perjantai 27. syyskuuta 2013

Suomalaisten suosikki on Overnight Repair Serum

Overnight Repair Serum ( 15ml, 98 €) tuli Suomeen noin puolitoistavuotta sitten ja siitä on tullut suomalaisten suosikkituote. Varmaan lähes kaikki meidänkin asiakkaistamme ovat käyttäneet sitä viime talvena. Itsehän olin alkuun aivan haltioissani, koska sen vaikutus oli niin näkyvä. Nyt en selviäsi talvesta ilman sitä.

Overnight Repair Serum uudisti kiinteyttävien aineiden raaka-ainekoostumukset täysin. Koskaan aikaisemmin ei osattu yhdistää öljymäisiä aineosia kiinteyttävien raaka-aineiden yhteyteen. Dermalogica patentoi Overnight Repair Serumin raaka-aineyhdistelmän, koska siinä on arganöljy ja kiinteyttävät peptidit yhdistetty. Tähän asti tehokkaasti kiinteyttävät hoitoaineet ovat saattaneet tuntua hiukan kuivilta ja kiristäviltä ainakin Suomen talvessa ja moni ei ole niistä tykännyt. Overnight Repair Serumin ravitseva arganöljy tekee ihosta ihanan pehmeän ja sileän. Arganöljyä saadaan arganhedelmästä, joka on afrikkalainen kasvi ja se sisältää runsaasti vitamiineja.

Overnight Repair Serum sopii aivan kaikille yli kolmikymppisille, vaikka se sisältää öljyä se ei ole rasvoittava öljyisellekään iholle. Kaikille yli nelikymppisille suosittelen sitä jatkuvasti koko talven ajan. Yksi pakkaus riittää noin 6-8 viikkoa ja sitä käytetään vaan öisin. Overnight Repair Serumin raaka-aineyhdistelmä en tehty sillä tavoin, että se toimii parhaiten ihon yölämpötilassa. Nukkuessa ihon pinnan toiminta kiihtyy ja lämpötila nousee, siinä tilanteessa Overnight Repair Serumin vaikutusaineet toimii parhaiten.

Jo parin viikon käytön jälkeen huomaa Overnight Repair Serumin siloittavan ja jäntevöittävän vaikutuksen. Noin kuukausen käytön jälkeen huomaa ihon ohenemisen pysähtyneen ja myös punoittelu vähenee. Ihan kokemuksesta sanon, että Overnight Repair Serum on ollut todella vahvistava ja couperosaa poistava. Moni asiakkaani on saanut erittäin hyvän tuloksen, jos iho on ollut ohut ja punakka. Tässä vaiheessa vuotta kannattaa käyttää yksi pakkaus Overnight Repair Serumia, koska se estää tehokkaasti ihon kuivumisen sisälämmityksen alettua. Se siloittaa myös auringon rypistämää ihoa ja vähentää juonteinta.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi11:00

    Ostin ensimmäisen pulloni pari viikkoa sitten, kun se oli teidän tarjouksissa. Se on aivan iiiihana!
    Ihoni ihan virkosi siitä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:31

    Olen käyttänyt maanantaisen Nanolift-hoidon jälkeen joka ilta.

    Tuntuu kyllä erittäin hyvältä. Ihana koostumus ja tuoksu, ja minimaalinen määrä riittää. Vaikka ihoni on rasvainen, öljy ei rasvoita vaan tuntuu tasapainottavan. Aamulla iho on kivan tasainen ja hyvänvärinen.

    Kannattaa lukea pakkauksesta, että öljy ei ala valua pullosta heti vaan pitää malttaa odottaa joitakin sekunteja. Itse aloin jo kaivaa veistä avaamiseen, mutta onneksi tajusin lukea pakkauksesta kehotuksen malttiin.

    Leena

    VastaaPoista
  3. Nuo pullon käyttöohjeet on todella tarpeen olisikin pitänyt ne laittaa juttuun mukaan. Overnight Repair Serumin käytössä mitataan myös ihmisen kärsivällisyys. Kun itse aloin pulloa käyttää meinasin ihan hermostua, kun heti ei tapahtunut mitään. Haukuin Marille, että aine on hyvää, mutta pakkaus on ihan susi. Mari ei ollut ollenkaan huomannut vastaavaa ongelmaa, kun hän rauhallisesti tiputti muutaman tipan kämmenelleen. Minä olin siihen mennessä ravistellut ja tehnyt, vaikka mitä eikä pullosta tule sillä konstilla sitäkään vähää. Nyt, kun käyttö selvisi minulle se on ihan helppo käyttää. Puolet asiakkaista ovat huomioineet, että pullo on hidas ja toinen puoli ei siitä tiedä mitään. Se kertoo ilmeisesti ihmisen omasta nopeudesta ja myönnän olevani hyvin hätäinen ihminen.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi16:16

      Miten älytön väite! Joku öljypullon käyttökö kertoisi ihmisen nopeuden ja temperamentin. Tästä kiinnostuu jo kuluttajasuojakin, kun kosmetologi lähtee väittämään, että jollain tuotteella testataan ihmisen kärsivällisyyttä. Kannattaa lukea professori Leena Keltikangas-Järvisen ansiokkaat kirjat suomalaisesta temperamentistä, eikä uskoa mihinkään humpuukitesteihin.

      Poista
    2. Anonyymi18:24

      Ja hyvä olisi erottaa arkipuhe, huumori ja tutkimustulokset toisistaan.

      Poista
    3. Nyt tuli aika paha väärinkäsitys. Tuo juttuni oli ihan huumoria, mutta ilmaisin itseäni ilmeisen huonosti. En todellakaan myy mitään kärsivällisyystestejä ja vaikka sellaisia olisi olemassakin en niitä myyntiin ottaisi.
      Ei tullut mieleenikään, että tekstini voisi näinkin ymmärtää. Luuliko moni muukin, että tarjoan jotain persoonallisuustestiä hoitotuoteen kera?

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi14:14

    Ekalla kerralla, kun kokeilin Overnight Repair Serumia pidin sen tuoksua tosi voimakkaana, kun yleensähän ei Dermalogican aineet paljoa tuoksu. Inkeri kyllä kertoi sen tulevan suoraan siitä arganöljystä. Muutaman kerran käytön jälkeen ihastuin tuoksuun kovasti. Nyt oikein nautin siitä tuoksusta ja öljyä on ilo levittää iholle.

    Tiina

    VastaaPoista
  5. Tuo sama kokemus arganöljyn tuoksusta on itsellänikin ja monella muulla asiakkaalla. Ensin tuntuu, että tuoksu on voimakas, mutta sitten siihen tykästyy kovasti. Nyt enää ei edes tuoksua huomaa, kuin mielyttävänä asiana.

    Inkeri

    VastaaPoista