maanantai 2. joulukuuta 2013

Uudet tarjoustuotteet!

Uudet tarjoustuotteet ovat nyt myynnissä ja päivitetään piakkoin myös verkkokauppaan. Tarjoukset ovat voimassa tammikuun loppuun ja tuotteet sopivat hyvin juuri tämän vuodenajan ihonhoitoon. Tarjoustuotteista saa myös oikein haluttuja joululahjoja.

POWER RICH NYT 178€ ( norm. 228€) Tämä on oikea "tehoryppyvoide" jota kannattaa kaikkein yli 30-vuotiaiden käyttää pari pakkausta vuodessa. Voide käy ihan kaikille ihotyypeille ja uudistaa ihoa hyvin voimakkaasti jolloin rypyt siloittuvat ja iho kiinteytyy. Power Rich voidetta käytettään yö-ja päivävoiteena eli se on todella helppo voide. Sitä voi myös käyttää silmienympärille, mutta se ei poista turvotusta ja tummuutta samalla tavoin, kuin UltraSmoothing Eye Serum. Voide riittää noin 5-8 viikkoa hiukan ihon kuivuudesta riippuen ja se sopii myös meikin alle.

SKINPERFECT PRIMER NYT 59€ ( norm. 77€). Vuosi sitten myyntiin tullut meikinpohjustustuote on tällä hetkellä Dermalogican eniten myydyin tuote. Tästä pitää suorastaan varoittaa, että kerran kokeiltuaan tähän jää koukkuun:). SkinPerfect Primer sk 30 siloittaa ja tasoittaa ihon väriä ja pikkuryppyjä. Kaunistavan vaikutuksen lisäksi se suojaa ihoa pakkaselta, tuulelta ja auringolta. Tämä tuote on erittäin tarpeellinen Suomen talvessa ja varsinkin kevät talven auringossa. Erinomainen yhdistelmä on Power Rich voide alle ja päälle SkinPerfect Primer näin iho saa ravintoa, mutta myös suojaa. Täämä tuote oli suosittu joululahja jo viime jouluna ja sitä se tulee olemaan nytkin!

MULTIVITAMIN HAND AND NAIL TREATMENT NYT 29€ (norm. 40€). Multivitamiini käsivoide joka sopii myös kynsinauhoille. Käsivoide imeytyy todella hyvin, vaikka siinä on paljon tehokkaita vaikutusaineita. Voide hidastaa atooppisen ihottuman ja pesuaineihottuman syntyä. Voidetta kannattaa laittaa aina käsien pesun jälkeen ja tehohoitona yöksi oikein paksuna kerroksena ja sitten puuvilla käsineet käteen.

ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 69€ ( norm. 87€) Tehotiiviste, joka on tarkoitettu kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille talviaikaan ja estää kuivan sisäilman ja pakkasen kuivattavaa ja ohentavaa vaikutusta. Poistaa punoitusta ja vähentää couperosaa. Tehokkain hoitoaine tyypilliseen suomalaiseen ongelmaan, joka on ohentunut, punoitteleva ja couperoottinen iho. Sopii myös rauhoittamaan atooppisen ihottuman aiheuttamia punoittavia ja kutisevia läiskiä. Levitetään aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sitten ihotyypin mukainen voide päälle.

YOUGBLOOD GEL LINER + SIVELLIN NYT 40€ ( norm. 61€, gel liner 35€ ja sivellin 26€) Youngbloodin erittäin suosittu Gel Liner silmänrajausväri on hyvin pysyvä, mutta vesiliukoinen. Sivellin on vinopäinen rajaukseen tarkoitettu sivellin, jolla rajausvärin saa siististi levitettyä. Värejä on kuusi Galaxy tumman harmaa, Eclipse musta, Midnight Sea tumman sininen, Black Orkhidea liila, Espresso ruskea ja Sienna tumma kulta.

YOUNGBLOOD MINERAALIMEIKKI+ KABUKI SIVELLIN NYT 94€ ( norm. 123€) Natural Mineral Foundation on meidän suosituin meikkivoide. Se on hyvin luonnollinen eikä jätä rajoja. Tuuhealla aidolla vuohenkarvaisella kabuki siveltimellä se on helppo levittää. Mineraalimeikki ei missään tapauksessa tuki ihoa ja se on helppo pestä pois puhdistusmaidolla.

Tuotetarjoukset ovat voimassa 30.1-14 saakka sekä hoitolassa, että verkkokaupassa.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi17:46

    Jippii, kiva kun primer tuli tarjoukseen!

    Mira

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:06

    Tyttäreni 23v. pyysi tuota SkinPerfect Primeriä lahjaksi, mutta huomasinkin, että se kuuluu Age Smart linjaan. Sehän on siis vanhan ihon tuote, voiko sitä käyttää nuori nainen?

    VastaaPoista
  3. Onko pelkän mineraalipohjan hinta sama kuin normaalisti?

    VastaaPoista
  4. Tuo pelkkä mineraalipohja on normaaliin hintaan 65€.

    Inkeri

    VastaaPoista