maanantai 2. syyskuuta 2013

Paras matkakumppani on Daily Resurfacer

Daily Resurfacer on tuote mistä ei luovu, kun sitä on kerran kokeillut. Daily Resurfacerissa on kolme vaikutusta yhdessä tuotteessa ja sen kyllä käyttäjäkin pian huomaa. Daily Resurfacer tuli myyntiin viitisen vuotta sitten ja kosmetiikassa ei koskaan aikaisemmin ole ollut mitään vastaavaa.

Daily Resurfacer on Daily Microfoliantin pikkusisko ja ne toimii hyvin yhdessä. Esimerkiksi joka toinen päivä Daily Microfoliant ja joka toinen Daily Resurfacer. Daily Resurfacer on kuorivatehotiiviste, joka on pitkävaikutteinen. Se on pakattu niin sanottuihin hoitotassuihin, mistä aine pyyhitään, tai levitetään iholle. Daily Resurfacer pakkauksessa on kolmekymmentäviisi hoitotassua ja sen hinta on 113€. Daily Resurfaceria käytetään aamulla, tai illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sitten hoitovoiteet päälle. Itse käytän sitä aina aamuisin ennen meikin tekoa, koska se ryhdistää kasvot ja tekee sileän ja napakan pohjan meikille, tai SkinPerfect Primerille.

Daily Resurfacer on kuorivuuden lisäksi kosteuttava ja kiinteyttävä. En koskaan lähde matkalle ilman niitä, koska tuote siistii ja tasapainottaa matkustamisesta johtuvan epätasapainon. Usein matkoilla iho  saattaa alkaa kukkia finnejä, tai kuivua ihan rutikuivaksi. Daily Resurfacer auttaa kumpaankin tilanteeseen. Daily Resurfacer palauttaa kosteutta oikein hyvin, mutta kuorii myös pois hilseilevän, huokosia tukkivan kuolleen solukon. Miehetkin tykkäävät tästä tuotteesta, koska sen vaikutus on niin näkyvä ja nopea. Pienessä hoitotassussa on ainetta, niin paljon, että se riittää kahdellekin, tai sitten sillä kannattaa pyyhkiä myös rinnat ja käsivarret. Säästää hoitotassua ei voi seuraavaan kertaan, koska kertakäyttöpussin avaus saa aineet haihtumaan parissa tunnissa.

Daily Resurfacer sopii kaikille yli kaksikymmentäviisivuotiaille ja suosittelisinkin, että ne kuuluisivat jokaisen meikkipussiin. Daily Resurfacer auttaa kaikkiin ihon ongelmatilanteisiin ja on erinomainen hidastamaan ihon vanhenemista. Dermalogica suosittelee Daily Resufacerin kuureina pari, kolme kertaa vuodessa. Siten, että kolmekymmentäviisi hoitotassua käytetään peräkkäin, joka ilta yksi. Tämä toimii Suomessa, vaan kesällä. Meillä suosittelisinkin, että Daily Resurfacer olisi jatkuvassa käytössä ja se levitettäisiin iholle joka toinen, tai kolmas ilta. Vaikka Daily Resurfacer on kuoriva se saa jäädä vaikuttamaan koko päiväksi. Ensin levitetään aine hoitotassusta iholle, niin kuin yleensäkin tehotipat ja sitten päälle tilanteen ja ihotyypin mukainen voide.

14 kommenttia:

  1. Anonyymi13:34

    Voiko tätä hoitotassua herkkäihoinen käyttää ainoana kuorinta-aineena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ihosi on hyvin ohut, couperootinen ja herkistynyt voit käyttää Daily Resurfaceria ainoana kuorintana. Suosittelen sitä ainakin pari kertaa viikossa. Kesällä olisi tietysti hyvä lisä kotihoitoon Daily Microfoliant ja sekin pari kertaa viikossa. Suomen ilmastossa on kuorinnan tarve hyvin erilainen kesällä ja talvella. Hyvin ohuelle iholle kuorintaa pitää hiukan harventaa talvella, mutta kuitenkin se tehdään vähintään kaksi kertaa viikossa.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi15:19

    Tykkään kovasti tästä Daily Resusrfacer aineesta, mutta hiukan mietityttää, kun se välillä pistelee ja kihelmöi, kuuluko se asiaan. Yleensä ei tunnu miltään ja iholle tulee ihanan puhdas tunne ja meikki on tosi hyvä levittää sen jälkeen, niin kuin sanotkin. Välillä se kuitenkin levitettäessä nipistelee ja kihelmöi varsinkin nenänpielistä. Ei iho sen jälkeen mitenkään punoita ja tuntuu muutenkin samalta, kuin aina. Mikähän nipistelyyn on syynä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo nipistely ja kihelmöinti on ihan normaali reaktio. Silloin, kun ihossa on ohuempia kohtia aine tuntuu enemmän. Yleensä aina nenänpielet tuntuu, koska niistäessä niistä iho kuluu ja ihan rohtuu. Hoitoaineiden ja ihon PH:t on erilaiset ja se tuntuu kihelmöintinä ihon pinnalla, ennen kuin aine neutralisoituu samaan PH:n ihon kanssa ja kestää pari minuuttia.
      Ei siis mitään hätää, jatka Daily Resurfacerin käyttöä niin, kuin ennenkin.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi23:11

    Olet neuvonut jossain jutussasi ettei ruusufinni- ihoa pitäisi kuoria. Itselleni on ollut vuosia ruusufinni ja se pysyy kurissa satunnaisilla antibioottikuureilla ja hyvällä hoidolla. Kerron ihan neuvoksi toisille, että omalla kohdallani tämä Daily Resurfacer kuorinta on toiminut erittäin hyvin. Välillä, kun ruusufinni on nousemassa esiin tulee myös paljon hilseilyä ja muutakin kuonaa ja rasvaa ihon pintaan. Käytän silloin ihan kuurina viikonkin verran joka ilta Daily Resurfaceria ja yleensä saan vielä ihottuman talttumaan. Tuntuu, että hoitoaineet tehoaa siten paremmin ja huokoset ei mene tukkoon. Suosittelen kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä vinkistä. Olen muiltakin asiakkailta kuullut, että Daily Resusrfacer sopii oikein hyvin, myös ruusufinnistä kärsivälle. Yleensä kuorinnat ei oikein sovi ruusufinni-iholle ja niiden kanssa pitää olla tosi varovainen. Toisaalta ruusufinni tuo ihonpintaan paljon ylimääräistä kuollutta solukkoa, niin puhdistuksen pitäisi olla tehokas. Daily Resusrfacer on tarpeeksi tehokas, mutta ei ärsytä ruusufinniä.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi00:37

    Olen yli kuusikymppinen entinen aknepotilas ja ihossa on vieläkin jälkiä vanhoista paiseista. Olen seurannut näitä juttujasi ja tilaillut muutamia Dermalogican aineita ja tykännyt niistä kovasti. Hiljaksiin alan huomata, että ole enää teini-ikäinen rasvanaama, vaan taidankin tarvita kosteutusta. Nyt käytössäni on tämä Daily Resurfacer, Special cleansing gel ja Active moist rasva. Mitä muuta suosittelisit iholleni, joku tehotippa olisi varmaan hyväksi? Mieleni tekee tätä SkinPerfect Primeriä, mutta toimiiko se enää tämän ikäisellä ja rasvoittaako se vielä lisää? Haluaisin käyttää jotain kevyttä meikkivoidetta ihan arkisinkin, mutta sopivaa ei oikein löydy. Kaikki kiiltää ja tuo rypyt ja arvet esiin entistä pahemmin.
    Hoitoihin en teille pääse, kun asun Vaasassa saakka. Nekin kuulostaisi oikein hyviltä, mutta yritän nyt ihan näillä kotiaineilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SkinPerfect Primer ei missään tapauksessa rasvoita ihoa, niin kuin alemmassa kommentissakin kerrotaan. Primer tasoittaa ryppyjä ja arpia oikein hyvin. Ilman muuta tarvitset tehotipan talveksi noiden perustuotteiden lisäksi. Suosittelen yöksi Multivitamin Power Serumin, koska se on kesän jälkeen parasta ihon vanhenemista hidastamaan. Kohta, kun alkaa sisälämmitys suosittelisin päiväksi ihan puhtaasti kosteuttavan Skin Hydrating Boosterin ja se sopii myös silmien ympärille. Sitten, kun Multivitamin Power serum loppuu, voit käyttää Hydrating boosteria yötä päivää. Hyviin kotihoitoaineisiin panostaminen auttaa paljon, niillä pärjää pitkälle.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi12:23

    Olen myös hiljattain oppinut katsomaan ihoani kuusikymppisen silmilläni. Teini-iän ongelmaiho kiiltelyineen oli iskostunut turhan tiukasti mielen sopukoihin. Suosittelen edelliselle kirjoittajalle SkinPerfect Primeriä, koska olen itse siihen todella tykästynyt. Primer ei poista kiiltelyä, mutta sopiva kosteusvoide, primer ja mineraalimeikkipuuteri yhdessä ovat osoittautuneet hyväksi vastaukseksi mainitsemaasi "kaikki kiiltää ja rypyt ja arvet tulevat esiin" -ongelmaan. Ainoa pulma on, että oppii levittämään primerin ohuesti (todella riittoisaa) ja meikkipuuterin tasaisesti (kaksitehosilmälasien käyttäjänä levitys tapahtuu näppituntumalla).
    Löysin myös aivan sattumalta ihollani hyvin toimivan yhdistelmän, Multivitamin power serum "tepotipat" + Active moist kosteusvoide. Tuon seerumin hankin aurinkovaurioita vastaan. Rasvoittuvaa ihoa oli kesällä mukava kaunistaa päivetyksellä, viisasta se siis ei ollut, ainoastaan mukavaa. Olen käyttänyt seerumia koko elokuun aamuin illoin kasvojeni ja erityisesti kaula-aukkoni iholla. Hoitava seerumi kaipasi ihon pinnalle ohutta kosteuttavaa kerrosta ja active moist toimi siinä hyvin. Iho on vahvistunut ja on paremman ja tasaisemman värinen. Hoitavuudesta huolimatta uusia näppyjäkään ei liiemmin ilmaantunut, pikemminkin päinvastoin. Ihon täytyy toki olla huolellisesti puhdistettu ennen voiteiden käyttöä. Olen todella tyytyväinen.
    Multivitamin power serum + active moist -kuurini loppuu pian ja kuurista rohkaistuneena hankin talvi-iholleni uuden hoitovoiteen. Jos jatkan Active moist´n käyttöä, hankin sen pariksi jonkun talveen sopivan suojaavan seerumin. Ehtona on, että hoitoaine/aineet soveltuu primerin ja mineraalimeikin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kerrot muillekin lukijoille omia kokemuksiasi. Active Moist kosteusvoide ei missään tapauksessa rasvoita, koska se sisältää ainoastaan puhdasta kosteutta. Multivitamin Power Serum on erittäin hoitava ja tehokas hoitotuote, mutta yksinään se ei riitä. Active Moist on oikein hyvä sen kanssa yhdessä, mutta talvemmalle voisi harkita jotain täyteläisempää tuotetta.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi12:33

    Daily Resurfacer on Daily Microfoliantin pikkusisko ja ne toimii hyvin yhdessä. Molemmat ovat ihon kuorintaan tarkoitettuja, mutta Resurfacer jätetään iholle. Tämä ei oikein mene minulle jakeluun. Aamulla käytettynä aineen kuoriva vaikutus tapahtuu päivän aikana. Eikö se vaikuta primerin ja mineraalimeikin pysyvyyteen ja siisteyteen? Ja entä jos meikkiä korjailee lisäämällä mineraali(meikki)puuteria päivän ja illan aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvä kysymys. Hyvä, että kuluttajat miettivät loppuun asti miten aineet vaikuttavat. Daily Resurfacer imeytyy ihan muuhun ihokerrokseen, kuin ihon pintaan tulevat meikkituotteet.Kuorivaosa Daily Resurfacerista imeytyy puolikuolleeseen solukkoon ja sitoo noin 12 tuntia itseensä hilseilevää osaa solusta. Sitten, kun tuote illalla pestään ihosta irtoaa tämä kuollut solukko pois. Silloin, kun tuote levitetään se tekee hyvin napakan ja sileän pinnan. Se johtuu juuri siitä, että aine sitoo ylimääräisen hilseilevän ihon itseensä ja ihoon ei jää mitään ylimääräistä. Kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutusaine imeytyy taas eri osaan ihossa. Daily Resurfacer toimii kosteusvoiteiden ja meikin alla ja se ei mitenkään vaikuta niiden käyttäytymiseen. Ainoastaan se estää sen ettei päivän aikana hilseilevä solukko pyöri ihon pinnassa. Sekin tekee meikistä entistä siistimmän, kun iho pysyy tasaisena koko päivän. Meikkiä voi päivän mittaan lisätä ihan niin kuin muutenkin.
      Daily Microfoliant taas iltaisin lisää Daily Resurfacerin vaikutusta, koska se auttaa irroittamaan Daily Resurfacerin sitomat kuolleet solut.
      Toivottavsti osasin selittää asian järkeen käyvästi enkä liian mutkikkaaksi. Kyse ei ole mistään tempusta, vaan ihan loogisesta ihon käyttäytymisestä määrätynlaisen hoitoaineen kanssa.

