lauantai 24. toukokuuta 2014

Daily Microfoliant ja Daily Resurfacer ovat sisarustuotteet

Daily Microfoliant ( 72€) ja Daily Resurfacer ( 35 kpl, 113€, NYT TARJOUS 88€) on todella tehokas tuotekaksikko. Daily Microfoliant on lempinimeltään taikajauhe ja se tuli myyntiin samoihin aikoihin, kun Dermalogica tuli Suomeen ja meille myyntiin. Vuosi oli muistaakseni 2001,  koska Mari oli kanssani päättämässä Dermalogicaan siirtymisestä. Mari tuli työhön syksyllä 1999, joten meille tulee nyt täyteen viisitoistavuotta yhteistä taivalta.

Daily Microfoliant kuorintajauhe nousi nopeasti Dermalogican eniten myydyksi tuotteeksi. Siihen jää suorastaan koukkuun, koska se on helppo, nopea ja tehokas. Sillä ei pysty ihoa vahingoittamaan, koska sen raaka-aineet sulattaa, vain täysin kuollutta solukkoa. Siksi sitä voi käyttää päivittäin ja sen rinnalla suositellaan vielä tehokkaampaa kuorintaa pari kertaa viikossa. Joskus 2006-07 sille tuli sisarustuote Daily Resurfacer, jossa on jo enemmän vaikutusaineita. Se ei ole pelkästään kuoriva, vaan se kiinteyttää, kosteuttaa ja tekee ihosta napakan. Sen vaikutusaineet toimivat kuin pitkävaikutteiset lääkeaineet. Se jätetään iholle ja se pysyy aktiivisena noin kaksitoistatuntia. Siksi se on loistava meikinalustuote eli tuhkimotippa, koska se pitää ihon kiinteänä puolivuorokautta.

Daily Microfolian ja Daily Resurfacer tukevat toistensa vaikutusta ja ne ovat tehty yhdessä käytettäviksi. Tätä yhteiskäyttöä suosittelen jokaiselle ihotyypille kesäaikaan. Silloin, kun on kuiva sisälämmityskausi niitä, voi käyttää vuoronperään. Nyt, kun Daily Resurfacer on tarjouksessa kannattaa ottaa kesää varten kunnon kurinta ja ihonuudistuskuuri. Käytä Daily Resurfaceria aina aamuisin, koska se tekee kiinteän, napakan ihon pinnan päiväksi. Rasvaisella iholla se myös supistaa huokosia ja estää ihon kiiltämistä kesähelteessä. Daily Microfoliantin suosittelen iltakäyttöön, koska se pesee pois myös päivän aikana kertynyttä likaa ja talia. Kummankin tuotteen jälkeen voi laittaa vielä tehotipat ja Daily Microfolian on ihan välttämätön käytössä, jos aikoo saada tehoaineista kaiken irti.

Kokeilkaa nyt ihmeessä tätä kuuria, kun Daily Resurfacer on vielä tarjouksessa toukokuun loppuun saakka. Muutama asiakas on tämän kuurin tehnyt ja ihon tilanne on todella parantunut. Varsinkin rasvoittuvat ja helposti näppyläiset ihot hyötyy näistä tuotteista todella näkyvästi.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi12:45

    Olen nyt käyttänyt näitä Dailyjä vuoropäivinä, niin kuin ehdotit. Nyt kolmen viikon käytön jälkeen näppylät ovat häipyneet melkein kokonaan ja naamani ei enää kiillä. Sekin on ollut ihan ihana juttu ettei näin helteelläkään iho ole rasvaisen kiiltävä heti puoleltapäivin. Suosittelen.

    VastaaPoista
  2. Sarianna13:28

    Minäkin olen mieltynyt näihin Daily Resurfacer hoitotassuihin. Luulin aluksi, että kyse oli pelkästään kuorinta-aineesta. Käytettyäni ekan purkin ymmärsin sen olevan paljon moninaisempi aine. Pelkäsin ensin, että se kuivattaa, tai kuorii liikaa joka päivä käytettynä. Sitä se ei todellakaan tehnyt, vaan rasvoittuva ja helposti näppyläinen ihoni rauhoittui heti huomattavasti. Minäkin olen huomannut tämän huokosten supistumisen ja entinen acneiho arpineen näyttää paljon paremmalta. Saako näitä tarjoustuotteita ostaa useampia purkkeja kerralla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteistanne. On oikein hyvä, että asiakkaat kertovat omia kokemuksiaan.
      Tarjoustuotteita saa ostaa ihan niin monta, kuin haluaa. Yleensä 4-5 purkilla pärjää koko vuoden ja Daily resurfacer ei tule tarjoukseen ainakaan vuoteen uudestaan.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi14:01

    Minullakin on ollut hoitotassut käytössä jo useamman vuoden. Jos purkki välillä pääsee loppumaan sen tuntee kyllä ihossaan muutamassa viikossa. Nyt olen käyttänyt yhdistelmää Daily Resurfacer + Multivitamin Power Serum ja tulos on ollut odottamattoman hyvä. Poskien pinnan veltot rypyt ovat selvästi vähentyneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut todella paljon hyvää palautetta Multivitamin Power Serumista. Se onkin tehty nimenomaan ryppyseerumiksi, joka siloittaa ihoa ja kiinteyttää.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi23:21

    Voiko atooppinen nelikymppinen käyttää Daily Resurfaceria? Entä tämä Multivitamin Power Serum, jota nyt kovasti kehutaan, onko siitä mitään hyötyä atooppiselle iholle? Nykyään tosin ihoni on hyvässä tasapainossa kiitos Dermalogican ja hyvien ohjeittesi.
    Ostin viime viikolla After Sun Repairin, kun sitä kehuttiin allergiatiedotteessa ja hyvältä se tuntuikin. Voin vaan kuvitella miten ihanalta sen viilentävä vaikutus tuntuu kutisevalla taiveihottumalla. Siinä oli myös raikas tuoksu, ainakin paljon parempi, kuin perusrasvoissa.

    VastaaPoista
  5. After Sun Repair on osoittautunut hyväksi vartalovoiteeksi kuivalle iholle. Siinä on viilentävä ja ihoa korjaava vaikutus, koska se on tarkoitettu rauhoittamaan auringon polttamaa ihoa. Nämä vaikutusaineet korjaa myös rohtunutta atooppista ihoa ja viileys rauhoittaa kutinaa ja kirvelyä.
    Atooppinen iho hyötyy paljonkin Daily Resurfacerista ja hyvä yhteisvaikutus tulee Multivitamin Power Serumin kanssa. Daily Resurfacer sulattaa hellävaroin kuolleen solukon pois, kiinteyttää ja kosteuttaa. Multivitamin Power Serum imeytyy paljon tehokkaammin, kun käytössä on Daily Resurfacer ja sen ryppyjä siloittava vaikutus näkyy nopeammin.

    Inkeri

    VastaaPoista