torstai 20. maaliskuuta 2014

Iho tarvitsee suojaa ja kosteutta

Nyt, kun palasimme normaaliin maaliskuun säätilaan nämä tämän hetken tarjoustuotteet ovat erityisen tarpeellisia. Iho tarvitsee nyt suojaa monenlaisilta asioilta. Aurinko on nyt todella voimakasta, kun se tulee matalalta ja heijastuu myös lumesta. Nyt on viimeinen hetki suojautua, jos aikoo säästyä pigmenttiläiskiltä kenellä niihin on taipumusta. Tuuli ja pakkanen ahavoittaa ja kuivattaa ihoa ja varmaan kohta on taas uudestaan katupölyn putsaus edessä. Hyvin kosteutettu iho pystyy myös suojautumaan paremmin ja kosteutus estää ikävän hilseilyn ja ohentumisen.

Tarjoustuotteista Skin Hydrating Booster (Nyt 72€, norm. 94€) on sopiva aivan kaikille. Se on myös erinomainen kuiville silmäluomille ennen silmänymp.voiteen levitystä. Aivan kaikki yli kaksikymppiset hyötyvät tästä kosteuttavasta tehotipasta tähän aikaan vuodesta. Skin Dynamic Recovery sk 30 ( nyt 82€, norm.106€) on riittävä suoja Suomen auringossa. Tämänkin voiteen alle olisi hyväksi laittaa Skin Hydrating Booster lisäämään kosteutusta. Muuten Skin Dynamic Recovery sk 30 on suositeltava päivävoide kaikille yli kolmekymppisille ja se onkin kesällä ollut meidän suosituin päivävoide.

SkinPerfect Primerin sk30 (77€)ominaisuudet tulee nyt hyvin esiin. Se on parhaimmillaan juuri tässä säässä, kun iho tarvitsee suojaa auringolta ja tuulelta. Primerin hoitavat vaikutukset estävät kuivumista ja tasoittavat ihonväriä. Oikein hyvä yhdistelmä on laittaa Primer tämän Skin Dynamic Recoveryn päälle, niin auringonsuojavaikutus riittää koko päivän ja pitkäänkin ulkoiluun. Silloin, kun ollaan koko päivä ulkona voimakkaassa auringossa, esimerkiksi pilkillä parasta on käyttää Solar Defence Booster sk 50 (50ml, 85€).Solar Boosterin voi levittää minkä tahansa kosteusvoiteen päälle, niin siitä saa varman suojan voimakkaaseen säteilyyn. Kesällä sitä voi käyttää yksinkin päivävoiteena, mutta talven kuivaan säähän se on liian ohutta. Yöksi paras suoja on Barrier Repair ( 50 ml, 62€), koska se vahvistaa ihon omaa suojabarrikaadia. Se auttaa ihoa suojautumaan myös päivällä, vaikka sitä käyttäisikin vain öisin ja se on hyvä suoja makuuhuoneen kuivalta ilmalta ja pölyltä. 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi16:26

    Olenko ymmärtänyt oikein, että Solar Boosterin voi sekoittaa toisen voiteen joukkoonkin? Olen nyt laittanut Intensive Moisture Balancen joukkoon sitä ja ajattelin, että suojakerroin olisi noin 30.
    Viime kesänä käytin sitä golfkentällä ihan yksinään ja vaikka olen kuivaihoinen se toimi oikein hyvin.

    Sinna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet tehnyt aivan oikein. Solar Defence Booster sekoitetaan joko voiteen joukkoon tai käytetään voiteen päälle. Sekoitettuna siitä tulee noin 30 sk.
      Kiitos vinkistäsi, olen kuullut muiltakin, että se toimii kesällä ihan hyvin pelkkänä kosteusvoiteena.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:00

    Tuo Skin Dynamic Recovery on Age Smart linjan tuote, niin kysyisin voinko sitä jo käytää 31-vuotiaana? Ihoni on kuiva ja olen kokeillut sitä näytepussista ja se tuntui oikein hyvältä.
    Mikä olisi ikäiselleni paras silmänympärysrasva? Luomeni ovat myös kuivat ja katupöly saa aikan kutinaa ja punoitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit ihan hyvin käyttää Skin Dynamic Recoveryä, kuiva ihoiselle suosittelen sitä jo 25-vuotiaasta lähtien.
      Suosittelen silmänymp.voiteeksi UltraSmoothing Eye Serumia, koska se hillitsee kutinaa ja herkistymistä. Sitä voi myös käyttää yöksi ja päiväksi. Toinen vaihtoehto kesäksi päiväkäyttöön on Total Eye Care sk 15, jos olet paljon ulkona ja aina et käytä aurinkolaseja, tuo aurinkosuoja silmäluomille on hyvin tärkeä.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi22:41

    Olen käyttänyt useana kesänä Skin Dynamic Recoveryä ja ollut siihen tosi tyytyväinen. Käytän sitä noin kolme pakkausta kesässä, kun aloitan huhtikuulla ja lopetan pakkasten tultua lokakuulla. Kannattaako minun ostaa nyt ne kolme tästä tarjouksesta kerralla, vai säilyykö ne syksyyn? Miten tuo aurinkosuoja säilyy, jos pidän viimeisen pullon avaamattomana elokuulle, onko siinä vielä silloin sk 30 jäljellä? Hinta olisi niin houkutteleva, että haluaisin tarjouksen hyödyntää varsinkin, kun tiedän sen huippuvoiteeksi.
    Kiitos muutenkin hyvistä tarjouksista ja juuri ajankohtaan sopivista! Seuraavaksi haluaisin kokeilla Multivitamin Power Serumia, kun sitä niin kovasti naisten lehdissäkin kehutaa. Toivottavasti sekin tulee pian tarjoukseen:)

    VastaaPoista
  4. Voit ihan hyvin ostaa kolme pakkausta ja käyttää ne peräjälkeen. Näissä suojakertoimellisissa päivävoiteissa on pidempi säilyvyys, kuin aurinkovoiteissa ja varsinkin, kun Skin Dynamic Recovery on pakattu pumppupurkkiin. Tällä hetkellä hyllyssä olevissa voiteissa on viimeinen käyttöön ottopäivä 9/15 eli jos avaat purkin vasta ensi vuoden syyskuussa, siinä on vielä lähes puolivuotta jäljellä sk 30.
    Näin olen tarjoukset ajatellutkin, että niitä voi ostaa useampia silloin, kun tuote on itselle tarpeellinen.
    Pidän mielessä tuon tarjousehdotuksesi. Multivitamin Power Serum on käytössä osoittautunut todella tehokkaaksi ja sitä kiitellään kovasti.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi17:24

    Olen lisännyt tämän Skin Dynamic Recoveryn joukkoon Map 15 jauhetta, koska oma kosmetologini suositteli sitä. Mitä mieltä siitä olet? Ymmärsin, että sen avulla voiteesta tulee vielä parempi ryppyvoide. Tuo Map 15 ainakin kestää käytössä ihan ihmeen kauan, vaikka se on ihan pieni pullo käytän sitä monta kuukautta. Siinä on kyllä hinta ja laatu kohdallaan.

    VastaaPoista
  6. Oikein hyvä idea. Näin Map 15 jauhetta pitääkin käyttää. Sitä voi lisätä mihinkä tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja sillä saadan lisää kiinteytysvaikutusta. Oikein hyvä lisä se on myös Skin dynamicin kanssa.
    Kaikki muutkin asiakkaat ihmettelevät pullon riittävyyttä, mutta sehän on oikein hyvä asia.

    Inkeri

    VastaaPoista