sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syystouhut kauneushoitolassa

Tässä tulee nyt tietoa meidän firman syystapahtumista ja muustakin aikataulusta. Olemme lähdössä Los Angelesiin Dermalogican maailmankongressiin 7.9 ja työssä olemme taas maanantaina 16.9. Liike on siis suljettu viikon 37, koska lähdemme Marin kanssa yhdessä. Verkkokauppa tilaukset ei lähde tuolla viikolla emmekä vastaa puhelimeen, tai sähköposteihin. Sitten 16.9 olemme jälleen palvelemassa teitä intoa puhkuen ja tankattuna täyteen tietoa ja työmotivaatiota.

Nuo tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa vielä ensi viikon eli 6.9 saakka. Sitten, kun tulemme kongressista kerron uudet tarjoustuotteet, siis maanantaina 16.9. Uusi verkkokauppa on työnalla ja sen avaamisen viivästyminen johtuu ihan minusta. Olen ollut sen verran kiireinen hoitolatyön kanssa etten ole ehtinyt kaikkia myyntituote esittelyjä oikolukea. Yritän tehdä sen nyt viikonloppuna, niin uusi kauppa tulisi käyttöön jo ensi viikolla. Muistakaa tehdä verkkokauppatilaukset to 5.9 mennessä, niin ehdimme lähettää ne vielä ennen matkalle lähtöä. Viikolla 37 tehdyt tilaukset lähtee vasta 16.9.

Meillä on kummallakin ensi viikolla vielä pari peruutusaikaa, jos olette nopeita, niin saatte vielä hoidon ennen kongressimatkaa. Syyskuun loppupuoli on nyt jo aika täynnä, joten tilatkaa hoitoaikanne hyvissä ajoin. Varsinkin ilta-ajat eli kello 16:sta jälkeiset ajat ovat melkein kaikki jo varattu syyskuunlopultakin. Varautukaa siihen, että viimeistään lokakuun lopulla ilmat kylmenee ja alkaa kunnon sisälämmitys. Silloin iho kuivuu hurauksessa ja tarve kasvohoitoon on suuri. Nyt  jo kannattaisi varata aika sitä silmällä pitäen.

Panostamme muutenkin tänä syksynä kouluttautumiseemme erittäin paljon. Olemme kumpikin ti 1.10 Dermalogican koulutuspäivällä Helsingissä ja liike on silloin suljettu. Samana päivänä tulee
myyntiin Dermalogican uusin tuote Ultra Calming Eye Serum. Se on jo ollut hetken aikaa myynnissä Amerikassa ja Australiassa ja sieltä kuuluu pelkkää kehumista, kun olen lukenut kuluttajien keskustelupalstoja. Marraskuussa olemme yhden päivän Hämeen Kesäyliopiston järjestämässä asiakaspalvelukoulutuksessa ja sekin vaikutti oikein kivalta ja hyvältä koulutukselta, joten menemme sinne kumpikin. Silloin, kun kumpikin olemme yhtäaikaa koulutuksessa liike on valitettavasti suljettu. Tänä syksynä sellaisia koulutuksia on kasautunut, mutta hyvä koulutus ja jatkuva uuden oppiminen on ammattitaitomme salaisuus.

Lokakuussa menen vielä Hämeen Kesäyliopiston tekstintuottamisen ja kirjoittamisen kurssille. Sitä odotan kovasti ja toivottavasti sen päivän tulokset tulee näkymään myös näissä blogijuttuissani. Poissaolopäivät hiukan ruuhkauttavat työtämme, mutta olemme valmistautuneet siihen. Tiedämme ennestään, että Dermalogican maailmankongressi on niin tietorikas ja motivoiva tapahtuma, että saamme siitä työmotivaatiota pitkäksi aikaa. Olemme valmistautuneet venymään ja pidentämään työpäivää, että kaikki halukkaat pääsisivät hoitoon heille parhaiten sopivana ajankohtana.

Hyvin moni on kysynyt minulta pääsemmekö ilmaiseksi Amerikkaan kongressiin. Voinkin kertoa ihan julkisesti ettei kenellekään jää väärää käsitystä, että hoitolani maksaa kaiken aivan itse. Tuo kongressimatka on meille hyvin kallis, niin kuin yleensäkin kaikki koulutuspäivät ovat. Amerikkaan taatusti pääsisi kolmasosahinnallakin, mutta tuollaisen maailmanlaajuisen kongressin anti on niin suuremmoinen ettei sitä voi rahassa mitata. Se ei todellakaan ole mikään humputtelureissu, vaan ennestään tiedän, että ne ovat hyvin vaativia työpäiviä. Odotamme Marin kanssa innolla kaikkea sitä uutta mikä syksyssämme on tiedossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti