keskiviikko 11. syyskuuta 2013

UltraSmoothing Eye Serum

Kongressin suurimmaksi puheenaiheeksi nousi uusi silmänympärysvoide nimeltään UltraSmoothing Eye Serum. Kirjoitinkin siitä aikaisemmin jo yhden postauksen, mutta nyt tiedän enemmän ja olen sitä itsekin jo käyttänyt.

Tuote tuntui todella hyvältä. Uskon, että tästä silmänympärysvoiteesta tulee suomalaisten suosikki. Aikaisemmin luulin, että voide on tarkoitettu pelkästään herkistyneille ja aroille silmäluomille. Nyt selvisi, että UltraSmoothing Eye Serum on myös kiinteyttävä ja poistaa turvotusta. Siis yhdessä tuotteessa on kaikki mahdolliset hyödyt. Suomessa monella silmänympärykset ovat todella ongelmalliset talviaikaan. Silmät valuu niiden kuivuuden takia ja jatkuvasti kostea silmänympärys rohtuu tuulessa ja pakkasessa. Muutenkin kyynelneste ärsyttää silmänympärysihoa. Kuiva huoneilma saa myös nukkuessa aikaan silmäpusseja ja niihinkin UltraSmoothing Eye Serum on loistava apu. Tämän koin itse ihan konkreettisesti, koska aikaero ja matkustaminen sai luomeni pussittamaan tosi pahasti. Sitten saimme kokeiltavaksi uuden tuotteen ja seuraavana aamuna pusseja ei ollut, ihan ilmiömäinen vaikutus. Tietysti näin äkkiseltään syntyneet pussit voidaan helpommin hoitaa, kuin jo vuosia vaivanneet turvotukset. Niihin ei auta yksi yö, vaan pitkäaikainen käyttö.

UltraSmoothing Eye Serum on koostumukseltaan hyvin erilainen, kuin muut Dermalogican tuotteet. Se tuntui ihan öljymäiseltä geeliltä. Ihan kuin Skin Hydrating Boosteriin olisi lisätty öljymäisyyttä. Hyvin helppo se on levittää, koska se on ohutta ja hyvin imeytyvää. Mitään öljyä ei UltraSmoothing Eye Creamissa ole, vaan öljymäinen tunne tulee sorbitolin ja luonnon glyseriinin yhdistelmästä. Punoitusta, kutinaa ja ärsytystä lieventää aloe vera, ultracalming complex ja leväyhdiste. UltraSmoothing Eye Serumia käytetään yöksi ja päiväksi ja se sopii ihan kaiken ikäisille. Hintatietoja emme vielä saaneet, mutta veikkaan sen olevan 80-90€ välillä. Amerikassa ja Australiassa se on jo ollut myynnissä puolisen vuotta. Amerikassa se ehdittiin jo valita vuoden parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. Moni kosmetologi kehui sitä todella paljon, kun juttelimme amerikkalaisten kanssa, enkä yhtään ihmettele.

Meille esiteltiin myös hoitolahoito silmienympärille ja yritämme saada sen valikoimaamme jo tänä talvena. Varsinkin atooppisille ihoille useampi silmänympäryshoito peräjälkeen olisi tosi tarpeellinen.




2 kommenttia:

  1. Anonyymi16:05

    Olen ajatellut, että silmäpusseista pääsee eroon vain plastiikkakirurgin avulla. Kiva kuulla, että muitakin mahdollisuuksia ehkä on.

    VastaaPoista
  2. En halua missään tapauksessa luvata liikoja silmäpussien hoidossa. Silmänympärysturvotusta on hyvin monenlaista ja yli viisikymppisillä iho on jo pysyvästi venynyt ja luomet pussittavat sen takia. Samoin otsa ja kulmakarvat alkavat iän mukana laskeutua ja se tuo painoa silmäluomille. Ikä muuttaa koko silmämunan asentoa ja näihin asioihin ei pysty voiteilla vaikuttamaan. Ainoastaan silmänympärysvoiteet hidastavat prosessia, kun niitä käytetään ajoissa.
    Satunnainen turvotus, joka johtuu ruuasta, alkoholista, tai väsymyksestä voidaan hoitaa UltraSmoothing Eye Creamilla ja sen jatkuva käyttö ennalta ehkäisee turvotuksen syntyä. Missään tapauksessa voiteista ei ole plastiikkakirurgian kilpailijaksi. Myydessämme uutta tuotetta asiakkaillemme kerromme kyllä selvästi onko juuri hänen ongelmiinsa apua voiteesta.

    Inkeri

    VastaaPoista