      Inkeri

      Poista
  7. Juulia17:29

    Haluan kertoa omasta kokemuksestani ihan varoitukseksi toisille. Ostin parisen vuotta sitten Daily Resurfacerin, Precleansen ja Dynamic Skin Recoveryn brittiläisestä verkkokaupasta. Ne olivat kopioita ja menetin melkein 200€. Verkkokaupassa mainostettiin, että se on Dermalogican virallinen ja oma verkkokauppa. Olen tehnyt paljon verkkokauppa ostoksia, mutta en edes aavistanutkaan, että kosmetiikkaa voidaan kopioida. En ollut koskaan käyttänyt Daily Resurfaceria ja ihmettelin, kun avasin tuon pussukan, että haiseepa voimakkaalle. Haju vaikutti asetoonilta, tai tärpätiltä. Pyyhin sitä ihooni ja aine kirveli ja iho punoitti. Ajattelin sen olevan niin tehokasta, että reaktio kuului asiaan. Onneksi en tehnyt sitä kolmea iltaa enempää, kun avasin Skin Dynamic Recoveryn. Sitä olin käyttänyt aikaisemmin parikin pakkausta ja huomasin heti, että voide oli ihan kummallista. Ajattelin, että se oli jäätynyt ja jotain sellaista. Laitoin sähköpostia siihen verkkokauppaan, mutta kukaan ei vastannut.
    Sitten poikkesin Dermalogican maahantuojalla PR-Cosmeticissa ja näytin aineet. Heti, kun verrattiin minun Daily Resurfaceria aitoon huomasin eron. Oma aineeni oli hiukan ruskehtavaa ja haju oli toedella voimakas. Samoin Skin Dynamic Recovery oli ihan oudon näköistä. Precleansesta ei oikein päässyt selville, mutta se taas oli maahantuojan mukaan yleisin kopiotuote.
    Yritin ottaa yhteyttä tuohon verkkokauppaan sähköpostilla, puhelimella ja kirjeellä. Ei mitään vastausta. Yritin pyytää Luottokunnalta ettei Visaani veloitettaisi, mutta eivät he voineet sitä tehdä. Kaikki jäi omaksi tappioksi. Tuo verkkokauppa katosi netistä sitten muutaman kuukauden kuluessa. Nykyisin en tilaa kosmetiikkaa mistään muista, kuin kotimaisista verkkokaupoista. Niiden pääpaikkaan voin aina marssia sisälle ja vaatia rahoja takaisin. PR-Cosmeticin mukaan Dermalogicalla ei ole ulkomaillakaan mitään virallisia verkkokauppoja. Suurin osa on varmaan kunnollisia, mutta kopiokosmetiikka on kuulemma hurjasti lisääntymässä.

    Juuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ikävä tarina ja valitettavan yleinen. Kopiotuotteiden tulo Suomenkin markkinoille on moninkertaistunut viimeisen parin vuoden aikana. Dermalogica on jo kymmenisen vuotta taistellut kopiokosmetiikkaa vastaa, tekemällä esimerkiksi hologrammitarrat aitoihin tuotteisiin. Mutta mistäpä ostaja verkkokaupassa tietää onko tuotteissa hologrammit vai ei.
      Aikaisemmin Suomi oli niin pieni markkina-alue, että tänne ei ollut suunnattu näitä rikollisia verkkokauppoja. Nyt Suomikin on huomioitu myyntialueena. Kun vaatteita, tai käsilaukkuja kopiodaan, kopio saattaa olla tosi laadukaskin ja melkein aidon tavoin. Kosmetiikassa se ei mene näin. Tuotteella ei edes pyritä matkimaan aitoa tuotetta, vaan ainoastaan ulkokuori tehdään aidon näköiseksi. Kopiokosmetiikkaa ei pidä missään tapauksessa laittaa iholle, koska usein ne sisältää erilaisia liuottimia ja vaseliinia.
      Dermalogicalla ei ole omaa verkkokauppaa, vaikka moni ulkomaalainen verkkokauppa niin väittääkin. Suurin osa verkkokaupoista on aivan kunnollisia, mutta enenevässä määrin tehdään kopiotuotekauppojakin. Silloin kannattaa olla epäluuloinen, jos Dermalogican tuotteet maksaa puolet siitä mitä kaupassa. Kenenkään ei ole mahdollista myydä aitoa Dermalogicaa alle tukkuhintojen. Varmaankin tuolla ensi viikon maailmankongressissa keskusteluun nousee tämä kopiokosmetiikka, kerron sitten taas mitä uutta siihen kuuluu.

      Inkeri

      Poista