perjantai 9. elokuuta 2013

Meikkivoide yli kuusikymppiselle

Mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän kannattaa panostaa hyvälaatuisiin meikkituotteisiin. Laadulla on todella suuri merkitys siinä miten hyvältä rypistynyt iho näyttää meikattuna. Meikkejä ei kannata ostaa marketeista eikä paikoista joissa ei tuotetta saa kokeilla omalle iholleen.

Kasvohoidon yhteydessä on helpointa valita oikea meikkivoide, sen voi levittää iholle, niin että asiakaskin näkee miten se tehdään. Meillä on myynnissä kolmea erilaista meikkivoidetta. Dermalogicalla on Cover Tint ( 72€) meikkivoide ja Sheer Tint ( 72€) värillinen päivävoide ja niissä on kolme eri värisävyä. Youngbloodilla on taas jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation ( 65€), jossa viisi eri sävyä. Näiden lisäksi on vielä SkinPerfect Primer sk 30 ( 77€), joka on meikinpohjustusaine, mutta moni asiakkaamme käyttää sitä meikkivoiteenkin korvikkeena. Nämä kaikki meidän myymät meikkivoiteet ovat todella hyvä laatuisia ja kannattaa muistaa, että ne riittävät  2-3 kertaa niin kauan, kuin markettien meikit.

Mitä enemmän on ikää sitä varmemmin asiakkaamme valitsevat Sheer Tint värillisen päivävoiteen, kaikki yli kahdeksankymppiset asiakkaamme käyttää sitä. Siitä ei jää rajoja, vaikka ei aina näekkään levittää sitä kunnolla. Siinä on myös läpikuultavan kaunis väri mikä ei korosta voimakkaitakaan ryppyjä. Rasvoittuvalle ja helposti kiiltävälle iholle Cover Tint on suosittu, koska se pysyy mattapintaisena. Se on myös peittävämpi, kuin Sheer Tint. Youngbloodin mineraalimeikkijauhe on meidän myydyin meikkivoide ja se on suosituin kaikilla muilla, paitsi yli seitsemänkymppisillä asiakkailla. He ovat tottuneet voidemaisuuteen ja siksi Sheer Tint miellyttää. Uskon myös, että kipeillä ja kankeilla sormilla on jotenkin hankalampaa käsitellä sivellintä ja mineraalimeikkijauhepurkkia.

Mineraalimeikistä saa juuri niin peittävän, kuin haluaa. Se riippuu ihan siitä miten monta sivellinvetoa sitä levittää. Yli kuusikymppisen iho ei enää rasvoitu tai kiillä niin paljoa, että mineraalimeikin kanssa tarvittaisiin puuteria, vaan se pysyy itsestään mattapintaisena. Se kannattaa muistaa, että kuorinta helpottaa meikin levittämistä. Vanhenevaa ihoa kannattaa kuoria parin kolmen päivän välein, jotta kuollut solukko pysyy pois ja meikki levittyy kauniisti. Jos iholla on hilseilyä meikkivoide oikein korostaa sitä eikä se näytä kauniilta. Jos haluat henkilökohtaistaohjausta meikkivoiteen valinnassa kerro siitä seuraavan kasvohoidon yhteydessä 

13 kommenttia:

  1. Anonyymi13:43

    Onko tässä Sheer tintissä ja Cover tintissä samat sävyt. Olen käyttänyt Sheer tint mediumia ja töiden alettua haluaisin peittävämpää meikkiä. Valitsenko Cover tintistä myös medium sävyn?

    VastaaPoista
  2. Värisävyt ovat samankaltaisia, jos medium väri on ollut hyvä Sheer Tintistä, niin se toimii sitten Cover Tintissäkin. Cover tint on hiukan peittävämpi, mutta mikään paksu meikkivoide se ei ole.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16:46

    Tuntuu kivalta, kun kerrot myös kahdeksankymppisen kannalta asioista. Äitini on sen ikäinen ja tykästyi kovasti SkinPerfect Primeriin mitä ostin hänelle synttärilahjaksi.
    Ei tunne itsekään niin ikälopuksi, kun neuvoja tulee vielä parikymmentävuotta vanhemmille.
    Itse olen mineraalijauheen käyttäjä ja mitään tarvetta vaihtamiseen ei ole.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:10

