torstai 12. syyskuuta 2013

Pikakaunistus ikänaiselle

Huomasitte varmaan, että meillä on kaupanpäälisinä Overnight Repair Serumin ostajalle Precleanse& Age Smart pakkaus, jonka arvo on 51€. Pakkauksessa on matkakoot Precleansesta, Skin Resurfacing Cleanserista ja SkinPerfect Primeristä. Tällä yhdistelmällä on todella suuri teho ihon hyvinvointiin ja kun näihin tuotteisiin vielä lisätään Overnight Repair Serumin siloittava vaikutus, niin iho hehkuu.

Precleanse ( 150ml, 54€) ja Skin Resurfacing Cleanser ( 150ml, 62€) on todella hyvä puhdistusaineyhdistelmä. Jo pelkillä puhdistustuotteilla pystyy lisäämään ihon hyvinvointia näkyvästi. Kuulin juuri lentokoneessa, että eräs helsinkiläinen kollegani myy enemmän, kuin mitään muuta näitä kahta puhdistustuotetta. Heti minun omaatuntoani pisti, kun en ole tarpeeksi vahvasti tuonut esille miten hyvä tulos tulee kahden edullisen tuotteen jatkuvasta käytöstä. Suomen talvi-ilmastoon lisään ehdottomasti näihin kahteen puhdistustuotteeseen vielä kolmannen eli Ultra Calming Cleanserin. Eniten näistä kolmesta puhdistusaineesta hyötyy vanheneva, yli 35- vuotias, mutta muuten ihotyyppi voi olla mikä vaan.

Precleanse on alkupuhdistusaine, jota käytetään ainakin iltaisin meikin ja lian poistoon. Se on öljymäinentuote, joka hierotaan ihoon kaiken meikin päälle. Sitten kostutetaan sormet veteen ja emulgoidaan öljy ja siitä tuleekin ihan vesiliukoinen maito. Se vaan normaalisti pestään iholta pois. Tällä lähtee vahvinkin silmämeikki ja meikkivoide. Sen jälkeen iho pestään Skin Resurfacing Cleanserilla, joka onkin sitten kuoriva puhdistusmaito. Skin Resurfacing Cleanser kuuluu Age Smart linjaan ja on tarkoitettu vanhenevalle iholle. Siinä on 6% maitohappoa, joka irroittaa kaiken jo täysin kuolleen solukon. Se myös edesauttaa kaikkien muiden tuotteiden imeytymistä. Suosittelen Suomen talvisäässä sillä tavoin, että Precleansea käytetään joka ilta, Skin Resurfacing Cleanseria Precleansen jälkeen joka toinen, tai joka kolmas ilta. Muina kertoina iho puhdistetaan Ultra Calming Cleanserilla. Näistä puhdistustuotteista iho saa siloittavia öljyjä ja hellävaraista kuorintaa.

Skin Resurfacing Cleanserin suosittelen, vaan harvakseltaan, koska Suomen talvessa se saattaa hiukan kuivattaa. Muualla maailmassa Skin Resurfacing Cleanser on Dermalogican eniten myyty puhdistusmaito ja meilläkin kesäaikaan voi käyttää sitä ihan yksinäänkin. Ihon hoito on entistä helpompaa ja tehokkaampaa, kun puhdistuksesta tulee jo hyvä teho. Tämän puhdistuksen jälkeen seuraavat tuotteet imeytyvät todella hyvin. Suosittelen lämpimästi, että näihin puhdistusaineisiin kannattaa satsata ja tuosta matkakokolahjasta saatte jo reilun viikon niitä kokeilla ja käyttää.

PS. Muistakaa tämän viikon hyvät TARJOUKSET. Löydätte ne verkkokaupasta ja sunnuntain postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti