torstai 30. tammikuuta 2014

Punakka iho harmittaa!

Lähes kaikilla uusilla asiakkailla yksi ongelma on ihon punoittelu. Joillakin se on suurin ongelma, joillakin muiden ongelmien lisänä. Näin talvella punakkuus nousee takuulla keskusteluun uuden asiakkaan kohdalla. Se on meidän suomalaisten ikioma ongelma jota vähemmän muualla tunnistetaan.

Suurimmat syyt punoitteluun on meidän ilmasto ja ihon hoitamattomuus. Punoitus on asia minkä pois jäännin asiakas nopeiten huomaa, kun on useampia kasvohoitoja tehty. Sanoisin, että yhdeksänkymmentäprosenttia punoitustapauksista on ihan helppo hoitaa ja punoitus vähenee huomattavasti jo parin hoitokerran jälkeen ja oikeilla kotihoitoaineilla. Tuo loppu kymmenenprosenttia vaatii pitkäaikaisempaa hoitoa ja valitettavasti kaikkia ei edes pysty hoitamaan. Suurin osa saa kuitenkin helposti ja nopeasti avun meidän kasvohoidoista ja Dermalogican hoitotuotteista.

Yleensä punoituksen taustalla on liika kuivuus ja ihon suojattomuus. Kuiva, suojaamaton iho reagoi voimakkaasti lämpötilan vaihteluihin ja ongelmien pitkittyessä tuloksena on couperosa eli laajentuneet verisuonet. Ihonhoitoon kannattaisi ryhtyä jo hyvissä ajoin, ennen kuin punotuksesta seuraa couperosa. Dermalogicalla on erittäin hyvät tuotteet punoituksen hoitoon kotikonstein. Kasvohoidot tietysti nopeuttaa hoidon tulosta, mutta pelkkä kotihoitokin auttaa. Kaikille toimiva kotihoito tähän vuoden aikaan on Ultra Calming Serum Concentrate ( 40 ml, 87€, NYT 67€) tehotippa ja sen kanssa kosteusvoiteeksi Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50ml 59€). Päälimmäiseksi laitetaan Barrier Repair ( 50ml 62€) ja nämä tuotteet käytetään aamuin, illoin. Päiväkäytössä SkinPerfect Primer sk30 ( 22ml 77€ NYT 59€) on myös hyvä suoja ja siinä on myös aurinkosuoja.

Näillä tuotteilla punoitus vähenee näkyvästi noin kolmen viikon käytön jälkeen. On myös hyvä tarkistaa ettei puhdistus ole liian tehokas ja lisää ihon kuivumista ja punoitusta. Herkän ihon Ultra Calming hoitolinjassa on myös oma lempeä puhdistusmaito ja hoitosuihke. Iltaisin suosittelen kaksoispuhdistusta eli ensin Precleance ( 150ml 55€) ja sitten Ultra Calming Cleanser ( 500ml 74€, 250ml 51€). Hoitosuihke on Ultra Calming Mist (177ml 55€), joka yksinäänkin rauhoittaa saunan jälkeistä punoittelua. Kuorinta on hyvä olla käytössä herkälläkin iholla ja Daily Microfoliant ( 72€. toimii myös tässä tapauksessa. Näillä kotihoitokonsteilla ihon tilanne muuttuu oleellisesti. Punoitus jää pois ja samalla ihon vanheneminenkin hidastuu, kun iho saa tarpeeksi kosteutta ja hoitoa.

Kertokaa vielä mielipiteenne. Onko parempi, että laitan aina joka tuotteen kohdalle hinnan, vai häiritseekö se lukemista. Koen jotenkin tyrkyttämiseksi luetella näitä hintoja, mutta miten te lukijat sen koette?

PS. Muistattehan, että tämän hetken tarjoukset ovat voimassa 31.1-14 viimeistä päivää.

5 kommenttia:

  1. Ehdottomasti hinnat, ei ollenkaan tyrkyttämistä vaan tiedon jakamista, mutta lukukokemuksen kannalta ne olisi varmaan hyvä kertoa erikseen postauksen lopussa. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:05

    Minusta on ihan hyvä, että mainitsen hinnan heti tuotteen jälkeen, kuten nyt teet. Kun lukee tekstiä, ne voi hypätä yli mutta löytyvät sitten helposti, kun miettii, että olisivatko omalle iholle ja kukkarolle sopivia. Ei tarvitse mennä erikseen katsomaan verkkokaupan puolelta. Ei se ole tyrkyttämistä vaan infoa.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:43

    Hinnat on hyvä sijoittaa tekstiin. Vakilukijat osaavat ne ehkä suurin piirtein ulkoa, mutta uudempien tai silloin tällöin blogia lukevien on hyvä saada asiasta käsitys heti lukiessa.

    Leena

    VastaaPoista
  4. Anonyymi09:12

    Täysin samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa. Eli mieluiten hinnat postauksen loppuun. Hyvää palvelua, eihän se ole tyrkyttämistä.
    Itsellä nyt vasta testissä Dermalogica ja kyllä on ihania tuotteita, pieni miinus pakkauksista, ehkä vähän "tylsiä". Mutta se sisältö, wau :)

    P.L.

    VastaaPoista
  5. Kiitos vastauksista. Olipas hyvä, kun huomasin kysyä mitä mieltä lukijat ovat. Nyt vasta aloin ajattelemaan, että tämä blogihan on tavallaan kauneushoitolan näyteikkuna. Suomen lain mukaan näyteikkunassa olevissa tavaroissa pitää olla hinta selvästi näkyvissä. USA:ssa näin ei ollut ja harmitti, kun piti mennä sisälle haahuilemaan ja tarkistamaan onko minulla varaa näihin tuotteisiin.
    Onhan tosiaan paljon helpompi heti nähdä mitä hintaluokkaa tuote on. Laitan siis tästä lähtien hinnat näkyviin.

    Inkeri

    VastaaPoista