maanantai 12. toukokuuta 2014

Yleisin ihon kotihoitovirhe on liian kuivattava puhdistus

Suomen ilmaston vaihdokst tuo vaatimuksia myös kasvojen ihon puhdistukseen. Ne tuotteet mitkä toimii muualla maailmassa ovat aivan liian rajuja meidän talvessa. Hyvin usein tehdään se virhe, että ostetaan hyvä ja kalliimpi hoitovoide, mutta puhdistustuote onkin sitten mitä sattuu. Näen sen myös meidän myyntitilastoista. Meillä myydään voiteita tuplaten enemmän, kuin puhdistusaineita. Silti uskon, että lähes jokaisella on jokin puhdistusaine kotona.

Huomaan asiakkaiden tarpeita kuunnellessa, että moni haluaa puhdistaa ihonsa mahdollisimman tehokkaasti. Usein myös luullaan, että kuivan kiristävä tunne pesun jälkeen on puhtauden tunne. Halutaan, että iho oikein nitisee puhtauttaan. Ajatellaan myös, että näin ennalta ehkäistään finnejä, mustapäitä ja ihon rasvoittumista. Juuri tässä mennään ojasta allikkoon. Mitä kuivattavampi puhdistus on, sitä enemmän iho tuotta talia ja sen lisäksi alkaa vielä hilseilemään. Tässä tilanteessa ei hyväkään voide imeydy kunnolla ja senkin vaikutukset vesittyy. On todella tärkeää ihon hyvinvoinnin ja tasapainon kannalta hankkia ihotyypin mukainen lempeä puhdistustuote.

Nyt olisi hyvä tilanne hankkia tarjoushinnalla varmasti hellävarainen, mutta tehokas puhdistusyhdistelmä. Precleanse ( 150 ml, 55€, NYT TARJOUS 42€) esipuhdistusaine on todella suosittu ja siitä ei enää kukaan käyttäjä luopuisi. Sen vaikutukset toimii ihan kaikilla ihotyypeillä. Rasvaisella iholla se on loistava ihotalin sulattaja. Sen hoitaviin kasvisöljyihin sulaa huokosissa oleva ihon oma rasva ja ulkoapäin tuleva öljyinen lika. Kuivalla iholla nuo samat kasviöljyt pehmittää ihoa ja estää pinnan kiristymistä. Kuitenkin öljymäinen Precleanse on täysin vesiliukoinen ja sitä on nyt myös saatavana puhdistusliinoina. Precleanse Wipes pakkaus sisältää 20kpl liinoja ja sen hinta on 29€. Tämä on loistava vaihtoehto matkustavaisille, koska ne voi viedä myös lentokoneen matkustamoon.

Skin Resurfacing Cleanser ( 150 ml, 62€, NYT TARJOUS 48€) on kaikille yli kolmekymppisille tarkoitettu lievästi kuoriva puhdistusmaito. Se sopii oikein hyvin Precleansen kanssa yhteen ja tämän tehokkaampaa  ja hoitavampaa puhdistusyhdistelmää ei enää löydy. Silloin, kun haluaa valita lyhyemmän tien, niin Skin Resurfacing Cleanseria voi käyttää myös yksinään. Paras vaihtoehto, jos
haluaa käyttää vaan yhtä puhdistusmaitoa on Ultra Calming Cleanser ( 250 ml 51€,500 ml 74€) ja se on meidän suosituin puhdistusmaito. Ultra Calming Cleanser sopii myös kaikille ihotyypeille ja sillä lähtee myös silmämeikki.

Nyt olisi hyvä tilaisuus hankkia edullisesti kunnolliset puhdistustuotteet, mutta tarjous on voimassa vaan 30.5 saakka, joten älä unohda sitä.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi11:24

    Voiko tosiaan, niin pieni asia vaikuttaa kun putsari? Olen aina välillä ostanut Dermalogican tuotteita ja yleensä Hydrating Boosterin ja Intesive moisture balancen, koska ihoni on hyvin pintakuiva. Yleensä ostan samalla puhdistukseen Ultra Calming Cleanserin, mutta nyt sitä ei ollut käyttämässäni hoitolassa. Kävin apteekissa hakemassa myyjän suositteleman puhdistusmaito ja kasvovesi yhdistelmän. Tuntuu ettei tuo voide ja tehotippa vaikuta ollenkaan entiseen tapaan, vai onko niiden laatu muuttunut? Ihoni kiristää jo tunnin päästä ja voidetta kuluu tuplamäärä, kun lisäilen sitä. Harmittaa, kun tuntuu ettei kalliit aineet vaikuta ollenkaan. Missä vika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maallikkovastaukseni tai arvaukseni on, että puhdistusmaidossa on mineraaliöljyä ja kasvovedessä alkoholia. Mineraaliöljyjä on aika monessa apteekin puhdistusmaidossa tai -emulsiossa. Se jättää sellaisen tahmean kelmun iholle ja ainoa tapa saada kelmu pois on pyyhkiä kasvot alkoholipitoisella kasvovedellä. Mineraaliöljy ei millään tavalla hoida ihoa, kun taas alkoholi kuivattaa ihoa. Nämä voisivat olla syitä ihosi kuivumiselle, mutta minä en tosiaan ole alan ammattilainen.

