perjantai 14. maaliskuuta 2014

Puhdistuksella vaihtelua ihonhoitoon

Tällaista laiskaa ihonhoitajaa, kun itsekin olen innostaa aina saada joku uusi tuote. Nyt olen tosi innostunut tuosta Precleanse Wipesistä ( 20 kpl, 29€) ja käytän näitä liinoja Precleanse nesteen sijalta.  Iholle tekee hyvää, kun se saa vaihtelua ja kotihoito tulee mielenkiintoisemmaksi. Tuotteiden vaihtamista suosittelen tekemään yhden hoitosarjan sisällä, jos tuotesarjoja vaihdellaan yhtenään silloin katoaa koko ihonhoidon juoni.

Toiset asiakkaat eivät halua vaihtaa hyväksi koettuja tuotteita missään tapauksessa ja silloin ei tarvitse vaihtaa. Jos kuitenkin itse olet sen tyyppinen, että haluat vaihtelua kerro se meille, niin etsitään Dermalogicalta rinnakkaistuote ja pääset kokeilemaan uutta. Moni asiakas Hämeenlinnassa asuu omakotitalossa ja heillä on useampia vessoja ja myös kasvojen pesupaikkoja. Jotkut tarvitsee mökille ja kotiin omat kosmetiikka-aineet ja tämä on hyvä tapa saada vaihtelua ihon hoitoon. Eri paikkoihin kannattaa hankkia eri puhdistusaineet. Puhdistusaineita ja kasvovesiä meillä on lähes aina myytävänä matkakokoinakin ja ne riittää noin kolmen viikon käyttöön. Matkakokoja voi myös täyttää isoista pulloista, kun ne loppuvat. Jos emme aina huomaa niitä tarjota, niin kysykää ja pyytäkää myös näytteitä. Minua ja Maria hiukan kahlitsee se, että pelkäämme tyrkyttävämme. Voitte aivan suoraan kysyä näytettä jostain tuotteesta mitä haluatte kokeilla, koska kokeiltaviksihan ne on tarkoitettu. Tosin aivan kaikista tuotteista ei ole olemassakaan näytteitä. Eikä Youngbloodin meikkituotteista ole näytteitä ollenkaan.

Suosituimmat puhdistusaineet meillä ovat Ultra Calming Cleanser ja Special Cleansing Gel ja niitä varmaan on jokainen käyttänyt ja yleensä Precleansen kanssa. Niille saa vaihtelua Dermalogican muilla puhdistusmaidoilla. Yli kolmekymppinen kuivaan päin oleva iho voi kokeilla Tri-Active Cleansea ( 200ml, 65€), Skin Resurfacer Cleanseria ( 150 ml, 62€), Essensial Solutionia ( 500 ml 60€, 250 ml 42€). Rasvoittuvalle ja nuorelle iholle kannattaa kokeilla Dermal Clayta ja Clearing Skin Washia. Nämä ihotyyppi jaoittelut on vain viitteellisiä, ihon tilanteesta riippuen lähes kaikki puhdistustuotteet sopivat kenelle vaan. Kaikkia yli kolmekymppisiä kehottaisin ottamaan yhdeksi puhdistusaineeksi Skin Resurfacer Cleanserin, tai Tri-Active Cleansen, koska niiden kevyt kuoriva vaikutus tekee iholle hyvää pari kertaa viikossa. Esimerkiksi kesämökillä viikonloppuna voisi ollaPrecleanse Wipesit ja Skin Resurfacer Cleanse, jotka poistaa tosi hyvin hien, lian ja aurinkovoiteet.

Meillä on vielä myynnissä ainakin viikon verran puhdistusaineidet neljänneslitran ( 250 ml) koot joissa tulee lahjaksi Precleanse Wipes pakkaus ( 10 kpl, 14,50€). Tarjouspakkauksia on Special Cleansing Gel, Essentiel Solution ja Dermal, hinta 42€. Suosittelen ostamaan tällaisen tarjouspakkauksen jostain muusta puhdistustuotteesta, kuin siitä mitä yleensä käyttää. Verkkokaupasta, kun tilaatte jonkun näistä edellä mainituista puhdistusaineesta saatte tuon tarjouspakkauksen, jossa on lahjaksi Precleanse Wipesit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti