keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Glamouria syksyn meikkiin

Sain juuri tiedotteen Youngbloodin syksyn meikkiuutuuksista. Kuvista katsottuna värisävyt vaikutti erittäin huokuttelevilta, mutta haluan nähdä ne "livenä" ja myös kokeilla käytössä ennen kuin tarjoan niitä asiakkaille. En siis mitenkään vanno, että nämä värit tulee meille myyntiin. Ellei ne näytä normaaliin, aikuisen naisen meikkiin sopivilta, niin ne saa meidän myyntipöydiltä pois jäädä. Kerron nyt kuitenkin mikä syksyn värien suuntaus on.

Liilaa on tulossa sekä luomille, että huulille. Jonkin verran näkyi olevan vihreän ja kullansävyn yhdistelmiä silmämeikissä. Silmänrajauksessa voitolla oli kaksi sävyä, ihan pikimusta ja kultapronssinväri. Näitähän löytyy jo Youngbloodin perusväreistäkin, varsinkin vihreä opaalihohdeluomiväri Irish Moss (33€) on ihan harvinaisen hyvä vihreänsävy suomalaiselle. Gel Liner silmänrajausvärissä on musta Ecplise nimeltään ja kulta nimeltään Sienna. Tuo kulta ei ole mikään kimalleglitteri, vaan sopii ihan tavalliseen päivämeikkiinkin. Uutuusvärejä on tulossa huulikiilteeseen väri Siren, joka tumma, läpikuultava viininpunainen. Poskipuna on nimeltään Tempress ja se on syvä, puolukanpunainen. Luomiväri näytti oikein sopivalta meille, se oli neljän värin paletti nimeltään Glamours Eyes ja siinä oli kaksi sinisensävyä ja kaksi luumunruskeaa. Kuten sanottua näiden kolmen tuotteen myyntiin tulon päätän vasta, kun olemme ne Marin kanssa koekäytetty. Yritän saada ne mukaan kongressimatkalle, niin ne olisi jo myynnissä syyskuun puolenvälin jälkeen.

Kesällä tullut huulipuna Dragon Fruit on saanut huomiota Suomenkin naistenlehdissä ja se on varma hitti pikkujoulumeikissä. Se on sopivan kirkas, ja raikas tummien vaatteiden kanssa ja iltavalaistukseen, vaikka toimii myös päiväkäytössä. Nyt jo myynnissä olevat syksyiset huulivärit ovat huulikiille Fantasy, joka on kultapigmentillä taitettu karpalonpunainen. Se on hyvin läpikuultava, joten se ei ole liian kirkas kenellekään. Huulipunana syksyyn ja talveen sopii Rosewood, joka on syvä marjapuuronsävy. Sopii tummahiuksiselle oikein hyvin, vaalealle se saattaa olla liian voimakas. Luomiväreissä on jo myynnissä opaalihohteinen liila nimeltään Heather Smoke, joka on perustyylikäs silmämeikki. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi15:35

    Onko tuo Sienna väri liian raju viisikymppisen juhlameikkiin? Löytyykö YB:ltä violettiä silmänrajausväriä?

    Iris

    VastaaPoista
  2. Sienna ei missään tapauksessa ole raju, vaan ihan sopiva arkeen ja työhön. Se ei ole kimalteleva kulta, vaan enemmän hiekan ruskea. YB:n Gel Liner rajauksessa on oikein kaunis violetti nimeltään Black Orchidee, se sopii syksyn meikkeihin oikein hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi00:42

    Kööpenhaminassa oli jo viime viikolla myynnissä nuo uudet värit ja ostin tuon Siren huulikiillon. Se on aivan ihana herkkuväri. Varmaan paras tähän asti käyttämistäni YB:n huulikiilteistä sävyltään.
    Mikään huulikiille ei kyllä enää kelpaa, kun on tätä merkkiä kerran kokeillut. Itselläni on astman takia tosi kuivat ja rohtuvat huulet ja YB:n huulikiilto on ainoa, mikä saa ne pysymään siedettävinä. Se uusi luomivärikin jäi vähän kiinnostamaan, voisin poiketa sitäkin katsomaan.
    Anne

    VastaaPoista