    Käytän Skin Perfect Primeria meikkivoiteen korvikkeena ja olen mieltynyt tuotteeseen. Ongelmaksi koen ihoni kiillon, joten olen käyttänyt primerin päällä irtopuuteria (mineraalituote). Vaikuttaa kuitenkin siltä, että näin käytettynä puuteri lisää näppylöiden muodostumista.
    Aikojen saatossa olen kokeillut monia eri meikkivoiteita, jotka lupaavat mattapinnan, ja aina olen joutunut pettymään. Cover Tint sisältää saman lupauksen, mutta sitä en ole kokeillut oletuksella, että sekin on 60v iholleni turhan peittävää. Primerin hyvä puoli on, että iho todella hengittää ja meikki pysyy tasaisen huomaamattomana. Kiiltoa se ei valitettavasti estä. Ns. puuteripapereita saa kauppojen meikkiosastoilta, mutta kovin ovat onnettomia pikkulappusia kaikki. Tulee mieleen kun 50-luvun kansakoulussa opeteltiin irtomustekirjoitusta ja valmis raapustus painettiin kuivaksi imupaperilla. Niissä papereissa oli sentään kokoa ja tehoa :) ms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan pelkään, että noissa puuteripapereissa saattaa olla aineita jotka tukkii ihon pintaa. Yleensä niiden sisältämä puuteri on talkkia, joka ei välttämättä ole kasvojen iholle tarkoitettu. Kannattaa hiukan seurata miten iho alkaa reagoimaan papereiden käyttöön.
      Voidaan seuraavalla kerralla kokeilla tuota Cover Tintiä, niin omalla ihollaan näkee parhaiten miten se käyttäytyy.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi18:38

    Voiko meikkivoide aiheuttaa tukeumia ja mustapäitä? Kyse ei ole teidän myymistänne tuotteista, olen vasta muutama viikko sitten ostanut ekan Dermalogican aineen, Daily Microfoliantin.
    Kävin kotipaikkakuntani kosmetologilla, kun ihoni on mielestäni ihan kammotuskunnossa. Tukkeumia on enemmän kuin teini-iässä, vaikka olen jo 25v. Kosmetologi väitti, että käyttämäni meikkivoide on tukkeumien syynä. Hän väitti näkevänsä talin laadusta, että meikkivoide on ne aiheuttanut. Onko se edes mahdollista?
    Olen käyttänyt parisen vuotta samaa meikkivoidetta ja onhan se peittävä ja aika paksukin, mutta se ei kiillä ja pysyy erinomaisesti. Sekö minun pitäisi vaihtaa, että iho tulisi kuntoon? Kosmetologi ei sen enempää ohjeita antanut, vaikka ihan pyysin voisiko hän suositella jotain.
    Kosmetologilla käynnin jälkeen tilasin teiltä Daily Microfoliantin, kun ajattelin sen vähentävän tukkeumia ja mustapäitä. Se tuntuukin tosi kivalta ja ainakin eka kokeilu osui nappiin. Kiva jos jaksat vastata näihin kysymyksiin.

    Ansu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetologi voi tosiaan talin laadusta nähdä, jos sitä aihettaa meikkivoide. Silloin ihotalissa on meikkivoide jäämiä ja tali on selvästi punertavaa, tai ruskehtavaa. Nykyään tämä on hyvin harvinaista, koska mineraalipigmentti liukenee pesussa todella hyvin. Tämä on myös yksi mineraalipigmentin hyvä puoli, parikymmentävuotta sitten tätä meikkin aiheuttamaa tukkeumaa näki melkein viikottain.
      Paras konsti pysäyttää tukkeumien synty on vaihtaa pois niitä aiheuttava meikkivoide ja itse näkisin sen järkeväksi. Varmasti yhtä hyviä meikkivoiteita löytyy eitukkivista meikeistäkin.
      Daily Microfoliant on hyvä aine poistamaan tukkeumia, mutta jos koko ajan joku muu aine ihollasi niitä aiheuttaa eli se meikki, niin vaikutukset ei kuorinnallakaan ole kovin hyviä.

      Inkeri

      Poista
  6. Ilona19:54

    Vähän saman suuntainen kysymys olisi minullakin. Oma meikkivoiteeni ei ole teiltä ostettu, enkä nyt uskalla nimeä edes kirjoittaa, kun tuolla taannoin kiellettiin puhumasta muista sarjoista :)
    En oikein osaa arvioida puhdistanko ihoni väärin, vai eikö tuo meikki vaan lähde millään pois. Käytän osittain Dermalogican aineita ja puhdistusmaito on Ultra Calming Cleanser, se tuntuu oikein hyvältä, mutta pesun jälkeen pyyheliina on aivan meikkivoiteessa. Meikkiä en haluasi vaihtaa, kun tykkään kunnolla peittävästä meikistä ja tämä on juuri sellainen, kun pitääkin. Miten parannan pesutulosta?
    Poskipäillä minulla on kymmenkunta valkoista, ryynimäistä palloa, jotka ovat olleet siinä jo ainakin kaksivuotta. Luulen, että ne ovat kasvaneet ja ne häiritsevät minua tosi paljon. Kävin kesällä kylpylässä ja siellä kosmetologi sanoi niiden olevan millumeja. Niiden syy hänen mielestään oli juuri tuo meikkivoiteeni. Mitään hän ei niille tehnyt ja sain sen käsityksen ettei niille voi kosmetologi mitään. Nyt työkaverini nimitti niitä luupäiksi, mitkä johtuu kolesterolista ja hänen mielestään kosmetologin olisi kuulunut ne poistaa.
    Nyt en tiedä ketä uskoa. Olen 46v ja ihoni on ollut aina hyvässä kunnossa. Siksi kai nämä möykyt poskissa niin harmittaakin. Kenen puoleen käännyn, en oikein kehtaisi lääkäriinkään mennä pienen asian takia.

