torstai 17. lokakuuta 2013

Kymmenen kärjessä

Rakastan numeroita ja seuraan todella mielelläni tilastoja. Haluan omasta yrityksestäni mahdollisimman paljon tietoa numeroina, jotta niitä voi verrata toisiinsa. Seuraan myös todella tarkkaan eri tuotteiden myyntilukuja. Niistä selviää äkkiä olemmeko jotenkin unohtaneet neuvoa asiakkaille tärkeän tuotteen, vaikka sitä vuoden aikaan nähden pitäisi mennä paljon. Esimerkiksi Super Rich Repair ( 50 ml, 127€) on tällainen tuote, jota ei kesä-,heinä-, elokuussa myydä montaakaan purkkia ja nyt lokakuussa se nousee eniten myytyihin voiteisiin. Jos näin ei kävisi tiedä tilastojen perusteella, että olemme unohtaneet neuvoa asiakkaille siirtymään täyteläisempiin voiteisiin. Tässä lista tämän vuoden aikana myytyjen tuotteiden suositummuusjärjestyksestä.

1. SkinPerfect Primer 22 ml, 77€
2.Intensive Moisture Balance 100ml, 85€
3. Overnight Repair Serum 15 ml, 98€
4. Daily Microfoliant 72€
5. Ultra Calming Cleanser 500ml, 74€
6. Skin Hydrating Booster 15ml, 93€
7. Age Reversal Eye Complex 78€
8. Dynamic Skin Recovery 50 ml, 106€
9. Precleanse 150 ml, 55€
10. Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml, 69€

Meillä Suomessa myytyjen tuotteiden Top Ten on ihan erilainen, kuin esimerkiksi Englannissa, tai Ranskassa. Varmaan helsinkiläistenkin hoitoloiden kohdalla se on erilainen, mutta lista rakentuu sen mukaan minkälaisia asiakkaita hoitolassa käy. Meillä käy eniten 35-65- vuotiaita ja siksi elvyttävät tuotteet ovat listalla aika korkealla. Listalla ei ole, kuin yksi silmänympärystuote, mutta se ei onneksi ole hälyyttävä asia. Silmänympärysvoiteita ostetaan todella paljon, mutta Dermalogicalla niitä on useita eri laatuisia ja ostot jakautuvat usean eri voiteen kesken. Tuo on harmillista, että Precleansen myynti ei ole kovinkaan runsasta. Meidän pitää Marin kanssa kertoa siitä entistä enemmän. Precleanse lisää hyvin paljon hoitotuotteiden vaikutusta ja on todella halpa verrattuna sen hyötyihin. Nyt, kun myyntiin tuli uusi silmänympärysvoide Ultrasmoothing Eye Serum, niin olen varma, että se on vuoden päästä viiden suosikkituotteen joukossa. Se tuntuu niin miellyttävältä, tehokkaalta ja Suomen ilmastoon sopivalta. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:01

    Luin jostain lehdestä, että Barrier Repair on talvella Pohjoismaiden suosituin kosteusvoide. Eikö se pidä Hämeenlinnan kohdalla paikkaansa, koska listan mukaan se ei ole edes kymmenen suosituimman joukossa? Barrier Repair oli ensimmäinen tuote, jonka Dermalogicalta ostin noin seitsemän vuotta sitten ja sen jälkeen se on ollut käytössäni jatkuvasti. Onhan muutkin Dermalogican tuotteet todella hyvin, mutta mitään vastaavaa ei ole, kuin Barrier. Ennen, kuin löysin Dermalogican tuotteet ihoni oli hyvin punakka ja couperoottinen, mietin jopa laserhoitoa rumiin verisuoniin poskipäillä. Harrastan laskettelua ja muitakin talviurheiluja ja se onkin syynä couperosaan. Pidän ihan Barrier Repairin ansiona sitä, että punakkuutta ei enää ole ja ohuet poskipäät ovat ihan normaalin vahvuiset.
    Olen ymmärtänyt ettet itse välitä talviurheilusta, voi olla ettei aina huomaa kaikkea neuvoa ellei asia ole omakohtainen. Muuten en ymmärrä ettei teillä ole Barrier Repair ykköstuotteena, kun se kerran muualla Suomessa on sitä.

    VastaaPoista
  2. Todella hienoa, että olet saannut noin hyvän avun Dermalogican tuotteista. Barrier Repair on todellakin ihan ainutlaatuinen tuote, joka auttaa ihoa suojautumaan rankalta talvisäältä.
    Olet ihan oikeassa etten erityisesti urheilua harrasta, pyrin kuitenkin perehtymään siihen miten asiakkaiden harrastukset vaikuttavat heidän ihoonsa. En kuitenkaan väitä, että muistaisin aina kaikkea neuvoa, mutta pyrkimys on kuitenkin saada Barrier Repairinkin hyödyt asiakkaiden tietoon. Barrier Repair on muutamana talvikuukautena, yleensä tammi-helmikuussa paljon myyty tuote, mutta se ei päihitä niitä tuotteita joita käytetään ja myydään ympäri vuoden.

    Inkeri

    VastaaPoista