lauantai 7. syyskuuta 2013

Supertarjoukset maailmankongressin kunniaksi

Teimme Marin kanssa pikapäätöksen ensi viikon tarjoustuotteista. Lähdemme lauantai aamuna 7.9 kohti Los Angelesia ja maailmankongressia ja liike on kiinni 9.9- 13.9 välisen ajan. Tunsin selvää huonoa omaatuntoa, kun asiakkaat jäävät palvelematta koko viikoksi. Tällaista on tapahtunut viimeksi kolme vuotta sitten Istanbulin maailmankongressin takia. Yrittäjä on niin kiinni omassa firmassaan, että olotila ei ole mukava, kun kaikki on stopissa. Sitten keksimme nämä huippuhyvät tarjoukset mitä asiakkaat voivat hyödyntää poissaolomme aikana.

Nämä tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa ja hoitolassa, mutta vaan ensi viikon. Hoitolasta tuotteet voi noutaa vasta 16.9 alkavalla viikolla. Nämä tuotteet ovat erittäin tarpeellisia tähän aikaan vuodesta ja ne toimivat kaikilla ihotyypeillä.

MAP-15 REGENERATOR NYT 105€, norm.135€
Aivan erinomainen hoitotuote madaltamaan ryppyjä, ja juonteita ja estämään ihon vanhenemista. Map-15 on ihan ainutlaatuinen tuote, koska se on ohut jauhe, joka sulaa emulsioksi iholla. Map-15 ohutta puuteria, tai jauhetta voi levittää sormen päällä suoraan ryppyihin ja sitten voide päälle. Tämä on tehokkain mahdollinen siloittaja suunympärys-ja silmänympärysjuonteisiin. Tuotetta käytetään aamuin, illoin ryppyihin ja pikku pullo riittää usean kuukauden käyttöön. Noin kuukauden kuluttua esimerkiksi suunympärysjuonteet selvästi mataloituu. Map-15 jauhe voidaan myös sekoittaa mihin tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja tehdä siitä tehokas ryppyvoide. Voiteen joukossa tuote on helppo levittää koko kasvoille.

SUPER RICH REPAIR NYT 100€, norm 127€
Erittäin suosittu talviajan hoitovoide, sopii yöksi, sekä päiväksi. Sopii kaikille yli 30-vuotiaille normaalista kuivaan päin oleville ihoille yökäyttöön. Yli viisikymppisellä Super Rich Repar sopii 24-tunnin käyttöön ja se toimii myös meikin alle. Super Rich Repair on kiinteyttävä ja elvyttävä voide, mutta rypistymista siloittavaa vaikutusta voi lisätä vielä Map-15 tuotteen avulla. Rasvaisella yli viisikymppisellä iholla tämä voide sopii elvyttäväksi yövoiteeksi pakkasaikana.

DAILY RESURFACER NYT 90€, norm. 113€.
Tämä tuote pitäisi olla jokaisella käytössä. Aivan loistavan monipuolinen apu moniin ihon ongelmiin. Tuote on pakattu pieniin hoitotassuihin, joista vaikuttava aine pyyhitään iholle. Daily Resurfacer kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää. Tuote on erinomainen meikin alle, koska se tekee iholle ihanan sileän ja napakan pinnan. Talvella suosittelen Daily Resurfaceria joka toinen, tai joka kolmas päivä ihotyypistä riippuen. Meidän talvisäässä se on joka päivä käytettynä hiukan liikaa. Daily Resurfacerin avulla myös muut tuoteet imeytyvät ja vaikuttavat paremmin. Halusin laittaa tämän tuotteen tarjoukseen siksikin, että mahdollisimman moni voisi sen hankkia.

ILMAISLAHJA Overnight Repair Serumin ostajalle. Lahjan arvo 51€. Ostaessasi Overnight Repair Serumin saat kaupanpäälle Precleanse & Age Smart pakkauksen joka sisältää Precleanse alkupuhdistusaineen, Skin Regeneration Cleanser kuorivan puhdistusmaidon ja SkinPerfect Primer meikinpohjustusaineen. Pakkaus riittää vähintään 10 päivän käyttöön. Nämä puhdistusaineet auttavat huomattavasti Overnight Repair Serumin imeytymistä.

Ne asiakkaat jotka haluavat hakea tarjoustuotteet suoraan hoitolasta, niin laittakaa meille viikon 9.9-15.9 aikana sähköposti, mitkä tuotteet haluatte varata itsellenne. Noutaa voitte ne ma 16.9 jälkeen. Sähköpostiosoite on info@kauneushoitolainkeri.fi. Verkkokaupasta tilatut tavarat lähetetään 16.9 alkavan viikon alussa, kun olemme taas työpaikalla.

1 kommentti:

  1. Anonyymi19:57

    Olipas hyvät tarjoukset. Juuri tuota Daily Resurfaceria havittelinkin.

    Oikein hyvää kongressimatkaa!

    Liisa

    VastaaPoista