lauantai 14. syyskuuta 2013

Pikakatsaus Amerikan kongressimatkaan

Ihana istua taas kotisohvalla Valtsun ja Jössen kanssa. Hiukan on sekava olo ja pitkään pitää vielä pohtia mitä kaikkea oikein opin kongressissa. Päällimmäiseksi  mieleen jäi minuuttiaikataulu ja työntäyteiset päivät. Emmehän me tietenkään mitään lomamatkaa odottaneetkaan, mutta amerikkalainen työtahti on todella kova.

Suomessa Dermalogica on ollut vuodesta 1999 ja olemme Marin kanssa käyttäneet sitä siitä asti. Tämä oli meidän neljäs maailmankongressi ja selvästi näinä vuosina Dermalogica on noussut kosmetiikkamaailman huipulle. Sitä myydään jo yli 60 maassa ja maailmassa on koulutettuja Dermalogica kosmetologeja noin 80,000. Dermalogican erityispiirre on heidän vaatimus jatkuvasta kouluttautumisesta. Kongressissa kävi myös selvästi ilmi, että vaatimustaso kouluttautumisessa kasvaa entisestään. Tästä lähtien kaikki kurssit pitää päivittää kolmen vuoden välein. Esimerkiksi, jos olen käynyt pigmentti-ihon kurssin 2009, se ei enää käy, vaan se pitää käydä uudestaan. Tämä myös kertoo siitä miten nopeasti tieto muuttuu ja kosmetiikka menee eteenpäin. Lääketieteen nopea kehittyminen vie myös kosmetologiaa vauhdilla eteenpäin.

Tuntui myös hyvältä, että Dermalogica yhtiönä tukee hyväntekeväisyyttä. Dermalogica toimii yhteistyössä Naisten pankin kanssa, joka Kiva järjestön kautta antaa kehitysmaan naisille yrityslainaa. Dermalogica on kerännyt vuodesta 2012 alkaen jo yli kolmellekymmenelletuhannelle yritykselle pääoman. Sitten, kun yritys maksaa lainansa pois se voidaan taas lainata uudestaan. Järjestelmä on erinomainen, koska se ei ole mikään avustus, vaan se kannustaa yrittämiseen ja helpottaa yrityksen perustamista. Kongressissa oli lähes tunnin esitys kehitysmaiden naisten elämästä. Minulle tämä asia on erityisen tärkeä ja arvostan sitä, että Dermalogica on osallisena tässä työssä.

Voimakkaasti nousi myös esille se, että Dermalogican ajatus ihonhoidosta on hyvin luonnollinen. Siihen ei kuulu kauneuskirurgia, pistoshoidot, tai muut ihon pitkäaikaista hyvinvointia rasittavat hoidot. Dermalogican omistaja ja pääjohtaja Jane Wurwand oli ihan omanikäisensä näköinen, mutta hyvinhoidettu ja virkeä. Hän on noin kuudenkymmenen ja kasvoilla oli ryppyjä, niin kuin hänen ikäisellään jo kuuluukin olla. Yksikään Dermalogican työntekijä ei ollut mikään leikelty ja kiristetty muovi-ihminen. Se vastaa myös omaa käsitystäni vanhenemisesta ja ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista.


P.S Muistattehan, että TARJOUS tuotteet ovat voimassa vielä sunnuntain. Nyt kannattaa hyödyntää edulliset hinnat, koska nämä tuotteet ei enää tule tarjoukseen tämän vuoden puolella. Näitte tuotteet verkkokaupasta, tai viime sunnuntain postauksesta. Paljon olikin jo tilauksia tullut sen verran vilaisin hoitolan sähköposteja. Kaikki tarjoustuotteet sopivat juuri tähän vuodenaikaan.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi02:43

    Mukava kuulla ettei kauneus aina merkitse leikkauksia ja silikonirintoja. Yksi syy miksi itse käytän Dermalogicaa on juuri tämä selkeys, ettei rahaa mene hienoihin purkkeihin, vaan maksan tuotteesta.
    Milloin nämä Precleanse pyyhkeet tulee Suomeen myyntiiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin puoli tuli Amerikan kongressissa esiin, että Dermalogican brändiin ei todellakaan kuulu kalliit pakkaukset. Ympäristönäkökulmat huomioidaan myös pakkauksissa ja raaka-aineissa.
      Vielä en osaa sanoa milloin Precleanse tulee meille Suomeen. Yritän sitä kysellä ja kerron heti, kun tiedän. Amerikan markkinoilla matkapakkus jo on ja amerikkalaiset kollegat kehuivat kovasti pyyhkeiden helppoutta ja kätevyyttä. Nyt on mahdollisuus ottaa lentokoneeseenkin mukaan kunnon pesuaine.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi19:48

    Tuo Precleanse wipes kuulostaa hyvältä tuoteuudistukselta. Jääkö pullossa oleva Precleanse kokonaan pois? Toivottavasti sen hinta ei kovasti nouse uuden pakkauksen myötä.
    Mainitsit jossain postauksessa silmänympäryshoidosta ja se kiinnostaa kovasti. Saan aina talvella kuivaa, atooppista ihottumaa luomiini ja se on tosi kelju vaiva. Luomet punoittaa, turpoaa ja kutisee. Olet joskus kasvohoidossa ollessani sanonut sen johtuvan kuivuudesta ja hoidon puutteesta. Opiskeluaikana en pystynyt käymään hoidossa kovin usein, mutta nyt tilanne on parempi ja ajattelin ensi talvena panostaa näihin ihonhoitojuttuihin. Minkä hintainen tuo silmänympäryshoito on ja kuinka monta kertaa se pitää ottaa?

    VastaaPoista
  3. Missään tapauksessa tuo pullossa oleva Precleanse ei jää pois. Nämä pyyhkeet ovat tulleet siksi, etttä lentokoneeseen ei saa viedä nesteitä, kuin 100ml. Nyt, kun Precleanse on pyyhkeissä ne voidaan ottaa lentokoneeseenkin, uudistus tulee ihan vain matkapakkaukseksi. Hintaa en vielä tiedä.
    Vielä en ole laskenut hintaa silmänympäryksen täsmähoidolle, mutta edullisempi hoito siitä kuitenkin tulee, koska hoitoaika on lyhyt. Yleensä sarjahoidot kannattaa tehdä 3-5 kertaa, riippuen tietysti ongelmasta. Juuri kuivat, hilseilevät luomet on se ongelma mitä eniten talvella asiakkailla näen. Siihen ongelmaan tuo silmänympäryshoito on omiaan ja yleensäkin kuivalle rypistyneelle luomelle.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22:13

    Ei keskustelun avaaja välttämättä pahaa tarkoita kirjoittaessaan PR-Cosmeticista. Ilmaisu "samaan taskuun" voi tarkoittaa sitä kuinka pienet markkinat Suomessa on.
    "On ihan selvää, että jos joku tuote loppuu, niin kuin SkinPerfect Primer viime syksynä, niin ensin se loppuu Suomesta. Ne saa nopeiten ja ensin jotka eniten tilaa ja Suomen markkinat ovat todella pienet."

    VastaaPoista
  5. En missään tapauksessa ottanutkaan sitä pahalla. Aloin vaan selvittämään niin perinpohjaisesti yrityskuvioiden taustoja, koska tiedän tässä blogissa olevan paljon yrittäjä ja kosmetologiopiskelija lukijoita. Itse olen ollut parikymmenetävuotta valtakunnantasolla yrittäjien ja kosmetologien luottamustehtävissä ja koen aina velvollisuudekseni viedä yrittäjien ja oman ammattikuntani asioita eteenpäin.
    On erittäin hienoa, että tässä blogissa keskustellaan monlaisista asioista. Olen hyvin kiitollinen kaikista kommenteista ja keskustelun avauksista. Haluan myös kuulla kritiikkiä, enkä pelkästään positiivista hyminää. Jatkavaan kannanottoja kaikkeen kirjoittamaani, tai muuhun asiaa koskevaan.

    Inkeri

    VastaaPoista