maanantai 30. syyskuuta 2013

Auttakaa Kissakoti Kattilaa!

Luin äsken Kissakoti Kattilan blogista, että siellä on nyt avuntarve suuri. Pistetään nyt jokainen kissojen ystävä pienet senttimme jonoon ja käydään Kattilan keräilytilillä tekemässä lahjoitus. Pienikin lahjoitus auttaa aina. Pyytäkää myös muita ystäviänne mukaan talkoisiin auttamaan hylättyjä kissoja, joka on huolimattomien ja välinpitämättömien ihmisten aiheuttama ongelma.

Kissakoti Kattila ottaa vastaan myös kissanruokaa ja kissanhiekkaa, jos teiltä sitä liikenee. Meillä on nyt täällä hoitolassa keräyslipas Kattilaa varten. Aktiivinen Kattilan toimija toi sen meille viimeisimmän postaukseni perusteella. Nyt se on ihan virallinen keräyslipas, jossa on lupatunnus. Sitä ei myöskään saa auki muualla, kuin pankissa, niin voitte turvallisin mielin pudottaa muutaman sentin siihen meillä käydessänne. Se ei missään tapauksessa ole mikään mikään pakote, tai vaatimus. Ne ketkä eivät ole asiasta kiinnostuneet voivat ohittaa lippaan täysin. Toisaalta se on niille hyvä juttu, jotka eivät aina muista mennä Kattilan tilille tekemään lahjoitusta, mutta haluavat kuitenkin kannattaa asiaa.

Kissakoti Kattilassa on nyt yli sata kissaa, joten siellä on tarvitsevia karvakorvia ruuhkaan saakka. Kaikki, jotka ovat harkinneet kissan ottamista saisivat nyt sieltä ihan oman rakkaan lämmittämään syksyn viileneviä iltoja. Se kuitenkin pitää muistaa, että se kaveri tarvitsee huolenpitoa ja kodin seuraavat yli kaksikymmentävuotta. Hetken innostuksesta ei eläintä pidä ottaa. Suhde kissaan on paljon pidempi, kuin moni avioliitto nykyään. Tosin suhteena se on huomattavasti helpompi, kuin ihmissuhde ja tuottaa aivan varmaan iloa ja hyvää mieltä.

KISSAKOTI KATTILAN KERÄILYTILI ON FI1256800020254435

1 kommentti:

  1. Anonyymi10:16

    Tosi hienoa, että jaksat nostaa vielä nämä kissajututkin esille. Nykyään on tärkeää, että jokainen "hyväosainen" osallistuu jollain tavoin hyväntekeväisyystyöhön, koska yhteiskunnan raha ei riitä joka paikkaan. Hienoa, että ilmoitat selvästi mitä yrityksesi kannattaa ja toimit sydämelläsi sen puolesta. Omat kissani ovat myös Kattilasta ja ne ovat parantaneet perheeni elämää paljon. Lapsilla on aina joku vastassa koulusta tullessa ja aina ne ovat hyväntuulisia.
    Toivotaan, että Kattilan keräys onnistuu hyvin.

    VastaaPoista