarjouksen tästä Multivitamin Power Serumista. Haluaisimme, että mahdollisimman moni asiakkaamme ottaisi sen nyt käyttöön ja saisi siitä kaiken tehon irti. Nyt sinulla on aikaa ensi maanantaihin asti eli 19.8.-13 saakka ostaa Multivitamin Power Serum ( 22ml, 110€) ja saat sen kanssa rahanarvoiset lahjat. Saat lahjaksi Brighten up-pakkauksen lisättynä Age Reversal Eye Complex matkakoolla. Brighten up paketti sisältää matkakoon Special Cleansing Gel puhdistusaineesta, Daily Microfoliant kuorinnasta ja Total Eye Care sk15 silmänympärysvoiteesta. Laitamme pakkaukseen vielä yökäyttöön tarkoitetun silmänympärysten tehoryppyvoiteen Age Reversal Eye Complexin. Tuotteet kestää käytössä kaksi viikkoa ja niiden yhteisarvo on 45€. Tarjous on voimassa sekä verkkokaupassa, että hoitolassa.

Nyt olisi aivan ihanteellinen hetki käyttää Multivitamin Power Serum ja siksi yritämme tehdä sen mahdollisimman houkuttelevaksi ja edulliseksi ostaa. Multivitamin Power Serum ei varsinaisesti tarjoukseen tule ainakaan vuoteen, koska se on uutuustuote. Sehän tuli myyntiin vasta huhtikuussa. Multivitamin Power Serumista hyötyvät aivan kaikki ihotyypit ja ikää olisi hyvä olla yli 25-vuotta. Multivitamin Power Serum vähentää aivan oleellisesti UV-säteilyn aiheuttamaan ihon vanhenemisreaktiota. UV-säteily on ainoa tiedetty syy ihon vanhenemiseen ja se ohentaa ihoa nopeuttamalla solukuolemaa. Varsinaisesti rusketus kertoo ihon vahingoittumisesta, se on ihon tapa ilmaista, että solut ovat vahingoittuneet.

Multivitamin Power Serum levitetään joka ilta kaulalle, kasvoille ja silmienympärille. Tärkeää on muistaa juuri nuo silmäluomet, koska aika harva tehotippa sopii silmien ympärille. Sen jälkeen kasvoille laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide ja silmien ympärille silmänympärysvoide. Erityisen hyvä tehohoito silmänympärysihon rypyille ja ohentumiselle on Multivitamin Power Serum ja sen päälle Age Reversal Eye Complex. Nyt saat ilmaiseksi matkakoon Age Reversal Eye Complexin ja se kestää vähintään pari viikkoa. Sillä pääset hyvään alkuun tehohoidossa ja voit itse kokea miten tehokas tuo yhdistelmä on. Multivitamin Power Serum sulaa ihoon ja tekee heti sileän ja kiinteän vaikutuksen. Multivitamin Power Serum siloittaa pikkuryppyjä, vähentää auringon aiheuttamaa ohentumista ja kirkastaa ihonväriä. Ennalta ehkäisevä vaikutus sillä on kaikista suurin. Se vähentää auringon tuottamia haittavaikutuksia ja nyt tehty hoito tuottaa hedelmää sitten seitsemänkymppisenä. Tavallaan ihan, kuin rahaa laittaisi pankkiin, hyöty kasvaa vuosien mittaan.Korostan vielä, että pahanlaatuisiin solumuutoksiin Multivitamin Power Serum ei vaikuta. Se ei hidasta ihosyövän syntyä, mutta hidastaa muita auringon tuomia ihomuutoksia. Millään aineella ei ole mahdollista poistaa solusta pahanlaatuista muutosta. Siihen pystyy vaikuttamaan, vai suojaamalla iho täysin säteilyltä.

Brighten up pakkauksessa oleva Daily Microfoliant kuorinta parantaa myös Multivitamin Power Serumin vaikutusta. Sillä voit kuoria noin joka toinen päivä ja siitä pikkupurkista saa 10-15 kuorintakertaa. Jos sinulla on nyt käytössä joku muu Dermalogican tehotippa, niin voit tehdä sillä tavoin, että siirrät sen päiväkäyttöön ja otat Multivitamin Power Serumin yöksi. Monella on nyt käytössä Extra Firming Booster, niin tulos on aivan loistava, jos se aamukäytössä ja tämä seerumi yöksi. Multivitamin Power Serumin paras käyttöajankohta on nyt, koska noin kolmen kuukauden ajan UV-säteilyn jälkeen pystyy vielä vaurioita korjaamaan. Sitten se on jo liian myöhäistä. Tuo Multivitamin Power Serum on pakattu tuubiin ja se riittää noin 6-8 viikkoa käytössä.

Käytä tarjous hyödyksesi ja kerro siitä muillekin.

14 kommenttia:

  1. Anonyymi16:32

    Olisiko tämä Multivitamin Power Serum hyvä vaihtoehto iholleni. Olen 62v ja kuiva ihotyypiltäni. Käytin kesän ajan tätä kesätarjousta Extra Firming boosteria ja se loppui viime viikolla. Tarkoitukseni oli ostaa Overnight Repair Serum, jota olen käyttänyt jo useamman pullon ja tykkään siitä kovasti. Olisiko kuitenkin iholleni parempi, jos käyttäisin tämän Multivitamin jutun nyt ja siirtäisin tuon Overnight Repair serumin oston sen jälkeen?
    Voiteena käytän Intensive moisture balencea ja sitä en halua vaihtaa, eikös se sovi kaikkien tippojen kanssa?

    Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatuksesi on aivan oikea. Tässä välissä suosittelisin, että käyttäisit Multivitamin Power Serumin iltaisin ja loistavaahan olisi, jos ottaisit vielä toisen pullon Extra Firming Boosteria päiväksi, koska sekin tarjous on vielä voimassa.
      Tuo Multivitamin Power Serum riittää noin lokakuun alkuun asti ja silloin on taas Overnight Repair serumin aika.
      Voiteena tuo Intensive Moisture Balance on oikein hyvä ja se sopii kaikkien tehotippojen päälle. Pakkasaikaan voisit sitten siirtyä Super Rich Repair hoitovoiteeseen.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi17:18

    Mua on jo pidempään kiinnostanut tuo Age Reversal Eye Complex, kun olet sitä kovasti mainostanut. Olen 36v., mutta silmäluomeni ovat kurttuisemmat, kuin äidilläni. Jotain tehohoitoa niihin haluaisin, mutta kasvohoitohin en pääse, kun lähimpään kauneushoitolaan on toistasataakilometriä.
    Ihoni on muutenkin viime vuosina kuivunut huomattavasti, talvella tuntuu ettei mikään ole tarpeeksi rasvaista. Nyt ajattelin ottaa neuvoistasi oppia ja aloittaa ennalta ehkäisemään kuivumista ennen, kuin varsinainen talvi tulee. Olisiko tuo Multivitamin serum sopiva tässä kohtaa? Ehtiikö tuo silmänympärysvoiteen käyttö vielä vaikuttamaan, jos se pikkupakkaus riittää pari viikkoa? Voinhan sitten tilata sen, jos se alkaa tuntumaan hyvältä. Nykyisin käytössäni on Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multivitamin Power Serum olisi ihollesi ihan hyvä valinta. Senhän voi laittaa silmienympärille ja saat siitäkin siloitusta ja kiinteyttä silmienympärystään. Tuo Age Reversal Eye Complex riittää ainakin kaksi viikkoa, koska sitä käytetään vaan öisin. Käytä ensin se loppuun ja siirry sitten käyttämään Multivitamin Power Firmiä aamuin illoin.
      Tosin suosittelisin tuota Age Reversal Eye Complexia mielellään ihan jatkuvasti aina yöksi, koska sen vaikutus ryppyihin on niin erinomainen. Tulet sen kyllä huomaamaan tuosta matkakoostakin.

      Inkeri

      Poista
  3. Liisukka17:33

    Mites tää aine toimii vanhalla, mutta rasvaisella naamalla? Ikää on jo yli kuusikymppiä ja aina, vaan huokoset täyttyy ja naama kiiltää. Näin kesäisin käytän usein pelkkää Clearing Mattifieriä yöksi ja välillä Active Moistia. Tuleekohan liikaa, jos käytän kahta ainetta päällekäin? Öisin hikoilu on aika rajua välillä ja silloin tuo Active Moist on ihan liikaa. Kannattaisikohan tuo Multivitamin srum itselleen kustantaa, vai olisiko joku muu aine parempi? Toisaalta olen aurinkoa ottanut jonkin verran kesällä ja nyt on hiukan huono omatunto, niin hyvähän olisi jos sitä vielä jotenskin voisi korjata.

    Liisukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinun tilanteessasi suosittelen erittäin lämpimästi tätä Multivitamin Power Serumia. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja se sulaa ja suorastaan katoaa ihoon. Minusta se ei yhtään tuli ihosta pintaan, vaikka yöllä iskisikin hikiaalto. Tietysti voit kokeilla riittääkö se ihan yksinään sinun iholle. Yleensä aina sen päälle suositellaan voide, koska Multivitamin Power Serum ei juurikaan sisällä kosteutta. Oikein superöljyiselle iholle se käy yksinkin helleaikaan, mutta näitä ihoja on todella harvassa.
      Muuten tuote on oikein hyvä hidastamaan rasvaisenkin ihon rypistymistä.

