lauantai 28. syyskuuta 2013

Uutuusvoide silmienympärille

Vihdoin Suomeenkin saadaan myyntiin UltraSmoothing Eye Serum ( 15ml, 85€), sen lanseeraustilaisuus on tiistaina 1.10. Ilmoitan samalla, että kauneushoitola on kiinni kyseisen päivän, koska lähdemme Marin kanssa kumpikin Helsinkiin koulutuspäiväksi.

Siitä lähtien, kun kuulin uudesta silmänympärysvoiteesta olen sitä odottanut myyntiin. Ajatuksiini tuli heti monta asiakasta jotka tarvitsevat juuri tätä tuotetta. Los Angelesin kongressissa oli myös lyhyt luento UltraSmoothing Eye Serumista ja siinä viimeistään kävi selville, että se on kuin tehty suomalaisten ongelmiin. Meillä ihon kuivuminen talvella on suuri ongelma ja aina ensimmäisenä kuivuu silmäluomet. Atooppinen ihottuma on myös aina pahin yläluomilla ja se on todella ikävä vaiva. Silmänympärysihottumia on myös aina ollut vaikea hoitaa, kun sille alueelle ei oikein saisi laittaa kortisoni-tai muuta lääkevoidetta. Yleensä silmäluomien ihottumasta tulee koko talven kestävä ongelma ja se menee ohitse vasta keväällä säätilan parantuessa. Moni ei pysty käyttämään silmämeikkiä koko talvena, kun luomet ovat niin herkät ja ohuet.

UltraSmoothing Eye Serum on monipuolisesti vaikuttava silmänympärystuote. Se ei ole voidemainen, vaan lähinnä kevyen öljyn ja geelin välimuoto. Kerron tuotteen raaka-aineista ja niiden vaikutuksista enemmän tuon tiistain koulutuksen jälkeen. UltraSmoothing Eye Serum suojaava ja vahvistaa ohutta silmänympärysihoa. Lisäksi se on erittäin hyvin aineenvaihduntaa vilkastuttava ja siksi poistaa turvotusta ja tummuutta luomilta. Olemme Marin kanssa käyttäneet sitä jo kolmisen viikkoa ja pidämme siitä kovasti. Sen turvotusta poistava vaikutus on erinomainen ja hyvin testattu, koska olimme kumpikin aika luomet pussillaan Amerikan reissun jälkeen. Tuotteena se on niin miellyttävä ja kiva käyttää, että uskon siitä tulevan uusi suosikkituote. Olen tehnyt jo ison tilauksen siitä ja toivottavasti nyt osasin arvioida oikein ettei se taas lopu kesken. Ultra Smoothing Eye Cream on viimeistään torstaina 3.10 meillä myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti