perjantai 20. syyskuuta 2013

Pieni vaiva, suuri teho

Jokainen ihminen pesee ja puhdistaa ihonsa edes joskus. Puhdistusmaitoa käyttää noin 10% suomalaisista mikä on Euroopan vähäisin määrä. Puhdistus on kuitenkin ihonhoidon tärkein vaihe. Väärä puhdistusaine voi vesittää koko kotihoidon ja saada aikaan pahojakin iho-ongelmia. Hyvä ja oikeanlainen puhdistus taas voi pelastaa muuten vähäisen hoidon.

Dermalogican puhdistusaineet eroaa muiden kosmetiikkasarjojen puhdistusaineista siinä, että ne ovat täysin vesiliukoisia. Suomalaiset ovat kovia peseytymään ja puhdistusaineen pitää olla tehokas. Siksi yleensä valitaan ihan liian vahva ja kuivattava puhdistusaine. Moni ajattelee, että kun iho oikein nitisee kuivuuttaan pesun jälkeen se olisi puhdas tunne. Monelle uudelle asiakkaalle on yllätys ettei iho tunnu miltään, kun hoitoaineet ovat oikeat. Jos iho on kuiva, kiristävä, tai kirvelevän kutiseva pesun jälkeen se kertoo ihon epätasapainosta ja myös väärästä puhdistuksesta. Suomen ilmastossa kuivattava puhdistustuote tekee todella suurta hallaa iholle, kun iho kuivuu jo muutenkin. Toisaalta puhdistusaineen pitää olla helppo ja mieleinen käyttää, että se varmaan tulee käytettyä. Saippuaa tulee aina välttää kasvojen pesussa. Kaikki saippuat ainakin hiukan kuivattavat ihoa ja eivät ainakaan pysty irroittamaan kunnolla meikkiä iholta.

Dermalogican suosituin puhdistusaine on Precleanse. Se on kaikille ihotyypeille sopiva alkupuhdistusöljy. Precleansella saa todella paljon suotuisia vaikutuksia kotihoitoonsa. Vanhenevalle kuivalle iholle se tuo lisää kosteutta, koska se sisältää paljon hoitavia ja kosteuttavia vesiliukoisia kasviöljyjä. Rasvainen iho taas hyötyy sen ihotalia sulattavasta vaikutuksesta, kun se puhdistaa tehokkaasti rasvat pois, mutta ei kuivata. Myös meikki lähtee todella helposti Precleansella pois. Precleanse on myös edullinen ja nopea käyttää. Pullo maksaa 55€ ja siitä saa noin 60-70 käyttökertaa eli kerta-annoksen hinta on reilusti alle euron. Suosittelen, että jokainen liittäisi tämän tuotteen omaan kotihoitoonsa.

Ultra Calming Cleanser  ( 500ml 74€, 250ml 51€) on kuivalle ja vanhenevalle iholle tarkoitettu puhdistusmaito. Se on geelin ja maidon välimuoto ja sitä ei välttämättä tarvitse pestä vedellä pois vaan sen voi pyyhkiä pois kasvopaperilla. Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250ml 42€) on geelimäinen puhdistusaine ja se sopii kaikille ihotyypeille, mutta talvella se saattaa olla hiukan kuivattava  jo muutenkin kuivalle iholle. Huomio, että Special Cleansing Gel on vielä tarjouksessa, koska en ole vielä saanut uusia tarjoustuotteita eli 500ml maksaa 48€. Kumpaakin puhdistusainetta suosittelen Precleansen jälkeen hiukan ihotyypistä riippuen. Talven kuivattavassa säässä kannattaa miettiä ihonpuhdistus kunnolla. Miksi ei samalla, kun pesee ihon hoida ihoa myös. Tämä kaksoispuhdistus on erittäin helppo ja nopea tehdä ja vaikutus ihon hyvinvointiin on näkyvä.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi08:12

    Minun täytyy kertoa oma kokemukseni Precleansen riittävyydestä: nimittäin pullo kestää minulla melkein neljä kuukautta. Käytän sitä aamuin illoin enkä mitenkään pihistele.

    Käyttökertojahan täten tulee huomattavasti ennemän kuin tuo mainitsemasi määrä, ja myös hinta käyttökertaa kohti laskee paljon.

    Olen muutenkin huomannut, että minulla esimerkiksi lahjapakkausten pikkutuotteet kestävät paljon kauemmin kuin on luvattu. Myyjällehän on mukavaa, että asiakas yllättyy iloisesti.

    Korostan, että en säästele nuukuuksissani tuotteiden käytössä vaan laitan tarpeelliseksi katsomani määrän.

    Ja Precleanse on aivan erinomainen tuote myös muilta ominaisuuksiltaan!

    Leena


    VastaaPoista
  2. Nuo Dermalogican tuotteet ovat kyllä tosi riittoisia. Tiedän, että ne suurimmalla osalla asiakkaista riittävät huomattavasti pidempään, kun minä uskallan luvata. Lupaan aina lyhyemmän kestoajan mikä varmasti toteutuu ettei tule kenellekkään pettymyksiä. Olisi ikävää harhaanjohtamista, että lupaan riittoisuutta eikä se pitäisi paikkaansa.
    Kiva, kun asikkaan taholta tulee tietoa, että ne ovat todella riittoisia. Dermalogican tuotteiden raaka-ainepitoisuudet ovat suurempia, kuin muussa kosmetiikassa ja siksi pieni määrä riittää. Precleanseakan ei tarvitse laittaa, kuin alle teelusikkallinen, kun se leviää runsaana koko kasvoille.
    Itse olen aivan hurmaantunut Precelanseen. Löysin tavallaan itsekin sen vasta kunnolla viime talvena, kun huomasin miten hyvin se vaikutti ihon kuivuuteen.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:39

    Suosittelit minulle Precleansea ja Skin Resurfacing Cleanseria jaolen käyttänyt niitä kuukauden verran. Olen tosi tyytyväinen niihin. En olisi uskonut, että pelkkä puhdistusaineiden vaihto auttaa niin paljon. Ihoni oli toisaalta kuiva ja hilseilevä, mutta näppyjä ilmestyi yhtenään. Nyt iho on paljon parempi, ei liian kuiva, mutta rasvaisuuskin on poissa.
    Myös mieheni innostui niitä käyttämään ja hänen suurihuokoinen ja kiiltävän rasvainen ihonsa on paljon parempi.
    Kiitos hyvistä neuvoista. Seuraavaksi ostan kunnon voiteet Dermalogicalta.

    VastaaPoista