keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Uusinta tietoa Dermalogicasta

Ensimmäinen kongressipäivä on jo takana ja paljon tuli uutta tietoa. Teini-ikäisten acne oli aamupäivän puheenaihe ja Dermalogican Clean Start nuortenlinja uudistuu. Tilalle tulee Clear Start tuotteet, jotka on enemmän epäpuhtauksiin ja acneen tarkoitetut hoitoaineet. Teini-ikäisten määrä on lisääntynyt, koska jo 9-vuotiaat voivat saada ensimmäisiä iho-oireita. Jostain kumman syystä lasten kehitys on nopeutunut ihan ympäri maailmaa ja entistä nuoremmat tarvitsevat tulehduksia parantavia hoitotuotteita.

Aurinko nousi tietysti luentojen aiheeksi, ollaanhan Kaliforniassa missä aurinko paistaa lähes joka päivä. Dermalogicalle tulee kaksi uutta aurinkotuotetta toinen on suojatuote vartalolle ja kasvoille viidenkympin suojalla. Toinen tuote on After Sun Repair uudistuneena. Olihan Dermalogicalla jo olemassa tämä auringonoton jälkeen tarkoitettu tuote, mutta nyt se on entistä hoitavampi. Myös Precleanseen tulee uudistumista. Tuon varsinaisen alkupuhdistusöljyn rinnalle tulee matkapakkaus ja siinä aine on pakattu liinoihin, tai pyyhkeisiin. Nykyään, kun ei saa nesteitä viedä lentokoneeseen, niin tuotteiden pitää uudistua senkin takia. Precleansea saa siis tulevaisuudessa samallaisina pikkupyyhkeinä, kuin esimerkiksi Savetit on. Tämä uudistus sai hurjat taputukset yleisöltä, koska Precleanse on todella suosittu tuote.

Nuo uudistukset on ne mitä tässä vaiheessa tiedän, mutta niiden tulo Suomen markkinoille ei ole tiedossa. Me suomalaiset olemme todella pieni ryhmä täälläkin. Meitä on 16 ja Ruotsin ryhmä on 160 henkeä. On ihan selvää, että jos joku tuote loppuu, niin kuin SkinPerfect Primer viime syksynä, niin ensin se loppuu Suomesta. Ne saa nopeiten ja ensin jotka eniten tilaa ja Suomen markkinat ovat todella pienet.

Muuten ei meidän suomalaisten tarvitse hävetä. Meidän kosmetologikoulutus on taatusti pisin ja paras verrattuna mihin maahan tahansa. Sitten jos katsoo esiintyjiä ja yleisöä täälä, niin me erotumme eduksemme. Hämmästyttävää miten mauttomasti pukeutuneita esiintyjätkin on. Tietysti he ovat oman alansa ammattilaisia ei mannekiineja, mutta jokaisella olisi asiaa stylistin puheille. Lähes kaikkien vaatteet on, kuin väärää kokoa. Ne korostaa vartalon epäsuhtaisuutta eikä parhaita puolia, niin kuin pitäisi. Muotia ilmeisesti on viisikymmentäluvun kellohameet. Niitä on ihan kaikilla, vaikka ikää olisi kuusikymppiä ja ylipainoa kolmekymmentäkiloa. Eikä siinäkään mitään, mutta ne ovat kaiken lisäksi minimittaisia. Järkyttävän paksut reidet vaan vilkkuu, kun keski-iän ylittäneet amerikattaret sipsuttaa korkokengillään. Eli mini näkyy olevan muotimitta.

Kerron lisää, kun taas ehdin. Anteeksi, jos tuli tavallista enemmän kirjoitusvirheitä, mutta tein tämän jutun vauhdilla lounastauolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti