maanantai 16. syyskuuta 2013

Paluu arkeen

Oli todella kiva aloittaa taas työviikko. Sormet oikein syyhyää uudistumisen ilosta. Ensimmäisenä alamme muutteleen sisustusta ja myyntihyllyjen somisteita. Näimme kongressissa niin monenlaisia esimerkkejä. Muutamaan luentoon liittyin kuivia ja videon pätkiä eri hoitoloista ympäri Amerikkaa ja Englantia. Yhtenä päivänä kävimme Dermalogican "pääkonttorissa" ja siellä oli myös myymälätila tukkuostoksia varten.

Saamme Marin kanssa vielä pitkään sulatella oppimiamme asioita ja kokemuksiamme. On suuri etu, kun kumpikin olimme matkalla, niin voimme koko ajan vaihtaa mielipiteitä ja kerrata kokemuksiamme. Ne jotka palaavat yksin hoitolaansa saavat pitää kaiken sisällään. Toisaalta päätimme pitää tiiviimmin yhteyttä tuon matkaporukan kanssa, koska yhteistyö on todella tärkeää ja antaa paljon. Matkalla oli kuusi kosmetologia, jotka ovat käyneet vähintään kolmesta kongressissa ja olimme jo ennestään hyviä tuttuja keskenään. Nokialta oleva Henna ja Suonenniemeltä oleva Inka olivat uusia tuttavuuksia ja varmaan ystävyys heihinkin jatkuu.

Tästä työviikosta tulee hyvin työntäyteinen, koska kaikki kasaantuu, kun liike oli viikon kiinni. Maanantai aamupäivän Mari on ihan vapaana puhelimeen vastaamista varten, joten jos ajanvarauksista on asiaa se kannattaa tehdä heti. Itselläni on pari seuraavaa viikkoa lähes täynnä, ainoastaan kolme vapaata kasvohoitoaikaa löytyy. Marilla on hiukan enemmän vapaita vaihtoehtoja syyskuun loppupuolella. Lokakuun puolelta ilta-ajat kello 16.00 jälkeen ovat lähes täynnä eli ne kannattaa varata nyt todella pikaisesti. Parin viikon kuluttua alkaa sisälämmitys oikein kunnolla ja iho kuivuu romahtamalla. Kasvohoidon tarve tässä vaiheessa on todella suuri. Kannattaa myös u varautua tehostamaan kotihoitoa ja viimeistään nyt pitää hankkia ihotyypin mukainen tehotippa käyttöön. Multivitamin Power Recovery Masque ( 75ml, 69€) on myös todella tehokas apu moneen iho-ongelmaa jotka syntyy sisäilman kuivuudesta.

Seuraava koulutuspäivä on jo 1.10 ja silloin aiheena on psoriasis. Samana päivänä lanseerataan myyntiin uusi silmänympärysvoide UltraSmoothing Eye Serum. Olen nyt käyttänyt sitä viikon verran ja se on aivan huipputuote. Siitä tulee aivan varmasti suomalaisten suosikkituote, koska se sopii täydellisesti meidän vaativaan ilmastoon. Yritän taas osta tilata sitä kerralla tarpeeksi paljon ettei se heti lopu kesken. Nuorten hoitolinja Clear Start tulee myyntiin marraskuussa ja siitä kerron silloin enemmän. Uusista Precleanse pyyhkeistä ei ole tietoa milloin ne tulee meille Suomeen myyntiin. Precleanse on talven yksi suosikkituote, koska se lisää ihonhoidon tulosta todella paljon. Kaikki ihotyypit ja kaiken ikäiset hyötyvät Precleansesta ja se on edullinen ja helppo tapa parantaa kotihoidon vaikutusta. Tuo pullossa oleva Precleanse jää myyntiin entisenlaisena, mutta sen rinnalle tulee matkoille tarkoitetut pikkupyyhkeet.

Muistutan vielä, että tavoitatte meidät myös sähköpostilla info@kauneushoitolainkeri.fi ja voitte tehdä sitäkin kautta ajanvarauksenne. Kertokaa vaan mitkä ajat teille parhaiten sopii. Yleensä katsomme sähköpostit parin tunnin välein. Olen myös joka ilta töissä ainakin kello 19.00, niin siihen saakka saatte minut puhelimellakin kiinni.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:46

    Ostin teiltä tuon Multivitamin Masquen muutama viikko sitten ja et kyllä turhaan kehu sen vaikutuksia. Minulla on taliköhnä ja ihoni hilseilee, punoittaa ja kirvelee lähes jatkuvasti. Mikään kosmeettinen aine ei tätä ennen ole vaikuttanut juuri mitenkään. Ainoastaan antibioottikuuri saa ongelman helpottamaan edes hetkeksi.
    Tämän naamion vaikutus on lähes ihmeellinen. Olen laittanut sitä joka toinen päivä ja ihoni pysyy lähes hilseettömänä parikin päivää. Meikki pysyy siistinä melkein koko päivän ja punoituskin vähenee. Tuo Skin perfect primer näköjään peittää myös punoittelua hyvin, tai sitten punoittelu on muuten vähentynyt. Kumpi vaan, mutta Dermalogica on sen vaikutuksen tehnyt.
    En oikein uskonut keväällä, kun aloin käymään hoidoissa, että jotain näkyvää parantumista voisi vaikeaan ihooni tapahtua. Nyt voin todeta, että kaikki on mennyt sillä tavoin, kuin lupasitkin. Et mitenkään luvannut liikoja, vaan kesän aikana kaikki ovat toteutuneet. Olen todella vaikuttunut tuloksesta ja saat minusta pysyvän ja kiitollisen asiakkaan.Ja Dermalogica saa yhden tyytyväisen käyttäjän lisää.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22:38

    Tässä muutama kysymys jotka mietityttää. Voiko Overnight Repar Serumia käyttää useampia pulloja peräjälkeen? Onko siitä mitään hyötyä, laskeeko tehotipan vaikutus jotenkin, kun iho tottuu siihen jatkuvassa käytössä? Olen todella tykästynyt kyseiseen tuotteeseen ja tuntuu, että ihoni on liian kuiva ja kireä ilman sitä, vai onko iho jo vaan tottunut siihen?
    Luin jostain jutustasi, että Daily Microfoliantia voi käyttää silmäluomillekin. Ensin näin tein, mutta nyt aloin miettimään onko siinä mitään järkeä, kun silmäluomet ovat muutenkin ohutta ihoa eli kannattaako niitä kuoria?
    Koska teille tulee myyntiin uusi YB:n huulikiilleväri Siren? Siskoni oli ostanut sen jo Kööpenhaminasta ja tykästyin väriin heti. Käyn usein Köpeenhaminassa, koska sisareni asuu siellä ja olen ihmetellyt miten monessa paikassa YB on myynnissä. Täällä en ole sitä muualla nähnyt, kuin teillä, mutta Tanskassa se tuntuu olevan joka kauneushoitolassa. Onko sarja ollut Suomessa niin vähän aikaa ettei sitä vielä tunneta, vai mistä syystä kahden lähes naapurimaan ero on näin suuri.

    VastaaPoista