      Inkeri

      Poista
  4. Ruusunen19:33

    Nyt tulikin houkutteleva tarjous. Ehtisitkö vastata kysymykseeni tuotevalinnoista, kiitos.
    Olen sairauden takia laihtunut tänä vuonna 30kg ja kasvoni ovat rypistyneet ja iho roikkuu. Käytän myös kortisonia, joka ajoittain turvottaa ja ihoni on myös ohentunut ja punakka. Olin varautunut tässä kuussa hankkimaan uuden tehotipan ja kosteusvoiteen. Itse suunnittelin osatavani Extra Firming Boosterin, koska tämä ihon velttous on pahin propleema. Lisäksi se olisi halvempi, kuin tuo Multivitamin Serum. Kummasta hyötyisin enemmän ja minkä voiteen suosittelet tehotipan pariksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilanteessasi olisi erinomaista, jos voisit käyttää kumpaakin eli Extra Firming Booster päiväksi ja Multivitamin Power Serum yöksi. Jos pitää valita jompikumpi, niin ota silloin Extra Firming Booster. Se vahvistaa ja napakoittaa veltostunutta ihoa kaikista parhaiten. Sen kanssa voiteeksi sopisi Super Rich Repair, joka on hyvin täyteläinen ja vahvistava. Kortisonilla on voimakas ihoa ohentava sivuvaikutus ja silloin tuo täyteläisempi voide vähentää parhaiten ohentumista.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi19:57

    Onkos tästä multivitamin serumista mitään apua pigmenttiläiskille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinaista vaalentavaa vaikutusta Multivitamin Power Serumilla ei ole, mutta muuten se korjaa pigmentti-ihon ongelmia. Parasta olisi laittaa paikallisesti Extreme C tiivistettä pigmenttikohtiin ja sitten Multivitamin Power Serum päälle ja voiteeksi Pure Night.
      Pigmenttiläiskät kertoo, että ihosi on vaurioitunut UV-säteilystä ja silloin ihon vanheneminen on myös lisääntynyt. Käyttämällä Multivitamin Power Serumia saat korjattua tätä tilannetta.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi20:10

    Minulla on voiteena Pure Night, sopiiko tuo multivitamin Power Serum sen kanssa yhteen?

    Raija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pure Night voide toimii oikein hyvin Multivitamin Power Serumin päällä. Pure Night on hyvä voide tähän aikaan vuodesta, koska se myös tasoittaa ihon väriä kesän jälkeen.

      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi21:50

    Jaksaisitkohan vielä vastata kysymykseeni. Minulta on huhtikuussa jäädytetty aurinkokeratoosia ja lääkärin mielestä jälki on parantunut oikein hyvin. Se on kuitenkin koko ajan karhea ja hiukan hilseilevä. Meikki vaan korostaa hilselyä, mutta ilman meikkiä kohta näkyy punoittavana ympyränä. Muita kohtia ihossani ei ole mitkä olisi ihan jäädytyksen tarpeessa, mutta ihoni on muuten ohentunut ja syynä varmaankin on aurinko. Nyt on turha katua auringon palvontaa menneinä vuosina, mutta toivon etteivät toiset tee samaa virhettä.
    Voinko käyttää Daily Microfoliant kuorintaa poistamaan tuota karheutta ja onko Multivitamin Power Serum oikea aine iholleni? Koko kesän olen käyttänyt Solar Defence Boosteria ja se on ollut paras aurinkovoide, jota koskaan olen käyttänyt. Vaikka nämä Dermalogican aineet tuntuikin ensin kovin hintavilta, niin yksikään purtilo ei ole hukkaan mennyt. Aina olen ollut tyytyväinen, kun uusi aine on tullut neuvojesi mukaan käyttöön. Kiitos siitä.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi23:11

    Tämä onkin hieno systeemi, että blogissa saa ihan kunnollisia vastauksia omiin ihotilanteisiin. Näistä kysymyksistä moni on ihan omia ongelmiani ja hienoa, kun Inkeri jaksaa ja viitsii vastata kaikille noin yksityiskohtaisesti.
    Kiva, kun joku on valmis auttamaan ilman, että aina ensin mietitään tuottoa ja kannattavuutta. Uskon siihen, että ystävällinen ja asiantuntijamainen palvelu tulee joskus näkymään taloudellisenakin hyötynä. On aina hienoa nähdä, kun joku hallitsee oman työnsä ja ammattinsa hyvin. Tässä blogissa näkyy osaavan ihmisen ääni ja teksti. Tulisin ilman muuta Inkerin hoitolaan kauneushoitoon, jos asuisin Etelä-Suomessa.

    VastaaPoista