      Poista
    2. Anteeksi etten huomannutkaan tätä kysymystä aikaisemmin.
      Yleensä edulliset puhdistusaineet sisältävät näitä mineraalirasvoja, jotka imevät itseensä kosteutta ja tukkivat ihoa. Ne ei liukene veteen ja tarvitaan voimakasta, usein alkoholipitoista kasvovettä, joka kuivattaa. Kyllä pelkkä väärä puhdistusaine voi muuttaa koko ihon tilannetta ja muutkaan aineet ei vaikuta entiseen tapaan. Sitä ei ehkä heti uskoisi, että yhden hoitovaiheen muutos vaikuttaa niin paljon. Näen sen kuitenkin usein asiakkailla, että ero ihon hyvinvoinnissa on huikea, jos puhdistus ei ole oikea.
      Dermalogican hoitoaineissa ei ole tapahtunut muutoksia, joten kannattaa vaihtaa puhdistustuotteet ettei voiteita mene turhaan hukkaan.

      Inkeri

      Poista
  2. Raksu11:38

    Olen käyttänyt pari viikkoa tuota Skin Resurfacing Cleanseria, niin että pyyhin sen vaan pois kasvopaperilla. Se ainakin kuivattaa. Ihoni on kuiva ja ikää yli 50 ja olen tottunut välttelemään vesipesua, koska se ainakin kuivattaa. Tuon puhdistusmaidon jälkeen iho tosiaan kiristää se ei ainakaan minun iholle sovi.

    Raksu

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:46

    Nyt kyllä kuulostaa aika rajulta. Skin Resurfacer Cleanserhan sisältää 6% maitohappoa eikä sitä saa jättää iholle. Eikö kosmetologisi ole neuvonut sen käyttöä?Luulisi, että iho rohtuu rikki, jos tuota linjaa jatkat vai mitä mieltä Inkeri on?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi13:55

    Olen käyttänyt useita pulloja Skin Resurfacing Cleanseria enkä ole mitään kuivattamista huomannut.

    VastaaPoista
  5. Raksu14:58

    Tilaan kosmetiikkani suoraan Englannista verkkokaupan kautta, näin saan varmasti tavaraa, joka ei ole vuosikausia seissyt hyllyssä.
    En todellakaan ole tiennyt, että Skin Resurfacing Cleanser on pakko pestä vedellä pois. Näinhän kuiva iho kuivuu vaan entisestään. Taitaa jäädä koko puhdistusaine käyttämättä.

    Raksu

    VastaaPoista
  6. Ensin korjaan tuon virhekäsityksen, että verkkokaupoissa olisi jotenkin uudempaa tavaraa, kuin kauneushoitoloissa. Asia voi olla täysin päinvastoin. Kukaan ei tiedä missä verkkokauppa säilyttää kosmetiikkaa, onko jäätynyt, vai pilaantunut liikalämmössä. Meidän hoitolassa mikään tuote ei seiso hyllyssä paria viikkoa kauempaa ja en usko minkään pelkän verkkokaupan pystyvän tähän kiertonopeuteen. Verkkokauppa ostoksissa myös helposti käy näin, että tuotetta käytettään väärin, kun kukaan ei neuvo sen käyttöä. Eikä voi keneltäkään jälkeenpäin kysyä mikä menee pieleen, kun toivottua tulosta ei tule.
    Skin Resurfacing Cleanser on todellakin pakko pestä iholta pois, koska sen vaikutus on kuoriva. Aivan varmasti se kuivattaa ellei sitä pese kunnolla pois. Vesipesu ei kuivata silloin, kun kyseessä on hyvälaatuinen puhdistusmaito, niin kuin Skin Resurfacing Cleanserkin on. Se sopii vanhenevalle ja kuivalle iholle oikein hyvin ja hyvän pesutuloksen lisäksi se kuorii ja kosteuttaa ihoa.
    Kokeile vielä käyttää sittä, niin että peset sen lämpimällä vedellä pois. Ei kannata jättää hyvää tuotetta turhaan käyttämättä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi19:31

    Juuri tällaisten vahinkojen takia en ostakaan tuotteitani muualta, kuin Inkerin verkkokaupasta. Jos tulee ongelmia hänelle voi soittaa, tai laittaa sähköpostia ja kysyä neuvoja. Yleensä ihan uudet tuotteet käyn hakessa hoitolasta, koska haluan, että niiden käyttö selitetään minulle kunnolla.
    Katsoin myös, että ainakin parissa verkkokaupassa Skin Resurfacing Cleanser oli pari euroa kalliimpi, kuin Inkerin tarjoushinta. Toisaalta arvostan hyviä neuvoja ja olen valmis maksamaan niistä, sittenhän ei tule virheostoksia.


    Olen käyttänyt Skin Resurfacing Cleanseria yksin ja Precleansen kanssa yhdessä ja olen siihen todella tyytyväinen. Silloin, kun laiskottaa enkä kerkiä muuta kuorintaa käyttää luotan tuohon puhdistuksen kuorivaan vaikutukseen.

    VastaaPoista