    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miliumeja voi tulla, vaikkei käyttäisi meikkivoidettakaan. Teini-ikäisille tytöilleni (13v ja 16v) niitä tuli, vaikkei kumpainenkaan käyttänyt meikkivoidetta. Käytimme niihin kuorintana Microfolianttia ja kosteuttavia naamioita ja yleensäkin kosteutusta, koska molempien iho kärsi kuivuudesta. Miliumit hävisivät, mutta kyllä ne aikansa kestivät ja ihoa pitää tietenkin jatkossakin jatkuvasti hoitaa tai niitä tulee muutoin lisää. Olen kuullut että näitä luufinnejä kosmetologit poistavat, mutta se on kivuliasta ja en halunnut vielä rasittaa tyttöjäni sellaisella.

      Poista
    2. Anonyymi14:09

      Tuosta puhdistamisesta: ota ihmeessä käyttöön tuplapuhdistus: ensin Precleanse ja sitten valitsemasi sinulle sopiva aine.

      Precleanse on ihana öljymäinen tuote, joka ikään kuin vaahdotetaan iholle pienen vesimäärän kanssa. Itse pyyhin vanulla sen pois, ja vanu jää meikkien värjäämäksi.

      Sitten itse puhdistan joko Skin Resurfacing Cleanserilla (Age Smart -linjan lieveästi kuoriva, maittohappoa sisältä tuote) taikka Special Cleansing Gelillä.

      Pyyhkeeseen ei näiden jälkeen jää mitään: iho on todella hyvin puhdistettu. (Aamulla käytän vain Precleansea ja Daily Microfoliantia).

      Leena

      Poista
    3. Tähän Leenan puhdistusneuvoon ei minulla ole mitään lisättävää, juuri näin neuvoisin itsekin.
      Miliumien syntyyn ei meikkivoiteella juurikaan ole vaikutusta. Niitä voi syntyä ihan kaikille ihotyypeille ja ne ovat kosmetologin poistettavia. Otan aina kasvohoidon yhteydessä suurimmat miliumit pois ja se voi hiukan sattua, mutta on helppo homma. Ainoastaan hyvin lähellä silmää olevat miliumit ei ole kosmetologin poistettavia, jos ne kovasti häiritsee, niin niitä voi näyttää lääkärille.

      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi23:04

    Ihan olen samoilla linjoilla ettei meikkivoiteella ole mitään tekemistä miliumien kanssa. Itse en käytä meikkivoidetta, kuin muutaman kerran vuodessa ja kuitenkin saan miliumeja silloin tällöin.
    Sen voin sanoa, että Inkeri on paras kosmetologi poistamaan niitä. Eikä niitä juuri enää tule, kun käyn säännöllisesti kasvohoidossa ja kotona käytän Dermalogican rasvoja. Olen ollut todella monen kosmetologin hoidettavana ennen, kuin viitisen vuotta sitten tulin Inkerin asiakkaaksi. Yleensä kosmetologit rusenteli ja puristeli miliumeja ja jäljet kesti viikon verran. Homma oli välillä sietämättömän kivuliasta. Ensimmäisessä kasvohoidossa Inkerin luona en oikein uskonut, että hän edes ne otti pois. Tuntui pieni neulanpisto eikä paljon muuta, mitään jälkiä ei ollut jälkeenpäin. Olin varma, että ne jotenkin pulpahtaa seuraavana päivänä esille. Sillä tavoin ne lähti ihan oikeasti ja jo muutaman käynnin jälkeen ne väheni puolella. En oikeastaan enää muistanut koko miliumeja ennen, kuin luin tämän kommentin.
    Kyllä ne kuuluu kosmetologin työsarkaan, mutta harva ne osaa kunnolla poistaa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kehuista. Minulle miliumin poistot on mieleistä hommaa ja ne ilman muuta kuuluu kosmetologin poistaa. Siinäkin on yksi mittari kosmetologin ammattitaidosta, jos ei kasvohoidossa osaa käsitellä miliumeja ammattiosaaminen ei ole kovin hyvä. Tosin se on kivuliasta, eikä kaikkien kohdalla käy ihan yhtä helposti, kun edellisessä kommentissa kerrotaan.

    Inkeri

    VastaaPoista